• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama siyah saçımı aça aça ancak bukadar sarı oldu begenen çıkar mı acaba??=(

-xixxsxxixk-

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2008
517
1
96
39
Antalya
pic1kopyacm9.jpg

kızlar nasıl olmus siyahtan actım bayadır sogan kabugu karamel sarıya dönük sacma birenk hgibi bişeydi son hali bu nasıl olmus rengi a.s.

güzel bi ton bence a.s güle güle kullan canım :1hug: ama daha fazla açma eğer düşünüyosan böyle güzell

kızlar cok saolun ama tam tonunu ve rengini bilmiyorum baya önce palette ile acmıstım sonra garip hallere büründü sac hatta ne renk oldugunu sormustum bi baslıkta bugün kuaföre gittim dedim biraz ac sunun rengini.. sacımı paletteyle aça aça ve üstüne boyamaktan cok yıpranmıstı uçlardanda kesildi sac.. küllü birenk oldu ama artık ne renk olduysa kuaför vermedi numarasını falan sinir oldum yoksa yazardım hemen...

valla iyi yapmisin benim de sihayti kuaförler ugrasma bosuna dediler acmak icin sac cok yipriyor.senin ki yipramamissa iyi güle güle kullan canim bende dün kahvrengiye boyattim.

benim de saçlarım siyah ama bu rengi çok istiyorum hem cesaret edemiyorum esmer olduğum için hemde saçımın yıpranmasından korkuyorum..
çok beğendim sacının rengini..
güle güle kullan:)

ahh yıpranmaz olurmu.. siyahı sanki kazıta kazıta cıkarttım.yıprandı ama degdi sanki sacımda belimdeyken omuzlarımda artıkama olsun . tesekkür ederim hepinize...=))

:1rolleyes:Bence süper!!! Bende yıllar önce açtırmıştım üstelikte orealmi lorealmi neyse adı hemde kuaförde ,saçlarım koyun yününe dönmüştü ıslakken lastik gibi uzuyolardı.Ve saç derinmi yaktılar 2 yerden iğrençti yaniii .Başıma neler neler gelmişti o yıl saçlarım yüzünden toparlayana kadar kaç ay geçti.Aman neyse şimdi memnunum

Back