• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama sıyahtan karemal rengıne:((((

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
arkadaslar saclarım cok uzun ve dalgalı yanı rengıde hos olsa tam reklamlardakı saclar gıbı olcak ama ben 2 hafta once bı aptallık yapıp saclarımı sıyaha boyadım sımdı pısmanım saclarımı karemele boyamam ıstıyorum ama tutucakmıkı ne olur nasıl acılır yıpranırmı bı akıl verın:a015::a015::a015::a015:

ben yandım ozaman ya nerden boyadım gercekten bır anda aldım boyayı sıyaha boyadım

bende saclarımı sarıdan siyaha boyadım actım farklı renkler denedim ve simdi yine siyahım.. gercekten cok zor bir renk keske boyamadan danıssaydın.. ilk boyanmıydı siyah... eger ilk boyansa akar belki markası ne

yok ılk boyam degıldı napıcagımı dusunuyorum bunun donusu yok gıbı gorunuyo:s

:umursamaz: maalesef... bende bi cılgınlık yapıp bi ton actırmayı düşünüyorum saclarımı.. yanmazsa iyidir...

yanarsada artık dusunmek bıle ıstemıyorum benım saclarım kalcalarımın altında

saç açma işlemi doğru ellerde yapılırsa yanma riski sıfır.ama saçlarım kalçamın altında demişsin zaten o saç ne kadar sağlıklıdır bilemiyorum.söyle uygun bir boya getirsen önce sonrada silici ile açtır.hicbir sorunla karsılamayacaksın emin ol.benden siyahtan karamele döndüm daha yeni

kardeşimin sacıda aynen seninki gibi uzun ve dalgalı biz evde defalarca denedikk siyahtann karamele dönmeyi kesinlikle olmuyor canımm kuaföre vereceğinn miktarın iki katı cıkıyoo yanii en sonunda kuaföre gittik olduuu tabi sen daha yeni boyamıssın siyaha belkii cok acamayabilir sacını kuaförr aralıklarla boyatırsan olurr

bu işlemi ancak kuaförde yaptırabilirsin canım ama tabi oda bi defada olmaz :olmaz:

Back