Maske Tarifleri Siyah noktaya acsz zehirsiz zm :) Test edip onayland!

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
en son deneyenler sonuc bildirmemiş nasıl işe yaradımı acaba?

ben bunu bıraktım cildimi kurutmaya başladığı için bacılar. başka bişi kullanıyorum şu sıra, memnun kaldım diyebilirim tavsiye ederim. fiyatı 50 tl civarıydı.

mrb kızlar, ben bunu ekşi sözlükte okudum, iş yerindeydim hemen öğle arası gidip eczaneden aldım ve lavaboda uyguladım. siyah noktalar biraz silikleşti gibi :26: , ama tamamen gitmedi. 2-3 gün sonra bir daha yaptım. araya zaman koyuyorum yüzüm fazla hassas biraz yüklenince hemen bir kılcal damar beliriveriyor. çok da bir değişim olmadı. yani faydası oldu küçüldüler ama bende kesin çözüm olmadı. bir kaç gün geçsin bir daha denicem. inşallah kurtuluruz şu siyah noktalardan , biraz daha sebat edicem, bir haftada olmasın bir ayda olsun ama tahriş yüzüm olmadan kurtulayım şu siyah noktalardan. tekrar yazarım. bye :80:

ben bunu bıraktım cildimi kurutmaya başladığı için bacılar. başka bişi kullanıyorum şu sıra, memnun kaldım diyebilirim tavsiye ederim. fiyatı 50 tl civarıydı.

canım cildi kurutuyor evet ben o yüzden sadece burnuma uyguluyorum ve ardından kayısı çekirdeği yağı sürüyorum. acaip nemlendiriyor. tavsiye ederim

herkes bişeyler yazmış,bende yazayım:)
magzenyum hidroksit zayıf bir bazdır %12 lik formda magnezya sütü diye adlandırılan preparatları vardır,cilt toniklerine akne ve yağlı ciltler için ,güneş yanıkları için birçok preparata girmiş bir bazdır.
cilde uygulanmasında konsantrasyonu önemlidir.
ve oldukçada etkilidir komedonlar üzerine,siyah noktalara..
yağ salgısını azaltır.

kullanımı şöyle deneyin birde

100 ml tonik için ;

12 gr magnezyum hidroksit
100 ml saf su(arıtılmış saf olmak zorunda)
su ile magnezyum hidroksiti çalkalayıp karıştırın,akşam yatmadan temizlenmiş cilde makyaj temizleme pamukları ile tampon yapın,sabah ılık su ile yıkayın.
hergün kullanmak yerine gün aşırı denenebilir
kuru ciltliler bu toniği 1-2 saat ciltte tuttuktan sonra yağsız bir nemlendirici ile sonlandırabilirler.
kısa sürede etki görmeyi beklemeyin,düzenli olarak cilt kusurları iyileşene kadar denenmeli.

magnezyum hidroksit yerine french clay(fransız kili) de denenebilir
bunun tarifide şöyle;
-1 tatlı kaşığı fransız kili
-1 çay bardağı saf su
kuvvetlice çalkalayın ,yine anı şekilde temiz cilde tampon yapın.
aynı vazifeyi görüyor

konuya rastlamamla kendimi eczanede bulmam bir oldu..çünkü kullanmadığım marka ürün kalmadı..aynı zamanda cilt bakımına da gidiyorum.adamların siyah noktalar için sıkım yapmaktan başka bildikleri bişey yok.her neyse.ilk uygulamam dün akşam oldu..tarif edildiği şekilde uyguladım.yıkadım.kuruttum.'aman ilk uygulamada ne etki edecek selocan' derken aynaya yaklaştım..veee o mutluluk dolu gülümseme :) yalnız cildi gerçekten çok kurutuyo ki,benim cildim fazlasıyla yağlıdır.tabi basit bi nemlendirici kremle aşılabilicek ufak bi soruncuk bu.bunun dışında herşey gayet iyi.kullanmaya da devam edicem.gözüm kapalı tavsiye diyorum.

bende kullanmak cokk istiyorm :) kullanmadığım benimde ürün kalmadı burnumda ve az cenemde var insalllah kurtulurm çünkü fondetende sürsem cok belli oluyor iz etmiş resmen yaa çiller içinde arap kızı diyolar ama bırakınca tekrar çıkıyomus ne kullanıcamı bilemiyorm hiçsevmiyorm çillerimi onlarn yüzünden sacımı istediğim renge boyatamıyorm

böyle bi konu aşağılarda kalmamalı dün akşam denedim ben de korka korka siyah noktaları azalttı gerçekten ama aşırı bi etkisi de olmadı asıl önemli konu şu: 18 yaşındayım ve aşırı yağlı bi cildim var yüzümü yıkadıktan 10-15 dk sonra yağlanırdı normalde ama öyle olmadıııııı önce dove sabunla yüzümü keseledim sonra heryerine bu maskeden yaptım yıkadığımda bebek gibiydi cildim sabaha kadar ıslak ıslak olmasını bekliyodum amaaa... sabah uyandığımda kupkuruyduuuuu şu an da çok az yağlı yapmaya devam edicem bunu çok beğendim

böhöhhöhöhö ben unuttuydum bunu ya. çok dökülüyo etrafa diye bıraktıydım en son :)

bi ara alıp başlayım
cildimde çok siyah nokta yoktur aslında ama
burnumun üstündekiler çok sinir bozucu ve sıkılmıyor
her ne kadar göze batmasa da ben rahatsız oluyorum
neyse paylaşım için teşekkürler canım inşallah bende de güzel etkiler bırakır

kronik kabızlık yaşayan biri olarak evde vardı ve az önce burnumdaki siyah noktaların üzerine sürdüm.işe yarayacak gibi görünümünde hafiften bi fark oldu sanki ya da bana öyle geldi bilemedim şu an.sağlık açısından sıkıntı olmasın da...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…