Siyah çaya alerji mümkün mü (resimli)

morsufrajet

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2015
692
1.381
63
Merhaba hanımlar iyi geceler.
Uzun süredir çektiğim bir sıkıntım var.
Siyah çay içtiğim zaman şu son 5 aydır kasinti ve kızarıklık yaşıyorum. Bunu yaşayan başka kimse var mı?
Alerji hapı içiyorum ama inanın o da beni sersem gibi yapıyor. Doktor ilaç verip gönderiyor. Kabarikliklarim resim olarak yüklüyorum.
Bu konuda bilgi sahibi yada alerji için bitkisel bir önerisi olan varsa çok memnun olurum

Eklentiler

• SI_20170423_232057.jpg
    39,4 KB · Görüntüleme: 1.219
Ben olsam bırakırdım çayı. Yeşil çay filan için alerji ilacına değecek bişey değil bence sadece siyah çay

Yapılacak en iyi şey alerji yapıyorsa siyah çay içmemek, bir bardak çay için kendine her defasında ilaç yüklemen yanlış,.

Mümkündür, oğlumun alerjisi varken çay kahve bile yasaktı bana, yani olabiliyor demek ki.
Bir süre içme sonra az az dene, alerjiler dönemsel olabiliyor :)

Marka olarak hiç düşünmemiştim
Ama annem hep aynı çayı alır. Bu da sebep olabilir sağolun.

Cayla birlikte tukettiginiz besinlerden kaynakli olabilir bu durum..
Cayin demleme suresine gore mi demliyorsunuz.. ? Sekerli veya sekersiz mi tuketiyorsunuz cayi ? Sadece cay ictiginizde mi oluyor bu durum bir hafta cay icmeden , cildinizin degisimini gozlemleyin, cayin kaliteside onemli..
Asiri cay tuketimi sagliga zararli, mesela benim cayla hic aram yok. Kahvaltida cay yerine meyve suyu icmeyi tercih ediyorum.

Fotoğrafı çekmeden on dakika önce çay içmiştim aynaya baktım ki yine kabarmış yüzüm.
Yanında bir şey yemedim ve tek kaşık şeker vardı içinde.
Çay olduğunu son bir aydır anladım başta domates mi yumurta mı diye düşünürken tek başına çay içtiğim zaman bu hale geldiğimi gördum
Dönemlik olabilir mi onu anlamaya çalışıyorum çünkü her zaman içerim yeni olmaya başladı

Caydanlik ayni mi? Onu degistirdiyseniz belki ondan da kaynaklanabilir. Ben cok alerjik bir bunyeyim, akliniza bi sey takilirsa yazin bana
O değişiyor hep aynı çaydanlık değil ama aynı marka cay.
Bende aşırı alerjik bir tipim
En ufak kimyasal maddeye hemen tepki verir cildim.

O değişiyor hep aynı çaydanlık değil ama aynı marka cay.
Bende aşırı alerjik bir tipim
En ufak kimyasal maddeye hemen tepki verir cildim.
Cayin markasini bi degistirin o zaman. Bir de uyku yapmayan, sersemletmeyen alerji ilaclari var. Doktor ya da eczaciniza danisin. Gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…