Siyah nokta vakum makinem

Dert mi değil mi, bana göre sinir harbi ama öfke kontrolüm yerinde neyse ki.
Arkadaşımla kahve içmeye çıktım, çocuklar evde babalarıyla. Ufak oğlumun burnu akıyor, boğaz enfeksyonu atlattık bu hastalıktan yadigar kaldı 2 gündür. Eşim de halimi gördü hadi hava al ben bakarım modunda.
Yaklaşık 1 saat sonra eve döndüm, eşim elinde makinayla bu şey nasıl çalışıyor yahu demesiyle böyle içim içime aktı, panikle karışık gittim. Bu saate kadar netten bi çözüm bulamadım. Siyah nokta vakumlayıcı makinamla bebek sümüğü çekmeye çalışmış, cihaz gitti...
Kullanan var mıdır, bu cihaz eskiye döner mi? Var mı aklınıza gelen ölüyü diriltme fikri ? Teşekkürler kk, makina elimde bakışıyoruz her türlü fikire açığız.
Servisine gönderin 🤭 olmazsa eşinize ceza yenisini alsın size

Vakumlayınca makine, ne işe yaradığı hakkında aklına başka bişey gelmemiş. Şuan süt dökmüş kedi gibi, hiç bişey de diyemiyorum

Halbuki şöyle bir alet varmış 😬

Screenshot_20190419-130438_Instagram.webp

cild için mi o?
nasıl sümüğü çekmeye çalışmış eşin ya:D

Dert mi değil mi, bana göre sinir harbi ama öfke kontrolüm yerinde neyse ki.
Arkadaşımla kahve içmeye çıktım, çocuklar evde babalarıyla. Ufak oğlumun burnu akıyor, boğaz enfeksyonu atlattık bu hastalıktan yadigar kaldı 2 gündür. Eşim de halimi gördü hadi hava al ben bakarım modunda.
Yaklaşık 1 saat sonra eve döndüm, eşim elinde makinayla bu şey nasıl çalışıyor yahu demesiyle böyle içim içime aktı, panikle karışık gittim. Bu saate kadar netten bi çözüm bulamadım. Siyah nokta vakumlayıcı makinamla bebek sümüğü çekmeye çalışmış, cihaz gitti...
Kullanan var mıdır, bu cihaz eskiye döner mi? Var mı aklınıza gelen ölüyü diriltme fikri ? Teşekkürler kk, makina elimde bakışıyoruz her türlü fikire açığız.
ya özür dilerim gülmekten gözümden yaş geldi töbeee oneydi ya :DDDDDDDDDDD

En son mixerimle tutkal karıştırıyordu. Tövbe eder demiştim ama yok
tam bir sakar şakir desenize ya aman o kadar saçma sapan konular var ki burda eşinizin tuhaf sakarlıkları nazar boncuğunuz olsun inşallah çalışır makine :)

:) Banlandım yanlış yere konu açmışım. 1 gecede 2 şok 😊
geçmiş olsun gözümün önüne geliyor sürekli gülüyorum kuzenime anlattım evet doğrudur erkekler anlamıyor o bu tarz cihazlardan yapmıştır yani dedi onunda bebeği var ne ilginç ben bekar olduğum halde iki cihazıda biliorum ama erkekler tam düz mantık :)

geçmiş olsun gözümün önüne geliyor sürekli gülüyorum kuzenime anlattım evet doğrudur erkekler anlamıyor o bu tarz cihazlardan yapmıştır yani dedi onunda bebeği var ne ilginç ben bekar olduğum halde iki cihazıda biliorum ama erkekler tam düz mantık :)
Sınanıyorum başka bir açıklaması yok :))))

Back
X