- 3 Kasım 2015
- 692
- 1.381
- 63
- Konu Sahibi morsufrajet
-
Zaten normal kahvaltı çayı bunu yapıyor.Ben olsam bırakırdım çayı. Yeşil çay filan için alerji ilacına değecek bişey değil bence sadece siyah çay
Çok seviyorumÇay içme o zaman
BendeÇok seviyorum
Marka olarak hiç düşünmemiştimAllerji yapan aynı marka çaylar mı?
Marka olarak hiç düşünmemiştim
Ama annem hep aynı çayı alır. Bu da sebep olabilir sağolun.
Fotoğrafı çekmeden on dakika önce çay içmiştim aynaya baktım ki yine kabarmış yüzüm.Cayla birlikte tukettiginiz besinlerden kaynakli olabilir bu durum..
Cayin demleme suresine gore mi demliyorsunuz.. ? Sekerli veya sekersiz mi tuketiyorsunuz cayi ? Sadece cay ictiginizde mi oluyor bu durum bir hafta cay icmeden , cildinizin degisimini gozlemleyin, cayin kaliteside onemli..
Asiri cay tuketimi sagliga zararli, mesela benim cayla hic aram yok. Kahvaltida cay yerine meyve suyu icmeyi tercih ediyorum.
O değişiyor hep aynı çaydanlık değil ama aynı marka cay.Caydanlik ayni mi? Onu degistirdiyseniz belki ondan da kaynaklanabilir. Ben cok alerjik bir bunyeyim, akliniza bi sey takilirsa yazin bana
Cayin markasini bi degistirin o zaman. Bir de uyku yapmayan, sersemletmeyen alerji ilaclari var. Doktor ya da eczaciniza danisin. Gecmis olsunO değişiyor hep aynı çaydanlık değil ama aynı marka cay.
Bende aşırı alerjik bir tipim
En ufak kimyasal maddeye hemen tepki verir cildim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?