Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Maske TarifleriSiyah noktaya acsz zehirsiz zm :) Test edip onayland!
Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları
Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
kızlar bugün doktora sordum. daha önce böyle bir şey duymamış. ama ilacın içinde magnezyumun olduğunu ve onun da siyah noktaları giderebileceğini söyledi. ilacı aldım,denedim. ve sonuç: siyah noktalarım artık siyah değil,renkleri açıldı kaydirigubbakcemile2 daha ilk günden geçmesini beklemiyodum zaten. hala noktacıklar duruyo. delik delik gözenekler var çok kötü. :çok üzgünüm: ama pes etmek yok geçene kadar bu ilacı kullanıcam :lepi: bu arada bana herhangi bir yan etki yapmadı,kızarıklık vs.. gibi bir şey olmadı. boshayallersmile
ehehhe biraz önce yaptım ilk yapımım şuanda cildimin rengi açıldı biraz siyah noktacıklardan büyük çoğunluğu azaldı kalan noktacıklar var ama ilk yapışım olduğu için önemsemedim pek kullandıktan sonra nemlendirici mutlaka sürün daha bi pürüzsüz oluyorbayanssulusmile
kızlar ben maskeyi yapıp yüzümü yıkadıktan sonra yüzümdeki siyah noktaların rengi baya açılmış oluyo,azalmış oluyo. ama aradan 1-2 saat geçtikten sonra bakıyorum yine aynı eskisi gibi hepsi orada sizin de öyle oluyo mu kızlar yoksa bende mi işe yaramadı fisfisfis
ayyyy sempatiksalakcinni daha dün anneme " bu iLaç ne işe yarıo anne bayadır burda ataLım bi işe yaramıosa " dediğim iLaç buu birazdan bende denicem ve sabırLa bi hafta kuLLanim . gerçekten burnumdakiLer sıkıLmicak kadar çok ve küçük ama siyah işte sempatiksalakcinni gitmioLarda naLetLer alsanaalsanasmile
bu benim hep aklımda ama bi türlü cesaret edemiyorum. şimdi güneş falan zarar verir diye sonbaharı bekliyorum ama bir yandan da hadi hadi diyor içimden bir ses.
edit: HuzunApla bir saat boyunca evin içinde volta atar. iç seslerini dinler. ''yarın okul var ya bi şey olursa nası gitçem?'' ''eczanenin karşısında pastane var canım çeker gitmiyim'' ''salak gibi rengarenk oje sürdüm oynamak için nasıl çıkayım bu halde dışarıya?'' ''saçım bozuk yeeaa beyaz atlı pirensimle karşılaşırsam nolcak?'' ''anneme telefon edeyim önce o denesin onu alan almış satan satmış'' ''of kesin bende bi işe yaramıcak ay ben ne çirkinim ne pislik suratlıyııııımmmmm'' eczaneye gitmeye karar verir banyoya gider saçını başını düzeltir iç ses yine gelir '' kaç sene boşuna mı okudun salak baz surata sürülür mü salak bi sürmediğin bu kaldıydı yansın suratın da gör'' yine vazgeçer gider biraz daha gezer. diğer iç ses isyan eder. ''kalk lan git al şu zıkkımı sür, benekli danalara döndü suratın. allah seni kahretmeye rezil kalk kalk'' HuzunApla pes eder. boşşşşver yeaa der battı balık yan gider.foruma bunları yazıp aşağıdaki eczaneye gider.
iç sesime gurban olayım. ecayip heyvanlara benzedim. burnum kıpkırmızı oldu.akannehir burnuma ve yanlarına bir de çeneme sürdüm. 5-6 dk sonra yıkadım. buraya kadar bir sorun yoktu. yıkarken yüz süngeri gibi bir zıkkımla yüzümü keseleyeyim dedim anam allah yandım bütün gün. benim yüzüm çok işlem görmekten hassaslaştı galiba. jeller tonikler bilmemneler... ilacı sürmeden önce kurutan yüz yıkama jelimle de yıkayınca bu hale geldim. dün çok yandı bugün pütür pütür kabarcıklar olmuş burnumun bazı yerlerinde. neyse evde güzel kapatan bir pudra vardı da onu sürdüm gittim okula. kaş yapayım derken göz çıkardım sanırım. ama ilaçtan değil ovalamaktan oldu. tamamen benim üstün zekamdan kaynaklı:mymeka:
nası işe yarıyo die soran arkadaşlar, unuttuğum bi açıklamayı yapayım. kusura bakmayın unutmuşum. bu ilacın hammaddesi bildiğimiz kil. kilin bir çok faydası var, cilde olduğu gibi bağırsak çalıştırma gibi..
kızlar tamam güzellik çok önemli ve doğal şeyler bi yere kadar zararsız ama bu kadarı fazla resmen bi ilaç sürüyorsunuz yani kulaktan dolma herşeyi yapmayın yaa güzellik mi önemli sağlık mııı en başta sağlık!!!