Cilt Bakımı Ürünleri siyah noktalar

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

serenityjane

Guru
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2010
250
35
sevgili arkadaşlar. dün bir kozmetikçide bana siyah noktalar için orlanein maskesini sattılar. 90 tl idi. ben öğrenciyim resmen kazıklandığımı düşünüyorum. sizce bu maske işe yarar mı. oraya girmeme sebep olan arkadaşımın da çok başının etini yedim.

Son düzenleme:
90 mı??O ne öyle yaw
Canım siyah nokta için ben 5 tlye maske alıyorum mükemmel ötesi.Hayatta vermem o parayı bir maskeye.Makyaj bloglarında en iyi siyah nokta maskeleri tanıtılıyor onlar bile max. 15 tl yani birde yurtdışından aldıkları halde.Bu arada benim 5 tllik maskemde yurtdışından
Zaten Türkiyede kozmetik bir lüks cebimizi tırpanlıyorlar resmen

şimdi iyice moralim bozuldu. çok kazıklandım. anneme demedim zaten bilse kızar bana. arkadaşımın yüzünden aldım. bir daha almıcam. bi de sebamedin yüz kremini kullanıyorum diye satıcı kadın beğenmedi.

Zaten onların elinde ne varsa en iyisi odur onlar için.Üzülme eskiler derya olanla ölenin önüne geçilmez.Eğer açmadıysan cilt tipime uygun değil de geri ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…