Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
siz buna tepki olarak ne cevap verirdiniz? !!!
- Konu Sahibi darbu
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?kesınlıkle artık bır benı suclamaa de baktın olmuyor nereye kadr dıretırsen dıret durumu ztn senı gercekten seviyorsa alttan alır hatasının farkına varır... bıde ufluyor ya sen bu konuyu acınca yok yıne baslama filn diyor ya rahatsız olduysan konusma o zmn benle ne bu tavırların bu hareketlerın hatalısın hatanı görmuyorsun kırdıkca kırıyorsun de
Son düzenleme:
kesınlıkle artık bır benı suclamaa de baktın olmuyor nereye kadr dıretırsen dıret durumu ztn senı gercekten seviyorsa alttan alır hatasının farkına varır... bıde ufluyor ya sen bu konuyu acınca yok yıne baslama filn diyor ya rahatsız olduysan konusma o zmn benle ne bu tavırların bu hareketlerın hatalısın hatanı görmuyorsun kırdıkca kırıyorsun de
üste çıkıyor hala.benden gizli iş yaptın diye kızdığımı öne sürüyo.hala anlamamazlığa vuruyor.allahım kudurucam.akıl verin bana yaaaa.kkızdığım sorguladığım şey yapıp yapmaman değil zaten GİZLİsi olamaz diyorum.sen ne diyosun yaaa.konuşmanı bilmiyosun dedim.
üste çıkıyor hala.benden gizli iş yaptın diye kızdığımı öne sürüyo.hala anlamamazlığa vuruyor.allahım kudurucam.akıl verin bana yaaaa.kkızdığım sorguladığım şey yapıp yapmaman değil zaten GİZLİsi olamaz diyorum.sen ne diyosun yaaa.konuşmanı bilmiyosun dedim.
hatanı anlamıyorsun anlattıkca uste cıkıyorsun hatanı anlayıp ozur dileyene kadr senınle konusmucam de bune ya ne bıcım davranıyor ....ve onunla arana mesafe koyana kadr
hatanı anlamıyorsun anlattıkca uste cıkıyorsun hatanı anlayıp ozur dileyene kadr senınle konusmucam de bune ya ne bıcım davranıyor ....ve onunla arana mesafe koyana kadr
işim vardı dışarı çıkacaktım.oda iş arasında benimle beraber olucaktı.çıkmıycağm.sinirlerim çok bozuk.özür dilese nolur.yapmıycağına garanti mi vericek yada ben bunu hazmedicek miyim sanki.ben ne yaptım bunu hakedicek.sıkmadım.çok da şımartmadım.seviosun ama hatanı kabul mu edeyim ben şimdi allahım yaa çok üzgünüm şuan.çok doldum
selam.erkek arkadaşınız facede kız kuzeniyle (anneler kuzen aslında) konuşmasına rastlasanız ve şöyle bir diyalog geçse: diyalogun öncesi silinmiş ki aaa aşkım önceki konuşmalar yok mu?deniyo kızdan mesaj:
-ben müsaitim genelde
tabi aradan bi ka saat geçmiş siz ekranda bu mesajı görüyorsunuz.kız sonra yine mesaj yazmış ne yapıyosun diye.o arada sevgiliniz arıyor siz sevgilinize aşkım kuzenin böyle bi mesaj yazmış neye istinaden yazmış telde falan mı konuşuyodunuz da devam olarak buraya yazmış.yok çıkmadan konuştuk facede öncesi yok mu konuşmanın.siz de hayır yok.o da aa nasıl yok.ee yaz bakim ona
-bana mı dedin müsaitim diye.sizde yazsanı.kızın cevabı da-yemek için dedim ben müsaitim sende müsait olunca ısmarlarım.(güya önceden işe soktu bu kızı diye yemek sözü varmış)
sevgilnize telefonda okuyorsunuz bu mesajı yine, ha yemek sözünü hatırlattım ona o da ondan yazdı diyor.sevgiliniz size diyor ki yaz ona ki
- ben yanlız gelmem.
o da
-uff .... kendin dedin ya gelmezsen gelme-
cevaben de siz ona
- tamam işte sevgilimle geleyim...yazsanız.ve çıksanız.laptopu kapatsanız.cevap yazmadı diye de sevgilinize aynen deseniz.bunlardan siz yazarkende ortak söyleyip yazsanız.konu kapansa.ertesi gün açsanız.
