• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

siz buna tepki olarak ne cevap verirdiniz? !!!

Sorun bende mi şimdi :44:
Ben hiç birşey anlamadım da :15:
Konu sahibinin sevgilisi ve kuzeni arasında bir yamukluk mu varmış :44:

kız, kuzeni sayılmıyor diyorsun ama onlar 2. dereceden kuzenler. Mesela kendimden örnek veriyim, bizde 5. kuşaktan dahi olsa akrabayla evlenme vs anormal karşılanır. Sevgilim de öyle bir aile yapısına sahipse, kuzeniyle normal şekilde geyik yaptıklarını düşünürüm. Kızın son cümlesine "vaay demek öyle dersin benimle ilgili" diye aklımdan geçiririm ama o kız kuzeninin kız arkadaşına gıcık olabilir, ya da yalnızca kuzeniyle vakit geçirmek isteyebilir. Sevgilinin ailesinin kültüründe akraba evliliği normal karşpılanıyorsa, bence bu sohbetlere şüpheci yaklaşman normal. %50 ihtimal sevgiline ilgi duyuyor anlamına gelir

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de hiç bir şey anlamadım olaydan:26:

Sevgilinin kuzeni sevgiline 'aşkım şuan müsaitim' mi yazmış?

kız, kuzeni sayılmıyor diyorsun ama onlar 2. dereceden kuzenler. Mesela kendimden örnek veriyim, bizde 5. kuşaktan dahi olsa akrabayla evlenme vs anormal karşılanır. Sevgilim de öyle bir aile yapısına sahipse, kuzeniyle normal şekilde geyik yaptıklarını düşünürüm. Kızın son cümlesine "vaay demek öyle dersin benimle ilgili" diye aklımdan geçiririm ama o kız kuzeninin kız arkadaşına gıcık olabilir, ya da yalnızca kuzeniyle vakit geçirmek isteyebilir. Sevgilinin ailesinin kültüründe akraba evliliği normal karşpılanıyorsa, bence bu sohbetlere şüpheci yaklaşman normal. %50 ihtimal sevgiline ilgi duyuyor anlamına gelir

kızlar yakınlık derecesi değil sorun yaptığım şey.normal bi arkadaşı da olsun.konuşma üslübunun bozuk olmasından bahsediyorum.geyik yapmışlar diyelim.ona da kızmam.dar kafalı br, değilim.yemeğe çıkmaları ne sinemaya gitmeleri benim problemim.söyle bana git.neden sınır koyayım.ama kızın tavrı.sevgilimin konuşması ve beni suçlaması sorun.

hayır öyle bişey yok tabiki, karışık yazmış olabilirm k. bakmayın.çok sinirliyim.

O zaman sinemaya ve yemeğe gideceklermiş yani,peki sevgiliniz bu durumu size önceden haber verdi mi ya da sonrasında bir açıklamada bulundu mu?
Sonuçta kuzen onlar belki sen yanlış anlayıp biraz abartmışsındır ama tedbiri elden bırakma.

bence bu kadar kafaya takacak bir durum yok.
face de eğer anlık ileti ile konuştuysa bazen anlık ileti kısmını kapattığında yazılar siliniyor. tekrardan yazınca sadece o an yazdığı yazı ile başlıyor. eğer mesajla konuşmuşlarsa anlık ileti ile konuşurlarken çevrimdışı olunduğunda ileti msj olarak gidiyor o ileti de mesaj olrk gtmiştr böylece sen ilk yazılar silinmiş gibi görüyorsun.
olayı sen daha iyi bilirsin ama bnm aklıma böyle olabileceği geldi.
ailesiyle tanışmışsan söz filan düşünüyorsan sen sevgilinn face ine girebiliyorsan bnce korkacak şüphelenecek çok bişey yok.
çnkü düşünüyorum eğer ben sevglmn istemediği şekilde yazışack konuşack olsam asla şifremi vermem asla!
o kızın da yaşının küçük olduğunu düşünüyorum ya da hala çocuksu nerde nasıl davranmasını bilmeyen böyle tripleri marifet sayan bi tip marjinal olma adına.
sevgilin aşırı birşey yapmamış bnce buna inan.
konuyu kapat. ben sana güveniyorum ama böyle bi plan yaparken de öncesinde sevglimle gelicem deki karşı taraf da planını ona göre yapsn belki bizi başbaşa bırakmak isteyebilr bizim aramıza katılmak istemeyeblr de.sonuçta 2 sevgilinn yanında sap gbi kalmk istemeyebilr ya da bn sevgilimle gelicem istersen sen de erkek arkdaşnla gel hpberaber takılalım de

gerçekten böyle bişey oluyo mu.mesajların kaydolmaması.var mı böyle bişey.kızın da bizi başbaşa bırakmak gibi bi niyeti yok.son mesajında sevgilime sen sevgilinle git madem baba ne diyosun benim ne işim var sorsan bizi davet ediyodu akşam yemeğine.sevgilimin demesine.hani benim sevgilim bensiz gitmezmiş ya

