Sivilceli Ciltler Siyah noktalara en iyi gelen Mısır unlu maskenin tarifi burda

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

arkadaslar bu gul suyu bildigimiz kolonya gibi mevlutlerde dokulen gulsuyumu?biri bi bilgi verebilirmi?:sm_confused:

bilge bu maskeyi kaç günde bir yüzüne uyguluyorsun
aslınada düzenli bir şekilde uygulamıyorum,cildimde solgunluk,yorgunluk gördüğüm zaman yapıyorum..çok sık da yapmamak lazım..çünkü üst deriyi soyduğu için zararlı olabilir..bence enuygunu 2 haftada 1..

hergün yapmamın zararı olur tabii.çünkü bu nemlendirici bir maske değil,peeling..cildi temizliyor ve yüzü soyuyor..EĞER ÇOK SORUNLU BİR CİLDİN VARSA HAFTADA 1 ÖNERİRİM,DEĞİLSE 2 YA DA 3 HAFTADA 1 YAPABİLİRSİN..maskeden sonra nemlendiricinizi sürmeyi ihmal etme..:teytey:
her gün yapılırsa zararı olurmu yada ne kadar yapmalıyız bilge85

ben mutfaga inip malzemelere bakicam bakiim hepsi varsa bi deniim..hazirda gulsuyu da var bi bakim yapiim bakiim..gelismeleri yazarim yerimseniben

dün yine yaptım maskeyi hoşuma gitti gerçekten yüzü ışıl ışıl yapıyor.bu maskeyi tutm ben yani evde hazırlananlardan en çok bunu sevdim

gerçektende yüzümü daha beyaz gösterdi ve burnumun üstündeki siyah noktaları geçirdi.teşekkürler tarif için.

Bunu bugün hemen deniycem inşallah faydasını görücez kızlar:dance::dance:

deri soyulduğu için kızarıklık oluo ama ertesi güne bişe kalmıyo canım..benim cildim fazla kuru we hassas..o yüzden ertesi gün de biraz pembe dalga dalga kaldı yüzüm ama kardeşime we eşime de yaptım onların bi şikayeti olmadı:)) sen bi yap,günboyu burnunun üstüne ellemekten kendini alamıycaksın:)) çok pürüzsüz oluyo..

ben de ne kızarıklık oldu ne bişey.sadce yumuşacık ve sağlıklı bir görünüm aldı.

bende deneyecem acaba bu tarif sivilce lekelerinede ii gelirmi çenemde var sivilce lekeleri o lekelere ne gibi tarifiniz varmı birde çiller için öneriniz varmı arkadaşlar

2. kez denedim ve haftalarca yaptığım peelinglerin veremediği sonucu iki kerede verdi ya çok teşekkürler artık bu maskeyi hiç bırakmam ve unutmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…