kızdan mesaj gelmiş olsa
-e sen demedin mi sen yemeği ısmarla ben sinemayı diye sevgilinle gideceksen git benim ne işim var. diye yazsa kız.siz o konuşmadan sonra sevgilinize ne tepki verirsiniz, okkalısından.aklını başına alması anlamında.konuşmanın öncesi yok.sinemadan tabi o an sevgiliniz bahsetmiyo.bu son mesaj üzerine henüz konuşmamışsınız? kızlar nolur akıllıca çözüme yönelik cevaplarınızı bekliyorum.sinirlerimi şu an zor yatıştırıyorum.ndir bukızın böyle çocuksa tripleri diye sormuştum.o da biz hiç anlaşamayız hep öyle muhabbet ederiz.ne gereği var dedim böyle boş geyiklere zaten kuzen değilsiniz anneleriniz kuzen ne bu yakınlık.o da kimseyle konuşmayayım mı aşkım daha önce böyle yine normal kız arkadştan aramızda konu geçmişti istiyosunki kimsyle konuşmayayım diyo.bende normal konuşma geçse neden tepki vereyim.dedim..kızlar cevaplarınız istiyorum acil.ciddii süren ilişkimiz var aileler biliyor.belli bi seviyeye geldik.ama bu tarz bişeye tepkiniz ne olur, en sertinden.
yapacağım tek harekettt kapıyı göstermek olur.. tabi aranızdaki samimiyet ne derece ileriye yönelikmi ?? bunlarda önmli
işim vardı dışarı çıkacaktım.oda iş arasında benimle beraber olucaktı.çıkmıycağm.sinirlerim çok bozuk.özür dilese nolur.yapmıycağına garanti mi vericek yada ben bunu hazmedicek miyim sanki.ben ne yaptım bunu hakedicek.sıkmadım.çok da şımartmadım.seviosun ama hatanı kabul mu edeyim ben şimdi allahım yaa çok üzgünüm şuan.çok doldum
uzme kendini ya bır daha konus son kez baktın olmyor anlamıyr yanlısını konusma bır daha taki anlayana kadr hatasını 1 yıldır berabersıznız oda artık elinde gibi görmustur senı ne yaparsam yapayım o benden ayrılmaz gözuyle bakıyor belki bilmiyorum ilşkinizi
Bırseyler saklamıs sevgılınız barız ortada bu konuda acık acık konusun bence
sadece konuşmasını saklamış.bi eylemde bulunduğunu sanmıyorum.yani zaten konuşmanın bellş kısmından sonrasını saklamadı.ama açık sorduğum halde o açık konuşmuyo hatasının farkında ama
yapacağım tek harekettt kapıyı göstermek olur.. tabi aranızdaki samimiyet ne derece ileriye yönelikmi ?? bunlarda önmli
ileriye yönelik olmasa bunu bende yapardım..yakında söz yapmayı planlıyoruzçailesiyle hepsiyle tanıştım.ailem biliyor atık.yani ciddi.o yüzden bu kadar zorlanıyorum yardımcı olmanızı istiyorum
uzme kendini ya bır daha konus son kez baktın olmyor anlamıyr yanlısını konusma bır daha taki anlayana kadr hatasını 1 yıldır berabersıznız oda artık elinde gibi görmustur senı ne yaparsam yapayım o benden ayrılmaz gözuyle bakıyor belki bilmiyorum ilşkinizi
uygulamada görmem lazım bunları.:'( çok üzgünüm.
