bundan daha açığı derken neyi kasdettin canım?canim bundan daha açigini kullansak olur mu acaba? benim saçlarim kumraldi tenim beyaz ve saçlarimi siyaha boyadim ama saç rengim açik oldugundan sanirim surekli akiyo bu renk ve alttan kahve renkler çikiyo :S sence uygulasam bendede ise yararmi?
benim sadece çok hafif kurudu onun dışında yıpranıp kırılmadıtebrik ederim seni ne güzel açmışsın saçını, benim saçım siyah boyalı ve asla açmaya cesaret edemiyorum çok istiyorum ama yıprancak diye korkuyorum
bundan daha açığı derken neyi kasdettin canım?
siyahlık komple gidip koyu kahve mi oldu? o zaman buna gerek var mı cnm ne renk istyosun?
bence işe yarar siyahtan açıksa daha açık renk elde edersin ama uçlara ve diplere farklı süreyle uygulamalısın hatta diplere bi kaç dk değdirmelisin
ben 5 dk beklettim diplere yine de baya açıldı
senin kumralsa çok daha hızlı etki eder..
canım önce uçlar çünkü uçların koyu diplerin doğal ve açıkcanim saçimin hepsi aksa bende dusunmem zaten açmayi dusunmem bile yarisi akiyo rofleli gibi duruyo :S iki gun once boyattim saçlarimi kendimde boyamadim ertesi gun yikadim bazi yerleri kahverengi oldu yine bir iki tutami falan daha açik derken sen dogal kahveye boyamissin yaa bende atiyorum ultra açici açik kahve yapsam etki edermi dicektim . birde su diplerde çok tutmasi olayi beni dusundurdu ben zaten once dipleri boyarim ama diplerim çok çabuk açilirn once uçlari boyayip bekletip sonra 5 dakka dipleri boyayip mi beklesem ?
cnm bravo sana saçların da çok güçlüymüş ben yoğun açıcı kullansam iki kez sanırım saçlarım çok yıpranır bi türlü karar veremiyorum..sana katılıyorum olala platın sarı istemıyorsan kuafore gitmeye gerek yok benım gecen yıl siyaha boyalı saclarım suanda küllü sarı önce 3-4 ay siyahın akmasını bekledım daha sonra siyaha boyalı yerleri palette yoğun acıcıyla actım biraz yıprandı uçları ama 1 ayda düzeldi saçlarım karamel rengi oldu sonra 8.1 e boyadım once bal köpüğü gibi oldu 2ay bekledım bu seferde koleston yoğun açıcıyla açtım koleston 8.1 e tekrar boyadım küllü sarı elde ettim şuan çok memnunum saç rengimden :)
yeni boyattıysan az bekle yıpratma saçını derimcanim zaten hemen alip boyamicam benim saçlarimda ince telli son boyatmamdan bu yana bi kaç gun geçti ama bir yildir siyah kullaniyorum ve oturmuyor asla tekrar boyattim iki gun sonra yikadim bi kismi gene akti yeni boyattigim saçin bile kahveleri çikti aradan yaa :S saçimin çok açik renk diye mi acaba tutmuyo boyle. tamam once uçlarimi boyarim en son diplerini yaparim ve yikarim arkadasimi bekliyorum o gelsin beraber boyayalim =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?