O zaman sinemaya ve yemeğe gideceklermiş yani,peki sevgiliniz bu durumu size önceden haber verdi mi ya da sonrasında bir açıklamada bulundu mu?
Sonuçta kuzen onlar belki sen yanlış anlayıp biraz abartmışsındır ama tedbiri elden bırakma.

abarttımsa kıl ouluyorum neden buna rağmen tavrı aynı.bunu kırsın istiyorum.bu yeni plan yapılmış bişey değil.taa sene önceki sözleri.yani laf esnasında hatırlatmış.gidilmeyecekti tabi gitmez erkek arkadaşm.öyle bi plan yapılsa mutlaka söyler.arkamdan iş yapğacak olsa faceden yazışmazlar.her dkk girdiğimi biliyorsözde de sevmiyor o kızı.kafaya alıyor.ya ne gerek var.yaaa ne gererk var...ben lüzümsuz buluyorum bu konuşmayı diye suçlu oluyorum.

bundan sonra olacak olayları bekle ve sevgiline ne yapması gerektiğini söyleme; bakalım kendi başına nasıl bir karar alıcak. Sevgilin bu sohbetleri senden gizleme gereği duymadığına göre; o kızla ilgili aklında öyle bir ihtimali barındırmıyor demektir. Kız ona ilgi duyuyor olsa bile boşver ilgi duyarsa duysun, sonuçta senin sevgilin seni seviyor:) ilişkiniz boyunca böyle 3. şahıslar gıcık edebilir her zaman. Her birine kendini böyle yıpratmamakta fayda var.

bundan sonra olacak olayları bekle ve sevgiline ne yapması gerektiğini söyleme; bakalım kendi başına nasıl bir karar alıcak. Sevgilin bu sohbetleri senden gizleme gereği duymadığına göre; o kızla ilgili aklında öyle bir ihtimali barındırmıyor demektir. Kız ona ilgi duyuyor olsa bile boşver ilgi duyarsa duysun, sonuçta senin sevgilin seni seviyor:) ilişkiniz boyunca böyle 3. şahıslar gıcık edebilir her zaman. Her birine kendini böyle yıpratmamakta fayda var.

tam olarak benim durumum bu:) ya bu saate kadar kaç kez aradı açmadım.tartıştıkkapattık.mesaj attı.ama amacı eski halimize dönmek.kabul etmiyo onun bu tavrını istemediğimi:(

peki eskiden de kuzeniyle ikisi sinemalara falan gezmeye gidiyorlarmış mı? gitmemişlerse, birden bu mevzuların çıkması, endişelenmeni doğru çıkarır. yani o kız kesinlikle ona ilgi duyuyor. ama insanlar konuşa konuşa demişler. trip atmak yerine güzelce konuş ve endişelerinden bahset ve "bundan sonrası sana kalmış." de ve ona bırak ;)

peki eskiden de kuzeniyle ikisi sinemalara falan gezmeye gidiyorlarmış mı? gitmemişlerse, birden bu mevzuların çıkması, endişelenmeni doğru çıkarır. yani o kız kesinlikle ona ilgi duyuyor. ama insanlar konuşa konuşa demişler. trip atmak yerine güzelce konuş ve endişelerinden bahset ve "bundan sonrası sana kalmış." de ve ona bırak ;)

nasıl bi cümle kurcam.aslında çok güzel ifade ediyorum kendimi kırıldığım kızdığım noktayı.ama altan almıyor.yani sevgilim ona ilgi duymaz.ama konuşmaları lüzumsuz.ikiside yaşı olgun.tek bi cümleyle bu konuyu kapatımak istiyorum.onunla konuşma demem kesinlikle amacım kızlarla falan konuşmasın etmesin değil.ama geyik niye.ya konuş ama bu üslup ne.tripler offlemeler püflemelerr nesiniz siz.

nasıl bi cümle kurcam.aslında çok güzel ifade ediyorum kendimi kırıldığım kızdığım noktayı.ama altan almıyor.yani sevgilim ona ilgi duymaz.ama konuşmaları lüzumsuz.ikiside yaşı olgun.tek bi cümleyle bu konuyu kapatımak istiyorum.onunla konuşma demem kesinlikle amacım kızlarla falan konuşmasın etmesin değil.ama geyik niye.ya konuş ama bu üslup ne.tripler offlemeler püflemelerr nesiniz siz.

