- 3 Haziran 2024
- 87
- 23
- 26
Merhaba ben Fransa'da yaşıyorum Türkiye'den evlendim aile birleşimi uzun sürdüğü için komşumuz oğlu patron ona söyleyin istek yapar dedi rica ettik yaptı geldi eşim yaklaşık bir senedir burda. Patronunun eşi benim önceden de arkadaşımdı eşim geldikten sonra daha yakın olduk hafta sonu aktiviteler yaparız çocuklarının her etkinliğine doğum gününe ailesiyle birlikte eşim ve bende oluruz, 2 ay önce Türkiye'de ameliyat olmaya karar verdim ve önce eşimin patronuyla konuştuk ne zamana izin verebileceğini sorduk bende ona göre kendi işimden izin alabileyim diye bize bi tarih söyledi ondan sonra gidin işler zaten azalıyor dedi bizde ona göre uçak biletimizi aldık daha sonra tekrar söyledik şu tarihte gidiyoruz diye ve her gün gördüğümüz insanlara gideceğimizi tarihi biliyor , bu gece kızının doğum gününe restauranta çağırdılar orda bu konu geçti ve herkesin içinde kocama sende suç değil eşinde kaç senedir burda yaşıyor bu tarihte bilet alınmayacağını bilmesi gerekirdi dedi bana işte sen baban kaç senedir bu işi yapıyor bu tarihte izine mi ayrılır bilmiyormusun kaç senedir burdasın gelince de taş yersiniz geldikten sonrada iki ay ben çalıştırmam iş zamana biter diye herkesin içinde rencide etti abi biz sana sormadık mı zaten dedim yok sanki unutmuş gibi adamla benim bi samimiyetim yok doğum günü bozulmasın diye ses etmedim bu yaşıma kadar kimseye minnet etmiş biri değilim sırf eşimi getirdi diye bu kadar laubali konuşması sizce normal mi o kadar zoruma gittiki bütün gece agladım eşime bileti iptal edeceğimi işin bitince gideceğini söyle dedim sırf seni getirdi buraya diye beni ezemez gerekirse tekrar gidersin ben seni getiririm dedim annemden babamdan bir şey isteyen veya böyle laf duymuş biri değilim