Saç Rengi ve Saç Boyama Siyah saçımı açtım yardım edin kızlar

cincancon

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2011
484
35
73
34
dün akşm eşimle beraber siyah saçımı oralle açtık saçım acıldı kızıllı sarılı bişey oldu bakımını yaptık ben sarı renk istiyorum şimdi ne renk yapsam sarıya cabuk ulaşırım kızıllıklar kapanır lütfen yardım edi arkadaslar

cnm bence asırı kızıllık varsa bır kere daha acman gereklı sanırım.. ama eger sacı sarı yapacak sekılde acıldıysa bunun bır cılası var zannedersem boya yapmadan once.. sarı renklerde yapılıyormus,""beğendiğin bi sarı saç boyasından plastik yada cam bi kaba 4/1 kadar sıkıyorsun,20 volume oksidan ekle ama çok az boyanın yarısı kadar,gerisini ise saç kremi ve su ile doldur ve saçına yetecek kadar iyice karıştır. bunu saçlarına sür 5 dk beklet. seçeceğin cila boyasına dikkat et.beğendiğin bi renk olması gerekıyormus.sonra aynı boyamak ıstedıgın boyanı boyayabılıyorsun sacına.
bununla ılgılı zeyn"ın actıgı bır konu var meselaa yada sabıt konular ıcınde bu konuyla ılgılı konu acmıslar onlara dırek sorarsan bence daha ıı yardım alabılırsın cnm

Son düzenleme:
kızıllık varsa birazdaha açaman gerek ondan sonra açık küllü renklerden bakır tonlarından sonra karamelden ve sarı baya zor aslında sarıya dönmekkk:)

saol cnm.ben sacımı boyadım koyu küllü kumrala az önce yıkadım kuruttum deişik bi renk oldu kahveli kızıllı bişey bunun üstüne acıcı uygulasam daha fazla acılırmı acaba yada bu sacımın üstüğne ne renk yapsam güzel bi renk elde ederim karamel kahve tonları olurmu yardımcı olursan cok sevniirm sac hakkında pek bilgim yok forumlardan okudugum kadarıyla yapmaya calışıyorum.

Saçlarının fotosunu koysaydın daha yardımcı olurduk...
Şuan kızıla kadar açılmışsa 2 kere daha açman gerekicek.
Daha sonra Açık kumral ile boya turunculuğunu alır açık kumrala açık küllü kumralda karıştırabilirsin.
Daha sonra 10 12 tonlu sarılarla devam edersin.
Bakımını ihmal etme

resmini cektim canım koymaya calışıyorum

cnm bence sımdı bıkacgun sacını yıka aksın renk bıraz... ondan sonra bırdaha acıcı kullan ıstersenn..sonra cıkan renge gore HYT nın de dedıgı gıbı acık kumral ıle kullu kumraldan bıraz karıstırıp boyarsın sonra daha acık ton sarılarla devam edebılırsın gıbı gelıyor... cnm ama evet foto koyarsan daha ıı olur bencede..

kızlar sacım bu berbat halde

Son düzenleyen: Moderatör:
sacım bu berbat halde arkadaslar

Eklentiler

• $100_0284.jpg
    51,9 KB · Görüntüleme: 108
arkadaslar bi yardımcı olabilirmisiniz lütfen

saçın çok yıpranmıs tatlım
cansız duruyo istersen biraz ara ver
bakım falan yap bi daha ki açıcıyı
kaldıramaz gibi duruyor saçların ..
bnmde saçlarım siyahtı bende koleston
un ultra açıcısıyla açtım saçlarımı kızıl
oldu saçlarım şükür bnm çok yıpranmadı
2 haftadır sürekli bakım yapıyorum kendine
geldi gibi saçlarım biraz daha uygulucam
bakımları sonra yine açıcam

evde yapılan açma işlemiyle en fazla kzıl tonları yakalanıyo ah halini bi ben anlarım heralde siyahtan dönen biri olarak cnm en yakın zamanda kuaföre gitmeni öneririm eğer sarı tonu yakalamak istiyorsan

sacımı 2 ay falan dinlendirmek istiyorum2 aylık kullanabilicegim bi renk arıyorum bu rengin üstüne kullanıcam kapanması için daha sonra kuaförde actırıcam ne renk olabilir dersin cok zor durumdayım

kuaförde tam açılırda o daha çok yıpratır malum onumuz yaz sıcaklarda saçlar dahada yıpranır 1 ay içerisinde tekrar boyamaya başlayabilirsin

sacımı 2 ay falan dinlendirmek istiyorum2 aylık kullanabilicegim bi renk arıyorum bu rengin üstüne kullanıcam kapanması için daha sonra kuaförde actırıcam ne renk olabilir dersin cok zor durumdayım

dinlendirmen iyi fikir bu arada bakımınıda yapmış olursun hemde akıtırsın saçını

bu sacım üstüne kızıl boyasam olurmu yada baska renk böle dışarıya cıkamam yani kısacası ne renk yapım olur üstüğne arkadaslar

küllü boyayın kızıllıklar kapanır. küllü açık kumral veya küllü kumral mesela..

bende üzerine renk tutarmı merak ediyorum kumral boyadım olmadı kızıllıklar kaldı ne yapsam ne renk kapatır düzbi renk olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…