bundan 7 yıl önce bodrum gümbet
arkadaşlar biz de bu aralar balayı oteli arayışındayız. netteki araştırmalarımız sonucunda Orange County De Luxe Hotel'i bulduk. beni en çok otelin mimarisi ve merkeze olan yakınlığı etkiledi ancak nette de olumsuz yorumlara rastladım. aranızda bu otele giden veya bu otel hakkında bilgisi olan var mı? yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.bunun dışında Lykia World ve Hotel Long Beach'i de düşünüyoruz
bende agustosto evlenıyorum allah ızın verırıse kızlar bız balayın soyle yapalım dıoruz dugunden 1 2 gn sonra kendı arabamızla cıkıcaz yola antalya bodrum bı kac yerde kalalım dıyoruz ozellıkle bır otele baglı kalmakdansa daha farklı yerler olsun ıstıyoruz. gecen yaz da oyle yaptık valızlerımızı hatta cadırımızı sısme yatagımızı bıle attık bagaza cıktık yola akdenızı komple gezdık her yerde 2 gun kaldık antalya fetıye marmarıs kusadası bodrum saklıkent aklınıza nere gelıyorsa ak denzde gezdık hayatımın en guzel tatlını yasadım aşkım la hesaplı davrandık cokda acılmadık nısanlımın arabası cok yaktıgı ıcın benımkıyle gıttık cok az yaktıgı ıcın cok keyıflı bı tatıl oldu sızede boyle bısey tavsıye edıyorum ama tek ıcımde kalan cadır da kalamadık pandıyon yada otelde kaldık boyle denıze sıfır cadırı kurup ates yakıp bı sarap keyfı yapmak ıstıyorum .)hersey gonlunuzce olsun
Elizabeth Queen Resort...Belekde...tek kelimeyle kusursuz...İnşallah 3 ay sonra ben de balayı için orda olacam:)
Merhaba arkadaşlar,
Biz de balayımızda Antalya Belek'te olan Calista Ruxury Resort Hotel'de kaldık.. Ben döndükten sonra tüm yakınlarıma tavsiye ettim, özellikle otel çalışanlarının yaklaşımı gercekten övgüyü hak ediyor. Bu kadar güler yüzle çalışan insanlar görmedim, Oda dizaynı ve mobilyalar çok şıktı. Banyo da hem küvet hem de duşakabin bulunuyor. Oda temizliği ve yemekler de gercekten güzeldi. Balayı çiftlerine ücretsiz bir alacarte akşam yemeği sunuyorlar. İtalyan restaurantı (TİMO) yu tavsiye ederim..
Ayrıca ilk profesyonel masajımızı orda yaptırdık. Genç çiftlere tavsiyem bunun için bir bütçe ayırmaya çalışmaları.. Tatilde kendinize verebileceğiniz en güzel hediyelerden biri.. Tabii benim gibi sık sık masaj yaptırma imkanı olmayan insanlar için :)
Biz Eylül'de evlendik ve balayımız da Eylül ayının başlarındaydı. Antalya tercihiniz olacaksa özellikle aylara dikkat edin derim.. Eylül Antalya için ideal bir ay bence. Daha öncesinde sıcaklar fazla kavuruyo olabilir.
Umarım herkes istediği gibi bir balayı geçirir.
Sevgiler,
bu otel mükemmel bayılıyorum
balayı için kıbrısa giden var mı? ve özellikle tur firmalarıyla balayı nasıl olur sizce
Kızlar balayına İtalya'ya gittik. Çok güzeldi kesinlikle tavsiye ederim . 2 gün önce döndük :)) Venedik gondol sefası, Roma.. Her şey çok güzeldi
biz balayı için ets turla club voyage belek tercih ettik. ve gerçekten çok güsel geçti
bu sene yıldönümüz için yoğun tavsiye üzerine amara dolca vita tekirova rez. yaptırdik. 153 ytl kişi başı fiyatı. erken rezervasyonlardan faydalanmanızı tavsiye ederim.
Kızlar balayına İtalya'ya gittik. Çok güzeldi kesinlikle tavsiye ederim . 2 gün önce döndük :)) Venedik gondol sefası, Roma.. Her şey çok güzeldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?