Siz balayınızı nerede yaptınız ?

arkadaşlar biz de bu aralar balayı oteli arayışındayız. netteki araştırmalarımız sonucunda Orange County De Luxe Hotel'i bulduk. beni en çok otelin mimarisi ve merkeze olan yakınlığı etkiledi ancak nette de olumsuz yorumlara rastladım. aranızda bu otele giden veya bu otel hakkında bilgisi olan var mı? yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.bunun dışında Lykia World ve Hotel Long Beach'i de düşünüyoruz

Lykia World Antalya için 04 haziran'a ets'den rezervasyon yaptırdık , balayı için önerdiler ,otel ve odalar çok güzel gözüküyor , umarım düşündüğüm gibi çıkar...

bende agustosto evlenıyorum allah ızın verırıse kızlar bız balayın soyle yapalım dıoruz dugunden 1 2 gn sonra kendı arabamızla cıkıcaz yola antalya bodrum bı kac yerde kalalım dıyoruz ozellıkle bır otele baglı kalmakdansa daha farklı yerler olsun ıstıyoruz. gecen yaz da oyle yaptık valızlerımızı hatta cadırımızı sısme yatagımızı bıle attık bagaza cıktık yola akdenızı komple gezdık her yerde 2 gun kaldık antalya fetıye marmarıs kusadası bodrum saklıkent aklınıza nere gelıyorsa ak denzde gezdık hayatımın en guzel tatlını yasadım aşkım la hesaplı davrandık cokda acılmadık nısanlımın arabası cok yaktıgı ıcın benımkıyle gıttık cok az yaktıgı ıcın cok keyıflı bı tatıl oldu sızede boyle bısey tavsıye edıyorum ama tek ıcımde kalan cadır da kalamadık pandıyon yada otelde kaldık boyle denıze sıfır cadırı kurup ates yakıp bı sarap keyfı yapmak ıstıyorum .)hersey gonlunuzce olsun

arkadaşlar biz de bu aralar balayı oteli arayışındayız. netteki araştırmalarımız sonucunda Orange County De Luxe Hotel'i bulduk. beni en çok otelin mimarisi ve merkeze olan yakınlığı etkiledi ancak nette de olumsuz yorumlara rastladım. aranızda bu otele giden veya bu otel hakkında bilgisi olan var mı? yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.bunun dışında Lykia World ve Hotel Long Beach'i de düşünüyoruz

canım selam,

Orange Country'nin mimarisi Hollanda'da yaşayan bir Türk tarafından yaptırıldığı için biraz Amsterdam havası var.
Odalarında Hollandalı ressamların resimlerinin röprodüksiyonlarını falan serpiştirmişler.
Otel çok vahim durumda değil ama bir Susesi ya da Limak Lara gibi değil..
Balayı için Antalya'da en çok Susesi'ni öneririm ben (hem eski bir turizmci,hem de Antalya'da yaşayan biri olarak)
Bu arada,Orange Country -eğer merkez olarak Antalya'yı kastediyorsan- merkeze çok ta yakın bir otel değil;ya Kemer-Antalya minibüslerine binmen lazım (yaklaşık 45 dk-1 saat yok sürer) ya da araç kiralayabilirsiniz.

Eğer hem merkeze yakın olsun,hem plajı olsun,hem de güzel bir otel olsun derseniz Kundu'daki otellere bakın derim..zaten oradaki otellerin hemen hepsi 5 yıldız.

Bu arada,Lykia World Fethiye'den bahsediyorsanız Ölüdeniz artık çamurlu su kıvamında,en son Eylül ayında gitmiştim ve benim için çok üzücüydü,çünkü çok severim Fethiye'yi..ancak denizin rengiyle ilgilenmiyorsanız o zaman Lykia World güzel bir seçim,Fethiye hem sakin hem de güzeldir..

Ha benim tercihim her zaman Bodrum olurdu sanırım :KK16::KK16: ayrı severim kendilerini :)

bende agustosto evlenıyorum allah ızın verırıse kızlar bız balayın soyle yapalım dıoruz dugunden 1 2 gn sonra kendı arabamızla cıkıcaz yola antalya bodrum bı kac yerde kalalım dıyoruz ozellıkle bır otele baglı kalmakdansa daha farklı yerler olsun ıstıyoruz. gecen yaz da oyle yaptık valızlerımızı hatta cadırımızı sısme yatagımızı bıle attık bagaza cıktık yola akdenızı komple gezdık her yerde 2 gun kaldık antalya fetıye marmarıs kusadası bodrum saklıkent aklınıza nere gelıyorsa ak denzde gezdık hayatımın en guzel tatlını yasadım aşkım la hesaplı davrandık cokda acılmadık nısanlımın arabası cok yaktıgı ıcın benımkıyle gıttık cok az yaktıgı ıcın cok keyıflı bı tatıl oldu sızede boyle bısey tavsıye edıyorum ama tek ıcımde kalan cadır da kalamadık pandıyon yada otelde kaldık boyle denıze sıfır cadırı kurup ates yakıp bı sarap keyfı yapmak ıstıyorum .)hersey gonlunuzce olsun

öncelikle,şimdiden tebrik ederim evlenecek tüm arkadaşları..
biz de bu tarz bir balayı yapmıştık,rotasyonumuz farklıydı ama çok keyifliydi.
paris-roma-venedik-paris yapmıştık,roma-venedik arası yaptığımız tren yolculuğunu hala unutamıyoruz eşimle...
şimdi oğlumuz büyüsün de aynı destinasyonu beraber yapalım diyoruz..
sizin seçtiğiniz program da süper keyifli,Allah şimdiden içinize sindirsin..

