- 6 Nisan 2008
- 2.057
- 9
denedim ve gerçekten çok işe yaradı burnumdaki siyah noktalar azaldı çok teşekkürler bilge :)
rica ederim jasminn,faydalı olmak adına yazdım zaten...:hooray:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
denedim ve gerçekten çok işe yaradı burnumdaki siyah noktalar azaldı çok teşekkürler bilge :)
ya bu katı kek kıvamı demişsin de sıvık bulamac gibi oldu yaa ben mi yanlıs yaptım acaba anlamadım
azıcıcık bi siyah noktam wardı şimdi yok:) bide burnumun üstü pürüssüs süper oldu..yüzümde kızarıklık war ama o da doğal sanırım dimi,yeni yaptım daha sonuççta?? bide mskeyi çıkardıktan sonra gülsuyuyla sildim cildimi..kadife gibi oldu...çok mersi bilgecimmm.. :1hug:
denedikten sonra sonucu yazmayı unutma!!a.sBende bugün deneyeceğim sonucu bildiririm bilge herkes memnun bu tariften baştan sona okudum kesin bendede işe yarayacaktır .....saol paylaşımın için
Dün akşam denedım canım gerçektende güzel yüzüne parlaklık aydınlık katıyor sürekli kullanımda emınım çok işe yarayacaktır.Benım siyah nokta gibi bir sorunum yoktu yüzümde kabarcıklar oluşuyor gerçektende iyi geldi tabi hemen anında gitmesi imkansız 1.denemede hiç bir şey olamaz her şey için geçerli 3 gün sonra tekrar yapıcam.Birde bu ısırgan çayını içmeye başlamayı düşünüyorum kalanınıda yüzüme sürcem deneyenler gerçekten memnun aldım ısırgan çayını benı beklıyor akşamaa.s. paylaşım için çok tşk.ler