• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Siyah saçı açmak için yardım

CanEs

ÇoK MutluyuM
Kayıtlı Üye
14 Mart 2009
2.206
1.933
333
35
saçlarımın rengini açmak istiyorum oryal dışında nasıl yapabilirim oryale alerjim var deli gibi kaşındırıyo bide sinek ısırığı gibi şişiyo heryerim yardım ederseniz sevinirim şimdiden teşekkürler... zemuszemus

aynı dert bendede var canm..eğer acelen yoksa beyaz sabun kullan hacı şakir.. gerçekten akıtıo biraz öle akıttım ben azda kestirdim ama sıkıldım siyahtan haftaya açtırcam mecburen..boshayallersmile

bende sıkıldım artık yakışıyo diyolar ama sıkıldım :( zamanında kızıldan sarıya döndürdüm kuaförüm çok dedi siyah yapma yaparsan açamam bak bidaha diye dinlemedim şimdi nasıl açıcam bilmiyorum

ah bu siyah sevdası :) bende kızıl yapcam şimdi ama bi yandan sıkılsamda siyahı çok seviorm :D ne karışık bi durum.. açtırmaktan çekinsekte başka bi çaremiz yok :gitme:

offf of :( neden herşeyden çok çabuk sıkılıyorum acaba :(

papatyayı kaynatıp saça sürüp güneşe cıkınca acılyor diye duymustum ama ne kadar doğru biilmiyorum..

bende siyah yaptım begenmedim.5 ay önce mavi siyahdı acayip yakıştı canlılık kattı.ama bu düz siyah niyeyse pek soluk gibi.sıkıldım hemdeee çokkkk açtırıcam yıpranır saçların diyorlar

evet :( yıpratıomuş ama bende mecbr yaptırcam artık.. benm saçlarım kopmazsa sende yaptr zemuszemus

Ben de geçen yaz açtırdım saçımı. Oryalle oldu malesef.
Başka bir yöntem var mı siyahı açmak için bilmiyorum.
Ama biraz sertlik, yıpranma ve tarama zorluğu olsa da
saç 2, 3 haftaya kendini toparlıyor. Biraz da yağlarla, kremlerle bakım yapmak lazım.
Bir daha kesinlikle boyamam siyaha saçlarımı. :umursamaz:

kızlar arkadaşm 'peroksit' diye bişeyle açmıs sacını, dozu yüksek olanlar siyah saçı açabilirmiş ama denemedim.

benim saçlarım kestane - kızıl şu an ama çok daha açık bir kırmızı-pembeye boyacağım, kiraz rengi gibi ancak açmak gerekirse ne yaparım bilmiyorum, bir kez oryalle açtırmıştım 1 yıl önce, saç derimi yerinden sökmek istedim o kadar kötüydü o işlem! bir daha yaptırmak istemiyorum. umarım gerek olmaz... ne diyorsunuz?

yoğun renk açıcı diye her markanın boyaları var onunlar biraz açabiliyosun ama üzerine bi boya gerekiyo mutlaka

Back