Saç Rengi ve Saç Boyama sıyaha boyalı saclarımı kımyasal kullanmadan nasıl acabılırım?

esmerallda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2008
119
3
96
Ankara
yıllardır koyu kahve olan sacımı sıyaha boyuyorum gerek kına gerekse boyalarla ancak sıyahtan artık cok sıkıldım kızlar ve yardımızınıızı ıstıyorum yıllar once oryalden mahvoldu saclarım ve tovbe ettım oryale konu hakkında yardımcı olursanız gercekten mutlu olurum

biraz zor açman benim saçlarımda siyah evde boyadım bir defa önce açııcı kullandım çok pişman oldum saçlarımı mahvetti.papatyanın saçları açtığı söyleniyor ama ben hiç denemedim

papatyayı kaynatıp suyunu surup gunese cıkmak yada oksıjenlı suyla aynı seyı yapmak artık benım ıcın sıradan ve saclarımda etkısız

kuafor lorealın plantınıum acıcısını soyledı oryal kadar yıpratmaz dıye ama guvenemıyorum daha once saclarımı barbat ettıgınden acma ıslemı

Siyah renge boyanmış bir saçı bırakın doğal yöntemle açmayı kimyasal yöntemlerle bile açmak çok zordur . Ancak son zamanlarda sadece elit kuaförlerin kullanmış olduğu
Wella Blondor Papatya özlü Krem açıcı ile en az zarar vererek açabilirsiniz. Burda dikkat edilmesi gereken nokta açıcının toz değil krem açıcı olmasıdır. Üzerine basarak söylememin nedeni ise Blondor isimli açıcının 2 çeşidi olmasıdır birisi toz şeklinde diğeri ise krem şeklindedir . Mümkün olduğu kadar kuaförünüz sizin gözünüzün önünde hazırlayarak uygulasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…