annnaaaaaammmm aglamak istiyorum bagırmak istiyorum
ilaçları duymuştum ama bırakınca aynı hale geri dönüyor diye bir söylenti oldugundan denememiştim amaliyat düşünüyordum hatta eşim araştırmıştı ddıııızzzzzzt valla ben bunu denerim :) oleyyy oleyyy teyy teyyyy
Tamam ama aksamlari maden suyu içmeyi unutmabenim için kilonun pek önemi yok zaten almak isteyenlerdenim 1,64boy 48 kilo olunca insan al sana yandaş oldum ben de bu gün yarın alıp başlarım burdan gelişmeleri yazarım hepinize
Su almanyada siyah uzum cekirdegini zor bulurumya yinede bi arastircam illa tozumu olmasi lazim ? Yada siyah uzum cekirdegide olurmu ?
cnm sahsı fıkrım, olur muhtemelen. cunku toz olması yenmesını kolaylastırması acısından.. sonucta aynı yıyecek bırı taneli,diğeri toz seklınde.
tozunu yarn alırımda sımdıden cekırdeklerıyle yemeye basladm bıle :)
Su almanyada siyah uzum cekirdegini zor bulurumya yinede bi arastircam illa tozumu olmasi lazim ? Yada siyah uzum cekirdegide olurmu ?
Canim annem kadin hastaliklari için kulaniyordu bunu bala yiyordu ben külo aliririm diye zorlayip yogurla yiycemhanımlarrr ben aldım denedim dun akşam ama yiyemedim yogurt ile karıştırdım yemenin mümkünatı yok yiyenleri tebrik ediyorum pekmezle ve su ile deneyecegim bu ne böle yogurtla karıştırınca ekşimiş kusmuk gibi kokuyor
cnm sahsı fıkrım, olur muhtemelen. cunku toz olması yenmesını kolaylastırması acısından.. sonucta aynı yıyecek bırı taneli,diğeri toz seklınde.
tozunu yarn alırımda sımdıden cekırdeklerıyle yemeye basladm bıle :)
bende baslıcam kızlar buna.yarın tedarık edıcem. deneyelım nasılsa doğal seyler,gogus olmasa da saglıgımıza faydası olmus olur en kötü ihtımalle :)
Canim eczaneden al bende ordan alicam bu dünyaca ünlü bişey dünyanin her yerinde bulman çok kolay kanser ilaçlarinda da kulaniliyor cnm hayir siyah üzüm çekirdegi tozu olmasi
lazim bulamazsan interneten spariş verirsin
Sendemi almanyadansinnn ne dedinde aldin bn almancasini nette baktim sade traubenkernextrakt diye yaziyor oylemi diyecez hani siyahi olmasi lazim ya onu bulamadim sen ne diyerek aldin ve kaca ?
Eger onun cekirdegini bulsam onu makinaylada toz haline getirebilirim diye dusundum ama once bulmak lazim buralarda
gidip almaya üşenenlere tlm Siyah zm ekirdei 250Gr. interneten spariş buyrunçekirdeğini ayrı satmıyolarsa bıle bence cekırdeklı olan siyah üzümden alabılırsın.hem üzümün faydasını gorursun hem cekırdegını kullanmıs olursun. yenmesı daha kolay ben o seklde basladm.
tozla 1tatlı kasıgı yıceksen mesela yaklasık 10tane üzüm yiyosun. (ara öğün olarak gayet güzel bi seçenek )
çekirdeğini ayrı satmıyolarsa bıle bence cekırdeklı olan siyah üzümden alabılırsın.hem üzümün faydasını gorursun hem cekırdegını kullanmıs olursun. yenmesı daha kolay ben o seklde basladm.
tozla 1tatlı kasıgı yıceksen mesela yaklasık 10tane üzüm yiyosun. (ara öğün olarak gayet güzel bi seçenek )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?