hadi yemek neysede sinema olay diyorum :)
ister olay deyin ister başka bişey deyin durum bu
- 2 Kasım 2011
- 17.360
- 158
- 88
- 34
Bu tarz seyler ılıskıyı zedeler guven eksıklıgı yaratır umarım bı an once cozume kavusursunuzsadece konuşmasını saklamış.bi eylemde bulunduğunu sanmıyorum.yani zaten konuşmanın bellş kısmından sonrasını saklamadı.ama açık sorduğum halde o açık konuşmuyo hatasının farkında ama
- 2 Kasım 2011
- 17.360
- 158
- 88
- 34
Guvenımın olmasını ıstıyorsan benden hıcbırsey saklamayacaksın dıyeceksınbence senin bana güvenin yok derse bana ne cevap vermeliyim bu şekilde ima ederk üste çıkıyor çünkü
guvensızlık varsa bıle dogal bu sekılde bıseyler saklanması hos degıl
Guvenımın olmasını ıstıyorsan benden hıcbırsey saklamayacaksın dıyeceksın
guvensızlık varsa bıle dogal bu sekılde bıseyler saklanması hos degıl
canım üste çıkıyor ki şöyle: ben onunla bi plan yapmadım ki beraber yazdık, senden saklasam ayan beyan oraya yazmam.sinema olayı da ben sensiz bi yere gider miyim.o aramızdaki sözün muhabbeti.hala konuşma şekline kıdığımı kabul etmiyor.az önce bana senin bana güvenin kalmamış dedi.ne diyeceğini artık biliyorum.gizledin demiycem ama onun yerine ne desem ? ya tıkandım resmen
- 2 Kasım 2011
- 17.360
- 158
- 88
- 34
Neden mesajları sıldın o zaman decanım üste çıkıyor ki şöyle: ben onunla bi plan yapmadım ki beraber yazdık, senden saklasam ayan beyan oraya yazmam.sinema olayı da ben sensiz bi yere gider miyim.o aramızdaki sözün muhabbeti.hala konuşma şekline kıdığımı kabul etmiyor.az önce bana senin bana güvenin kalmamış dedi.ne diyeceğini artık biliyorum.gizledin demiycem ama onun yerine ne desem ? ya tıkandım resmen
- 10 Ocak 2013
- 1.146
- 1.211
- 83
bence bu kadar kafaya takacak bir durum yok.
face de eğer anlık ileti ile konuştuysa bazen anlık ileti kısmını kapattığında yazılar siliniyor. tekrardan yazınca sadece o an yazdığı yazı ile başlıyor. eğer mesajla konuşmuşlarsa anlık ileti ile konuşurlarken çevrimdışı olunduğunda ileti msj olarak gidiyor o ileti de mesaj olrk gtmiştr böylece sen ilk yazılar silinmiş gibi görüyorsun.
olayı sen daha iyi bilirsin ama bnm aklıma böyle olabileceği geldi.
ailesiyle tanışmışsan söz filan düşünüyorsan sen sevgilinn face ine girebiliyorsan bnce korkacak şüphelenecek çok bişey yok.
çnkü düşünüyorum eğer ben sevglmn istemediği şekilde yazışack konuşack olsam asla şifremi vermem asla!
o kızın da yaşının küçük olduğunu düşünüyorum ya da hala çocuksu nerde nasıl davranmasını bilmeyen böyle tripleri marifet sayan bi tip marjinal olma adına.
sevgilin aşırı birşey yapmamış bnce buna inan.
konuyu kapat. ben sana güveniyorum ama böyle bi plan yaparken de öncesinde sevglimle gelicem deki karşı taraf da planını ona göre yapsn belki bizi başbaşa bırakmak isteyebilr bizim aramıza katılmak istemeyeblr de.sonuçta 2 sevgilinn yanında sap gbi kalmk istemeyebilr ya da bn sevgilimle gelicem istersen sen de erkek arkdaşnla gel hpberaber takılalım de
face de eğer anlık ileti ile konuştuysa bazen anlık ileti kısmını kapattığında yazılar siliniyor. tekrardan yazınca sadece o an yazdığı yazı ile başlıyor. eğer mesajla konuşmuşlarsa anlık ileti ile konuşurlarken çevrimdışı olunduğunda ileti msj olarak gidiyor o ileti de mesaj olrk gtmiştr böylece sen ilk yazılar silinmiş gibi görüyorsun.
olayı sen daha iyi bilirsin ama bnm aklıma böyle olabileceği geldi.
ailesiyle tanışmışsan söz filan düşünüyorsan sen sevgilinn face ine girebiliyorsan bnce korkacak şüphelenecek çok bişey yok.
çnkü düşünüyorum eğer ben sevglmn istemediği şekilde yazışack konuşack olsam asla şifremi vermem asla!
o kızın da yaşının küçük olduğunu düşünüyorum ya da hala çocuksu nerde nasıl davranmasını bilmeyen böyle tripleri marifet sayan bi tip marjinal olma adına.
sevgilin aşırı birşey yapmamış bnce buna inan.
konuyu kapat. ben sana güveniyorum ama böyle bi plan yaparken de öncesinde sevglimle gelicem deki karşı taraf da planını ona göre yapsn belki bizi başbaşa bırakmak isteyebilr bizim aramıza katılmak istemeyeblr de.sonuçta 2 sevgilinn yanında sap gbi kalmk istemeyebilr ya da bn sevgilimle gelicem istersen sen de erkek arkdaşnla gel hpberaber takılalım de