bizde silence beach resortte göl evlerinden ayırttık yerimizi ama aklım birazda flora garden beach te kaldı sizler hangisini tercih ederdiniz iptal sigortası almıştık her ihtimale karşı

arkadaşlar merhaba,biz haftaya bal ayına gidicez ama antalyada daha geçen ay tatile gittik o yüzden düşünmüyoruz.onun dışında marmara bölgesi ve yakını batı karadeniz vs balıkesir tarafları olabilir önerisi olan varsa paylaşabilirmi?

kızlar kıbrısıda düşünebilirsiniz gerçekten çok güzel ve uygun oluyor

$MERIT-~1.jpg

Merhaba arkadaşlar,

Biz de balayımızda Antalya Belek'te olan Calista Ruxury Resort Hotel'de kaldık.. Ben döndükten sonra tüm yakınlarıma tavsiye ettim, özellikle otel çalışanlarının yaklaşımı gercekten övgüyü hak ediyor. Bu kadar güler yüzle çalışan insanlar görmedim, Oda dizaynı ve mobilyalar çok şıktı. Banyo da hem küvet hem de duşakabin bulunuyor. Oda temizliği ve yemekler de gercekten güzeldi. Balayı çiftlerine ücretsiz bir alacarte akşam yemeği sunuyorlar. İtalyan restaurantı (TİMO) yu tavsiye ederim..

Ayrıca ilk profesyonel masajımızı orda yaptırdık. Genç çiftlere tavsiyem bunun için bir bütçe ayırmaya çalışmaları.. Tatilde kendinize verebileceğiniz en güzel hediyelerden biri.. Tabii benim gibi sık sık masaj yaptırma imkanı olmayan insanlar için :)

Biz Eylül'de evlendik ve balayımız da Eylül ayının başlarındaydı. Antalya tercihiniz olacaksa özellikle aylara dikkat edin derim.. Eylül Antalya için ideal bir ay bence. Daha öncesinde sıcaklar fazla kavuruyo olabilir.

Umarım herkes istediği gibi bir balayı geçirir.

Sevgiler,

Canım herşey dahil toplam ne kadar mal oldu peki?

bu otel mükemmel bayılıyorum

Canım ne kadar herşey dahil peki? Anlaştınız mı siz?

balayı için kıbrısa giden var mı? ve özellikle tur firmalarıyla balayı nasıl olur sizce

Bşr tanıdığım kıvrısa gitti mayıs ayında balayına. hiç memnun kalmamışlar hatta sıkılmışlar. ben daha hareketli bir yere git derim ama tabi senin kararın

geçen sene 5 gün alva donna da kaldık balayı için.sakin bir oteldi.biz çok memnun kaldık!

biz balayı için italyaya gitmiştik. deniz kum tatili istmedik. belki daha çok yorulduk ama değdi. cok guzeldi roma floransa venedik. bence balayı biraz farklı olmalı diğer tatillerden. fiyat acısından da hem yutdışı antalyadaki 5 yıldızlı otellerle neredeyse aynı. tavsiye ederim.

Kızlar balayına İtalya'ya gittik. Çok güzeldi kesinlikle tavsiye ederim . 2 gün önce döndük :)) Venedik gondol sefası, Roma.. Her şey çok güzeldi

Kızlar balayına İtalya'ya gittik. Çok güzeldi kesinlikle tavsiye ederim . 2 gün önce döndük :)) Venedik gondol sefası, Roma.. Her şey çok güzeldi

valla bizde yurtdışı çok istedik özellikle italya venedik ama son anda vazgeçtik. balayında sürekli koşuşturma tarzı gezmek istemedik yorucu olur diye düşündük! inşallah sonra bizede nasip olur :KK66:

biz balayı için ets turla club voyage belek tercih ettik. ve gerçekten çok güsel geçti
bu sene yıldönümüz için yoğun tavsiye üzerine amara dolca vita tekirova rez. yaptırdik. 153 ytl kişi başı fiyatı. erken rezervasyonlardan faydalanmanızı tavsiye ederim.

Merhaba,dolca vita tekirovaya baktim ,balayı için çok hoşuma gitti fakat erken rezervasyon indirimini bulamadım.
Acaba dediğiniz indirimi nasıl bulabilirim.

kadınlar klubune henüz üye oldum,paylaşacak ve birbirimize danışacak ne çok konu var gerçekten.
Biz balayı için (16agustos itibariyle) ilk seçenek olarak İtalya'ya gitmek istiyoruz.sorrento,napoli ve son olarak da romaya henüz otel aratırıyoruz.
ama her ihtimale karşı yurt dışı olmazsa diye türkiyede sakin,temiz ve güzel bir yer arıyoruz.Tabi bir hafta gideceğimiz için ekonomik olarak da
bizi çok zorlamayacak bir yer arıyoruz.
Ama bazı arkadaşların balayı kabus gibi geçmiş.O tarz bir felaket de yaşamak istemiyorum.
Tavsiyelerinizi,yorumlarınızı bekliyorum.

canım benm öncelikle Allahm mutlu etsin..araştırırken gördüm italyada balayı yaptığınızı. bizimde düşüncemiz o 2013 nisanda düğünümüz var allahın izniyle, 2 aydır araştırıyorum, ama tur şirketinden emin olamadım, hangi turla gittinz, bahsettiğine göre çok memnun kalmışsın,bende çok özel olsun istiyorum, bana yardımcı olurmusun.?

X