arkadaşlar biz de bu aralar balayı oteli arayışındayız. netteki araştırmalarımız sonucunda Orange County De Luxe Hotel'i bulduk. beni en çok otelin mimarisi ve merkeze olan yakınlığı etkiledi ancak nette de olumsuz yorumlara rastladım. aranızda bu otele giden veya bu otel hakkında bilgisi olan var mı? yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.bunun dışında Lykia World ve Hotel Long Beach'i de düşünüyoruz
canım selam,
Orange Country'nin mimarisi Hollanda'da yaşayan bir Türk tarafından yaptırıldığı için biraz Amsterdam havası var.
Odalarında Hollandalı ressamların resimlerinin röprodüksiyonlarını falan serpiştirmişler.
Otel çok vahim durumda değil ama bir Susesi ya da Limak Lara gibi değil..
Balayı için Antalya'da en çok Susesi'ni öneririm ben (hem eski bir turizmci,hem de Antalya'da yaşayan biri olarak)
Bu arada,Orange Country -eğer merkez olarak Antalya'yı kastediyorsan- merkeze çok ta yakın bir otel değil;ya Kemer-Antalya minibüslerine binmen lazım (yaklaşık 45 dk-1 saat yok sürer) ya da araç kiralayabilirsiniz.
Eğer hem merkeze yakın olsun,hem plajı olsun,hem de güzel bir otel olsun derseniz Kundu'daki otellere bakın derim..zaten oradaki otellerin hemen hepsi 5 yıldız.
Bu arada,Lykia World Fethiye'den bahsediyorsanız Ölüdeniz artık çamurlu su kıvamında,en son Eylül ayında gitmiştim ve benim için çok üzücüydü,çünkü çok severim Fethiye'yi..ancak denizin rengiyle ilgilenmiyorsanız o zaman Lykia World güzel bir seçim,Fethiye hem sakin hem de güzeldir..
Ha benim tercihim her zaman Bodrum olurdu sanırım
ayrı severim kendilerini :)