Ben de temmuz ayında evleniyorum. Balayı için erken rezervasyondan yararlanıp voyage belek' den yerimizi ayırttık. sonradan öğrendik ki gideceğimiz otel 2008 in en romantik balayı oteli seçilmiş. çok merak ediyorum neler yaşayacağım. inşallah bir aksilik olmaz antalyada bir otel düğünden sonraki akşam yola çıkacağız, büyük bir yol yorgunluğu olacak bizim için inşallah sonu güzel olur.
yazın evleniyorum evet ama birçok insan tarafından denize girmeyeceğim, bu yüzden antalya vs.. tercih edeceğime sakin huzurlu bir yer seçmem öğütlendi. bana da mantıklı geldi açıkçası. Bolu abant "büyük abant oteli"ni düşünüyorum bir penceresi göle , bir penceresi ormana bakıyor, sessiz.. sakin..
gülçincim ben simena sun club a2007 yazında gitmiştim,önceki sayfalarda anlatmıştım bi bak istersen
eğer tercih yapacaksan voyage ı tercih et bence
bikaç kisiden simena ile ilgili hos olmayan yorumlar duydum ve vazgeçtim
vogoge belek de bütçemizi aşıyo off kararsız kaldım?
Biz geçen sene Voyage Torba'ya gittik balayımız için ve son derece memnun kaldık. Ama gittiğimiz dönem haziran başıydı ve daha okullar tatil olmadığı için genelde yabancı turist vardı.
Bu sene de Voyage Torba'da yerimizi ayırttık :)
kızlar balayını deniz kenarında geçirenler ilk geceden sonra denize girdiniz mi? yada bi kaç gün bekledinizmi? denize girmenin bi sakıncası var mı acaba
kızlar balayını deniz kenarında geçirenler ilk geceden sonra denize girdiniz mi? yada bi kaç gün bekledinizmi? denize girmenin bi sakıncası var mı acaba
Sevgili GLCCN biz oteli şubat sonu gibi ayarladık erk.rezv.%40 indirim vardı tek slip ödemeyle 1392'ye geldi. otel deniz tarafı ets turla.Gerçekten nezih ve hoş duruyor....
Ama şuan hem günlük fiyatı değişti hemde indrm.%30'a düştü....
cnm bu kaç gunluk ıcın 5 gee ıcın mı cnm?
bu arada evt cok guzel bı otel tercıh etmıssın ıns mutlu ayrılırsın otelden yorumlarını yazmanı beklıcem ben ekım ayında gıdıcem suan acele etmıorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?