Siz annem değilsiniz!

Teşekkürler :) il güzel ama zorunlu olarak tutulduğumda hiç bir anlamı kalmıyor :) suan tek kurtuluşum o 4 yıl sonrası fakat ben çok yoruldum çok yıprandım 4yıl sonra hala ayakta durabilirmiyim bilmiyorum

Maalesef öyle bir şansım yok çok teşekkür ettiğim kardeşim ne ayrı bir yer çıkamamak izin verir ne de çalişmama şükür para da hiç sıkıntı yok ama uzaklaşmak o işte olmuyor

Teşekkürler :) il güzel ama zorunlu olarak tutulduğumda hiç bir anlamı kalmıyor :) suan tek kurtuluşum o 4 yıl sonrası fakat ben çok yoruldum çok yıprandım 4yıl sonra hala ayakta durabilirmiyim bilmiyorum
oooooo vazgeçtim güçlü değilsin. daha çok kucuksun. Hayatının baharı bile değil cemreler yeni düşüyor . Daha dur bakalim.

Ben güçlüyüm ya da değilim olgunum yada değilim demedim siz dediniz evet hayatım yeni başlıyor bu geçmişimdi her yeni gün yeni bir hayat

Neden illa aileden birinin yanında olmasını ısrarla istiyorsun? Ablaların sana anne veya rol model olmak zorunda değil.
Ablan olsa bile istemiyorsa sende geri çek kendini. Oku arkadaş ortamın olsun dersler arkadaşlar derken hayatını akışına bırak. Kimse elinden tutmayacak maalesef. Önerimde üniversite bitince başka bir şehre taşın ve hayatını kur.
Aynı şehirde olmak istersen artık ablalarının peşini bırak.
Onları örnek almak isterken boyundurluklarına giriyorsun.
Ayrıca ablanı haklı bulmadım. Sen bir hayvan değilsin. İstedikleri zaman gidip istedikleri şekilde yaşamayacaksın. Çok kılım böyle ailelere. Tabii ki görüşüp konuştuğun kişiler olacak. Ablana ne?

Maalesef öyle bir şansım yok çok teşekkür ettiğim kardeşim ne ayrı bir yer çıkamamak izin verir ne de çalişmama şükür para da hiç sıkıntı yok ama uzaklaşmak o işte olmuyor

Bak izin beklemeyeceksin

Tamam ayrı yer şu an ütopik ise çalış

Yani holdingde değil mesela git dershanede sınav gözetmeni ol stand hostesi ol

Para vs değil bağımsız olmak için

Okuldan çıkınca eve değil kütüphaneye git roman oku okulda topluluğa gir etkinliklere katıl aktif ol

Şöyle bakın ufak bir çocuksun tutunmak gereken bir şey var o da ailen ailen de anneye sarılırsın anne yok o zaman o rol modele girecek kişiye sarılırsın ve zaten bende aynı seyi söylüyorm karışmamasını istiyorum fakat herşey öyle olmuyor eğer sizde o yaşta böyle şeyler yaşasaydınz böyle söyleyemezdiniz farklı bir olay

hatanin derecesi neydi anlamadim. bu kadar sorun olacak? bunlar hep seni güçlü tutsun. gücüne güç katsin. bölüm ne?

Sadece 4 yılda hayatın değişebilir. Gerçekten doğru hedefler koyup ne istediğini bilirsen. Kimseye de ihtiyacın yok inan. Oblara ihtiyaç duymadığını görünce tırıs tırıs yanaşacaklar yanına

16.17 Yaşında bir kızı yaptığı saçma bir hatadan dolayı nasıl bu kadar yargılayıp yalnızlaştırıyorlar anlamıyorum. Arkadaş çevreni genişlet, dostlar edinmeye çalış ve sosyalleş derim. Bir ilgi alanın, sosyal hayatın olsun. Üniversitede çeşitli kuluplere uye ol, toplantılarına katıl ve bir hobi edin. Kendini derslerine ve hobilerine ver. Ablalarını duymazdan gel. Çok değil 3 sene. Mezun ol ve bir iş bul kendini kurtar. Hatta okurken part time ne olursa çalış. Mümkün olduğunca az vakit geçir evde. Benim tavsiyelerim bunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…