- Konu Sahibi Khaleesi_06
-
Ya evet ben bakmıştım markette dore kumral rengi boyaya denk geldim ve siyah saçtan kahve tonlarını gösteriyordu ama pek güvenemedim. Tutar mı acaba siyah boyanın üstüne? Saçlarımıda en son 4 ay önce falan boyadım dibimde baya geldiDore kahve tonları ile başlarsanız pek yıpranmıyor loreal tavsiyem vazgeçilmezim❤
Valla siyahtan dönüpte pişmanlık yaşayan biri olarak lütfen en ünlü bilindik çok iyi olan kuaföre bile inanmayın ben oturduğum şehirdeki en ünlü kuaföre gittim olaplex diye bir açıcıdan bashaetti ve asla yıpranma olmicagını söyledi sonuç ise sacım açıldı ve kestirmiş olmama rağmen hala duş esnasında lastik gibi uzuyor saçlarım mat oldu esnekliği gitti allahtan gür saçlara sahibim yoksa inçe telli seyrek saçım olsaydı İnan’ın daha beter olurdum siyah saçtan dönmenin en güzel yolu boyamayı bırakmak ve uzadıkça kestirmek yoksa sac mahvoluyorMerhaba kızlar ben yaklasık bir bucuk senedir siyah boyalı saç kullanıyorum ama artık çok sıkıldım ve başka renge dönmek istiyorum, kahve tonları ya da karamel düşünüyorum. Siyah saçtan dönenleriniz varmı? Saçlarınız çok yıprandımı merak ediyorum
Ya evet ben bakmıştım markette dore kumral rengi boyaya denk geldim ve siyah saçtan kahve tonlarını gösteriyordu ama pek güvenemedim. Tutar mı acaba siyah boyanın üstüne? Saçlarımıda en son 4 ay önce falan boyadım dibimde baya geldi
Ya ever öyle çok zor yanıyor yengem siyahtan döndü ombrw yaptırdı hep turunculastı sacı sizinki gibi lastik gibi uzuyordu. Ama bende gercekten cok sıkıldım siyahtan değisiklik yapmak istiyorumValla siyahtan dönüpte pişmanlık yaşayan biri olarak lütfen en ünlü bilindik çok iyi olan kuaföre bile inanmayın ben oturduğum şehirdeki en ünlü kuaföre gittim olaplex diye bir açıcıdan bashaetti ve asla yıpranma olmicagını söyledi sonuç ise sacım açıldı ve kestirmiş olmama rağmen hala duş esnasında lastik gibi uzuyor saçlarım mat oldu esnekliği gitti allahtan gür saçlara sahibim yoksa inçe telli seyrek saçım olsaydı İnan’ın daha beter olurdum siyah saçtan dönmenin en güzel yolu boyamayı bırakmak ve uzadıkça kestirmek yoksa sac mahvoluyor
Benimki tuttu canım ikonik dore kahve yapmıştım ve saçlarım simsiyahti zaten kahverengi boya 3 haftada ancak açılıyor onun üzerine de artık hep açık takilirsin saçı asla yipratmiyor loreal 3 senedir boyuyorum ben L'Oreal le saçlarım kendine geldi desem yeridirYa evet ben bakmıştım markette dore kumral rengi boyaya denk geldim ve siyah saçtan kahve tonlarını gösteriyordu ama pek güvenemedim. Tutar mı acaba siyah boyanın üstüne? Saçlarımıda en son 4 ay önce falan boyadım dibimde baya geldi
Ya aslında deneyebilirim okulumda yok şuan yaz tatilindeyim zaten ameliyat oldugumdan dolayı dışarı çıkarken şapka takmak zorundayım, kötü olsada saklarım şapka ile artıkBenimki tuttu canım ikonik dore kahve yapmıştım ve saçlarım simsiyahti zaten kahverengi boya 3 haftada ancak açılıyor onun üzerine de artık hep açık takilirsin saçı asla yipratmiyor loreal 3 senedir boyuyorum ben L'Oreal le saçlarım kendine geldi desem yeridir
Çok geçmiş olsun neyden ameliyat oldunuz ama kesinlikle o renk tonuna güvenin derim hic kötü olmaz inşallah tutar sizin saçınızı da yoksa daha açığını da deneyebilirsinizYa aslında deneyebilirim okulumda yok şuan yaz tatilindeyim zaten ameliyat oldugumdan dolayı dışarı çıkarken şapka takmak zorundayım, kötü olsada saklarım şapka ile artıkçünkü diplerim baya geldi ve kendi rengimde acık kumral gibi ora tutar kesin
Burun ameliyatı oldummÇok geçmiş olsun neyden ameliyat oldunuz ama kesinlikle o renk tonuna güvenin derim hic kötü olmaz inşallah tutar sizin saçınızı da yoksa daha açığını da deneyebilirsiniz
Estetik mi siz baya değişim yapmışsınız ya bende çok seviyorum değişiklik insana güzel hissettiriyorBurun ameliyatı oldumm
Evett değişmişken tam değişim istiyorum gözlük takıyordum lense döndüm bir deEstetik mi siz baya değişim yapmışsınız ya bende çok seviyorum değişiklik insana güzel hissettiriyor
Sizi taniyamazlar desenizeEvett değişmişken tam değişim istiyorum gözlük takıyordum lense döndüm bir de
Artık seviyorum kendimiSizi taniyamazlar desenizeçok güzel yapmışsınız kendine bakan kadın kendini seviyordur❤❤❤
Bende siziiHahhaaabende sevdim sizi
Bence yakma saçlarını. Zor yıpranır siyaha renk tutmuyor kendimden biliyorum.Merhaba kızlar ben yaklasık bir bucuk senedir siyah boyalı saç kullanıyorum ama artık çok sıkıldım ve başka renge dönmek istiyorum, kahve tonları ya da karamel düşünüyorum. Siyah saçtan dönenleriniz varmı? Saçlarınız çok yıprandımı merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?