bide kırıcı olmaya başladı.bu saatten sonra kime nasıl davrancağmı senden mi öğrencem gibi bi laf etti.çok kızdırdım onu.ama bu lafı yediricem ona.hiç yakışıyo mu ne kadar sinirlenirsen sinirlen.

bana sevgilim kiminle nasıl konuşmam gerektiğini söyleseydi kızardım muhtemelen. çünkü eskiden beri kuzenimle bu üslupla konuşuyorsam, bana müdahale edilmesine kızardım. sevgilim, "konuş ben sana bu konuda bişiy diyemem ama çok da yüz verme lütfen. Kız belki yanlış anlar ne olur ne olmaz sen yine de temkinli ol tamam mı canım?" de. tatlı dille üzerine düşmeden söyle. aklıma ancak böylesi geliyor, o da fayda etmezse Allah kolaylık versin.

anlık ileti yazarken yani o kısımdan konuşurken sevglin eğer çevrimdışı olmuşsa (internet çekmemiştr bağlantı kopmuştur vs) anlık ileti msj olarak gitmiştir. siz de dolayısıyla o mesajdan sonrasını görmüşsünüzdür.
gerçekten böyle bişey oluyo mu.mesajların kaydolmaması.var mı böyle bişey.kızın da bizi başbaşa bırakmak gibi bi niyeti yok.son mesajında sevgilime sen sevgilinle git madem baba ne diyosun benim ne işim var sorsan bizi davet ediyodu akşam yemeğine.sevgilimin demesine.hani benim sevgilim bensiz gitmezmiş ya

bide kırıcı olmaya başladı.bu saatten sonra kime nasıl davrancağmı senden mi öğrencem gibi bi laf etti.çok kızdırdım onu.ama bu lafı yediricem ona.hiç yakışıyo mu ne kadar sinirlenirsen sinirlen.

Yaşınızı yazdınızmı daha önce ,merak ettim.:26:

Bir insanın kuzeniyle yemek veya sinema planı yapması kadar normal birşey daha yoktur.

Nedir bu kadar tepki verdiğiniz anlamadım:26:

Sevgilinizinde sizi kuzeninizden kıskandığını yazmışsınız,ne onun yaptığı,nede sizin yaptığınız normal değil.

Kıskançlıkda dozunda yaşanmalıdır,sizi çok yıpratır.Bırakın birbirinizi,biraz nefes alın.

bana sevgilim kiminle nasıl konuşmam gerektiğini söyleseydi kızardım muhtemelen. çünkü eskiden beri kuzenimle bu üslupla konuşuyorsam, bana müdahale edilmesine kızardım. sevgilim, "konuş ben sana bu konuda bişiy diyemem ama çok da yüz verme lütfen. Kız belki yanlış anlar ne olur ne olmaz sen yine de temkinli ol tamam mı canım?" de. tatlı dille üzerine düşmeden söyle. aklıma ancak böylesi geliyor, o da fayda etmezse Allah kolaylık versin.

fayda eder ona karşı tutumu hemen değişir.ne demem lazım peki? son olaak

Yaşınızı yazdınızmı daha önce ,merak ettim.:26:

Bir insanın kuzeniyle yemek veya sinema planı yapması kadar normal birşey daha yoktur.

Nedir bu kadar tepki verdiğiniz anlamadım:26:

Sevgilinizinde sizi kuzeninizden kıskandığını yazmışsınız,ne onun yaptığı,nede sizin yaptığınız normal değil.

Kıskançlıkda dozunda yaşanmalıdır,sizi çok yıpratır.Bırakın birbirinizi,biraz nefes alın.

konu onu kıskanmam değil, yorumlara da bi göz atarsanız.

Açık açık dese ki, evet kuzenimle takılmak istedim bir akşam sinema yapalım dedik. Ama kıvırıyor ki bu suçluluk psikolojisidir. Peki neden suçlu hissediyor buna bakmak lazım.

Açık açık dese ki, evet kuzenimle takılmak istedim bir akşam sinema yapalım dedik. Ama kıvırıyor ki bu suçluluk psikolojisidir. Peki neden suçlu hissediyor buna bakmak lazım.

ya o kızla takılmaz biliyorum, zaten bi gün onu işe soktuğu için sevgilime yemek sözü vardı.yani afaki denilmiş bi söz.sene geçmiş.ya konu onunla takılmak istemiş ya da istememeiş değil.beni kuzeniyle konuşmasına sinirlendiğimi sanıyor çileden çıkıyorum böylece.sinema konusunda bana kuzenim böyle bişey dese yalnızca ikimiz ki bu kuzenim 1. derece.olay olur yani biliyorum.sonradan söyledi kuzneimle yemek -sinema mı sorun yapıyosun? sonra aşkım ben sen olmadan gitmem ne işim var, sensiz gitmem bunu biliyosun dedi

Back
X