- 2 Aralık 2016
- 18
- 0
- 1
- 26
- Konu Sahibi Feraceli hatun
-
Şehri sevmek vs diye bir şey yok yani önemi yok şehir değil insan önemli
İstanbul sonrası Aydın küçük olsa da yaşanılabilir hem de ucuz bir şehirdir özellikle sebze vs açısından
Yurt ayarlamayı dene ablandan uzak ol
Part time iş bul hayata onlarsız tutun kimseye ihtiyacın yok
Derslerine asıl o diploma ileride lazım
oooooo vazgeçtim güçlü değilsin. daha çok kucuksun. Hayatının baharı bile değil cemreler yeni düşüyor . Daha dur bakalim.Teşekkürler :) il güzel ama zorunlu olarak tutulduğumda hiç bir anlamı kalmıyor :) suan tek kurtuluşum o 4 yıl sonrası fakat ben çok yoruldum çok yıprandım 4yıl sonra hala ayakta durabilirmiyim bilmiyorum
Benoooooo vazgeçtim güçlü değilsin. daha çok kucuksun. Hayatının baharı bile değil cemreler yeni düşüyor . Daha dur bakalim.
psikolojik destek al tek başına halledemezsin
Maalesef öyle bir şansım yok çok teşekkür ettiğim kardeşim ne ayrı bir yer çıkamamak izin verir ne de çalişmama şükür para da hiç sıkıntı yok ama uzaklaşmak o işte olmuyor
Neden illa aileden birinin yanında olmasını ısrarla istiyorsun? Ablaların sana anne veya rol model olmak zorunda değil.
Ablan olsa bile istemiyorsa sende geri çek kendini. Oku arkadaş ortamın olsun dersler arkadaşlar derken hayatını akışına bırak. Kimse elinden tutmayacak maalesef. Önerimde üniversite bitince başka bir şehre taşın ve hayatını kur.
Aynı şehirde olmak istersen artık ablalarının peşini bırak.
Onları örnek almak isterken boyundurluklarına giriyorsun.
Ayrıca ablanı haklı bulmadım. Sen bir hayvan değilsin. İstedikleri zaman gidip istedikleri şekilde yaşamayacaksın. Çok kılım böyle ailelere. Tabii ki görüşüp konuştuğun kişiler olacak. Ablana ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?