Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tsk ederim kizlar ama ben voyage belekten vazgectim sanirim.
cok olumsuz elestiri okudum nette
odalari iyi hos ama benim icin herseyden önce gelen sey temizlik ve hijyendir ve voyage belek yorumlarinin yüzde 70nda odalarin pisli olduguna dair sikayetler okudum.
Ve bu deluxe odalar direk mutfagin üzerindeymis ve bütün yemek kokulari cikiyormus odalara.
ben muhtesem bi otel buldum, hem fiyati uygun hem sehirdisinda. hem RUS TURIST yok, hemde tek bir olumsuz elestiri okumadim. büyük ihtimal orayi tercih edecegim
merak edenlere: Flora Garden Beach Club/ Manavgat Kizilot
canım bence internetteki yorumları çok fazla dikkate almayın yani orda yazılanların çoğu bence yalan söylüyor da olabilir..bak ben o otelde kaldığım bildiğim için söylüyorum,odaların temizliği muhteşemdi ve mutfağın üstündede değil canım,otelin en üst katı özel odalar,düşünsene hiç mutfak otelin orta katında olurmu ? olmaz tabiki en altta olur..
yani demek istediğim eğerki bir otel hoşunuza gidiyor ve gerçektende araştırıp gidecekseniz internette birileri böyle yazıyor diye aldanmayın bence..
umarım hepinizin balayı tatili gönlünüzce olur,mutluluklar dilerim
tam ismi ne acaba? kemerde lamer adinda bi otel bulamadimda
Dediğin gibi exucutive odalar otelin en üst katında mutfağı çatıya yaptılrsa bişey diyemiyoum ama ben kararlıyım gidicem.Dünyanın en lüks oteline gidip ordan bile şikayet eden insanlar olabilir.Her gittiğimiz yerde sorun çıkabilir ama önemli olan bunları dert haline geitrmemek diye düşünüyorum. .