2. kez denedim ve haftalarca yaptığım peelinglerin veremediği sonucu iki kerede verdi ya çok teşekkürler artık bu maskeyi hiç bırakmam ve unutmam
karışımın hepsini ben de sürmüyorum 2ya da 3 kullanımlık bence.
kapaklı bir kaba koyup buzdolabında saklamayı öneriyorum?
mrb arkadaşlar şimdi okudum ve bende akşam mutlaka deniycem.Bişey sorucam bu maske yüzümüzde tamamen kuruduktan sonra mı ovalıyoruz yoksa biraz nemli mi olması gerekiyo? birde elimizle mi ovalıycaz yoksa bir havlu yada bezle mi? Şimdiden çok teşekkürler Bilge
üst üste iki gün yapma derim ben..istersen yarın bekle..ondan sonraki gün yap..cildin zarar görmesin..çünkü bu bir nemlendirici değil..bir de cildin sorunlu diilse haftada 2 öneririm..:hooray:dün gece yaptım kızlar
yıkadıktan sonra aslında ben bir fark hissedemedim ne de olsa akşam falan diye iyi gözlemleyemedim ondan sanırım
sabah eşim gördü cildimi ne yaptın sen yüzüne ne dedi bir canlılık var dedi:)
aslında siyah nokta problemim yok ben bunu uzun zamandır peeling yapmadığım için denedim
ama sanırım sürekli uygulamakta fayda var
cildi yumuşattığı doğru
ama açıkçası ben pek fark edemedim peeling etkisini
sadece eşim farketti
ama sürekli uygulamak lazım sanırım yani düzenli
bugün yeniden yapacağım daha sonra da haftada 2 sefer dünzeli olarak uygulamaya devam edeceğim
üst üste iki gün yapma derim ben..istersen yarın bekle..ondan sonraki gün yap..cildin zarar görmesin..çünkü bu bir nemlendirici değil..bir de cildin sorunlu diilse haftada 2 öneririm..:hooray:
Aslında böyle bir peeling yaptıktan sonra bir de üstüne gözenekleri, sıkılaştırmak lazım.Bu maske sonrası ne sürsek yüzümüze?
yüzünü ılık suyla duruladıktan sonra,soğuk suyla yıka..inan gözenekeleri sıkılaştırmak için en iyisi bu..ben böyle yapıyorum,istersen gülsuyu da sürebilirsin..daha sonra da bepanthene sür..cildin missss gibi parlar:)):teytey: