- 8 Aralık 2007
- 8.110
- 2.248
- 698
:1shok: 5,6 sene mi..Baya çokmuş ama demek ki size yakıştırıyorlardı. Bana annem bıu sana gitmedi, seni çok sert gösterdi fln derdi hep. Ben de baktım ki hoş değil bunaldım birkaç ay sonra.
Ee o zaman ne yapacağınıza karar vermeniz çok kolay olacaktır. Deneyimlemişsiniz yeterince zaten.Koyu kahvenin açılması daha kolay olduğu için ben onu yapsanız daha iyi olur diye düşündüm.
Canım eğer esmersen siyah yaptırma derim.
Gerçi daha önce siyah kullanmışsın.İçine hangisi sindiyse o renk kullan derim.
Bende çok kararsız kalmıştım geçen yıl saçımı siyaha boyamak konusunda.Bu yıl tekrar boyadım.
çok kararsız biriyim cnmm malesef:)hiç bizaman şunu yapcam diyipte yapamam ya daha güzlei varsa diye aklımda soru işareti kalır:)yoksa kahve ile siyah arasında çok bi fark yok ama gel görki karar verebilsem:)
cnm çikolata kahvede kızıllık varya ben bıktım kızıl kulanmaktannnn kaydirigubbakcemile3ama onca renkten dedigin yibi çikolata kahvede iyi duruyor kızıla sarıyo göre bin katlı iyi luyor:)Tatlım sende çikolata kahve falan da hoş durur
canım ya mesela bazı tonlar var kart siyah degilde cok siyaha yakın ama gunestede kızıl durmayan tonlar of ya katalog olsa gosterebilsem keske ne demek istedigimi iste oyle bi renk yapabilirimmm sende direk siyah risk almak istemiyosan oyle bir ton sec ama siyahında arkasındayım ben yakıscagına eminim:)):))))
açık tende siyah renk çok hoş duruyor esmere karamel renklri yakışır bence hem siyaha boyadın mı kurtulamıyorsun çok uzun süre kalıyor üzerine boya yapsanda tutmuyor iyi düşün canım
Çok hoş birisiniz. Bunu söylemeden geçemicem.
Ama aklıma takılan şu. Bu saç boyama işini o kadar abartılı bir şekilde anlatıyorsunuz ki tuhaf oluyor.
Off offf ben napıcam diyince insan da kötü bir şeyler oluyor zanneder.
Çikolata kahvesi tonlarında bir renk çok yakışır size bence.
bebek yüzlülere ve beyaz tenlilere yakışıyor siyah..
sizin hatlarınızda yumuşak aslında yakışabilir ama ten renginizi çok kestiremediğim için bişey diyemiycem..
ama keskin hatlarda çok fena duruyor..
gelinlikte siyah saç şahane duruyor..
neden her evlenen röfle yaptırır bilmem..
ehuehueue of offf derken öleee öldüm bittim anlamında deil cnm bnmkaydirigubbakcemile3kararsızım manasında olduda ama sen haklısın sanki acaip zor bşymiş gibi olmuş kaydirigubbakcemile3siyah zedelerdenim açıp saçımı maffedenerdenim ama yinede siyah saçı çok begniyorum heleki başkasında gördüysemkaydirigubbakcemile3tek sorunum düğün olmasıı yoksa boyardım aman nolcak diyip ama haklısınız sanırım kıslarrr okdr koyuyu yapmıyayım riske atmıyayım çikolata kahveye boyarsam yama gibi durmazmı acaba saçımda kızıl vardı onu açık kahveyle kapadım bu resimdeki gibi oldu son halim o zaten:)diplerim açık giib tutmaz demi:)bak mesela senle bi arkadaş çikolata kahve dediniz ya aklıma girdinizkaydirigubbakcemile3kararsız olmak çok kötü vallakaydirigubbakcemile3bu arada iltifatın içinde ayrıca çok ama çok teşekür ediyorum cnm bnmm ayrıcada ilgilenmenden dolayı kocaman teşkür ediyoruma.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?