• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama siyahtan dönenler buradayız

• Konu Sahibi Konu Sahibi xyz89
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
X

xyz89

Ziyaretçi
arkadaslar sıyahtan dondum keske hıc bulasmasaydım dıyorum ama artık cok gec tabı saclarım oryalle acıldı cok yıprandı naylon gıbı oldu cok sert dıbınden uclarına kadar ne yapmalıyım yardımcı olun sız nasıl dondunuz ve bu sorunlarla karsılastıgınızda ne yaptınız yardım:Saruboceq::Saruboceq:

canım benimde açıldı yıprandı belirli bir süre saç kremi kullan bence çok yumuşatıyo kesinlikle faydasını görürsün ben öyle yabtım ........tavsiyem saç kremi başka türlü olmaz bence

bir miktar (yarım demet maydonoz miktarı kadar) ısırgan otunu 1-2 bardak suda 20 dk kadar kaynatın. otları ayrı bir yere alıp kaynar durumdaki ısırgan suyunun içine göz kararı 1 kahve fincanı olacak şekilde zeytinyağı, 2 tatlı kaşığı adaçayı yağı ve 2 tatlı kaşığı elma sirkesi koyun karıştırın. soğuyunca 4-5 kullanımlık (eğer saçınız benimki gibi bele kadar uzunsa) saç bakım kürünüz hazır. kalanı buzdolabında bekletiyorum. tüm saça diplerinden başlayarak uygulayın. en son sadece uç kısımlarına pantene, elidor ne varsa evde kullandığınız saç kremi ya da bakım kompleksi sürün.saçınızı iyice sarın strechle ve o gece sabaha kadar kalsın. sabah yıkayın ve mucizeyi görün.

umarım işe yarar... bende çok işe yaradı...

slm bende mavi siyahtan vazgeçemiyorum ya ama şimdi viyole siyah patlıcan moru istiyorum napsam acaba yardım edermisiniz bilen yapan var mı lütfen yardım viyole siyah evde boyasam olur mu acaba ????:uhm:a.s.

ya su sıyah ne ıllet bıseymıs arkadasım ben karısımı uygulasam kesın cozummu sacımı boyatalı bı ay olacak neredeyse hala parmaklarımı arasına sokamıyorum o kadar sert

Back