Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kadınlar klubune henüz üye oldum,paylaşacak ve birbirimize danışacak ne çok konu var gerçekten.
Biz balayı için (16agustos itibariyle) ilk seçenek olarak İtalya'ya gitmek istiyoruz.sorrento,napoli ve son olarak da romaya henüz otel aratırıyoruz.
ama her ihtimale karşı yurt dışı olmazsa diye türkiyede sakin,temiz ve güzel bir yer arıyoruz.Tabi bir hafta gideceğimiz için ekonomik olarak da
bizi çok zorlamayacak bir yer arıyoruz.
Ama bazı arkadaşların balayı kabus gibi geçmiş.O tarz bir felaket de yaşamak istemiyorum.
Tavsiyelerinizi,yorumlarınızı bekliyorum.
Maxx royal otel.. o kadar memnun kaldık ki balayından dönünce anlata anlata bitiremedik hersey çok lüks Bundan sonra antalyada daha iyi bir otel bulabileceğime inanmıyorum
kızlar voyage belek öneriyorum size. herkesin hayatında 1 kez gidip görmesi lazım. standartları kesinlikle yükseltiyorrr.
iyi tatiller şimdiden
kızlar kıs için balayı öneriniz varmı boluda bildiginiz güzel yerler varmı kralık evlerde olabilir günlük
canım bolu kısın muhtesem oluyo tavsıye ederim....nette bak istersen yeşil ev diye....gittim karlar içinde gezdim...şömine karsısında köy kahvatısı yaptım koçişkomla
yesilev otel demi canım gidecegiz insallah oteller cok pahalı göl kenarındaki,bi uygun kartalyuvası otel var sanırım yesil evede bakayım yaaa heyecanlandım ne güzel canım Allah yuvanızı daim etsin insallah yesil ev güzelmi canım kartal yuvası otel hakkında bilgin varmı biz cok pahalı olmayan otel istiyoruz