• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Siyah Boyalı Saçı Evde Yıpratmadan Nasıl Açarsınız

çok sagol canim zaten birden çok açilsin istemiyorum =) koyu kahve sevdigim bir renk =) açildikçada açarim artik :D

kızlar slm
yaklaşık bi ay oldu
saçımda hem hafif küllü yansımalar var çok çok hafif de sıcaklık veren bi kızıllık var
yeni boya için bir-iki ay daha beklemeyi düşünüyorum
saçlarım yıpranmadı sayılır ama test yaptığım tutam 2 uygulamadan geçtiği için o bölüm fena yıprandı..
tabi biraz da kuruluk var.. ama siyahtan tamamen kurtuldum..
eğer kahve tonları istiyorsanız kesinlikle kuaföre para dökmeyin..

çok tebrik ederim.:1rolleyes: açıkçası bende kuaföre gitmeyi sevmediğim içim platin sarı yapıcak dahi olsam kendim evde yapıyorum.3 yıl içinde 4 kere siyah boyalı saçlarımı açtım. birçok kuaförden daha tecrübeliyim diyebilirim.şakkıdı

Bu konuya yazanların hepsi yarı kuaför olmuş :)) bana da bir fikir verirseniz sevinirm. Saçlarım küt 1 senedir koyu kahve boyayıp siyaha yakın renk elde ediyodum ama en son 2 ay önce siyah yaptım. buaralar çikolata kahveye dönmek istiyorum. Aklıma esti palette nin çikolata kahvesiyle boyadım. (açılmayacağını bile bile:) 1 saat beklettim ama 1cm. dipteki kendi saç rengim hariç bi değişiklik olmadı:)
Niyetim sarı falan değil dediğim gibi hoş bir kahve. Lorealin ultra açıcı kahvesi bende de işe yararmı sizce kızlar??

ben de aynı durumdayım haftalardır bakıyorum kk da ama cesaret edemiyorum ben de koyu kahveye boyamıştım açıcı olmadan asla açılmaz dediler ve 150 tl istediler ben de evde açmaya cesarete edemiyorum turuncu falan olur diye üstüne daha açık bir renk boyasam tuttar mı cevaplarsanız sevinirim.tenim esmer zaten çok açık bir renk istemiyorum

ne şanslısınız kızlar kurtulmuşsunuz koyulardan.
kestane boya var saçımda. dibimden 4 cm filan saç geldi.
ben bunu belli aralıklarla kumrala veya açık kahveye boyasam kırılır mı rengi, deneyen var mı açıcı kullanmadan? :58:

çok tebrik ederim.:1rolleyes: açıkçası bende kuaföre gitmeyi sevmediğim içim platin sarı yapıcak dahi olsam kendim evde yapıyorum.3 yıl içinde 4 kere siyah boyalı saçlarımı açtım. birçok kuaförden daha tecrübeliyim diyebilirim.şakkıdı

canım koyu renge boyalı saçını evde kendin nasıl platine çeviriyorsun, anlatabilir misin?

ben de aynı durumdayım haftalardır bakıyorum kk da ama cesaret edemiyorum ben de koyu kahveye boyamıştım açıcı olmadan asla açılmaz dediler ve 150 tl istediler ben de evde açmaya cesarete edemiyorum turuncu falan olur diye üstüne daha açık bir renk boyasam tuttar mı cevaplarsanız sevinirim.tenim esmer zaten çok açık bir renk istemiyorum

slm:55: koyu kahve tonunu açıcı olmadan istediğiniz tonu elde etmek için kıramazsınız kısa vadede,,,,oryali düzgün kullanırsanız sorun olmaz aslında....her oryal uygulaması az çok turunculuk bırakır fakat sonrasında küllü kumrallara veya sarılara geçiş yaparsanız boya ile turunculuk ortadan kalkar zaten..... oryali kullanmakta tecrübeliyim diyebilirm......geçtiğimiz yıllarda 10'un üzerinde uygulama yaptım kendimde,,hiç de zor değil sanıldığı kadar...sadece kullanırken zaman faktörüne dikkat etmek ve 5 dakikada bir kontrol etmek gerekiyor saç tutamlarını..... saçlarım da ne yandı ne de sündü,,,,,colordesigne marka oryal(sanırım 500grdı,italyan menşeili) ve igora royal marka oksidasyon kremi(1000ml) tavsiye ederim,,,,,volumu ihtiyacınıza göre %30 veya %40 olmalıdır..../30 kumral geçişler,,,%40 (8 ve üstü ana renkler için)1'e2 ölçek oranında kullanılır......(içinde kendi ölçüm kaşığı ile gelir.) kolay ve uzun vadede masrafsız bir seçim ....düzgün uygulayanlar kuaföre para saçtıkları için öncesinde saçlarını yolacaklr,,o kadar da iddalıyım......ekipmanınız varsa her türlü balyaj,sık olmayan röfleler bile yaratabilirisniz....bence oryal bir lutuf ama dikkatli kullanılması gereken....

Bu konuya yazanların hepsi yarı kuaför olmuş :)) bana da bir fikir verirseniz sevinirm. Saçlarım küt 1 senedir koyu kahve boyayıp siyaha yakın renk elde ediyodum ama en son 2 ay önce siyah yaptım. buaralar çikolata kahveye dönmek istiyorum. Aklıma esti palette nin çikolata kahvesiyle boyadım. (açılmayacağını bile bile:) 1 saat beklettim ama 1cm. dipteki kendi saç rengim hariç bi değişiklik olmadı:)
Niyetim sarı falan değil dediğim gibi hoş bir kahve. Lorealin ultra açıcı kahvesi bende de işe yararmı sizce kızlar??
istediğin sonucu alman zor loreal ultra açıcı ile,,,,beklemeye tahammülün varsa gliserin+durulanmayan saç kremi uygulaması yap,,,2-3 haftada rengi kırabilirisn 1-2 ton ama yine yetmez,,, beklemeye tahammülün yoksa kesinlikle oryal....buarada boya boyayı açmaz,senin de bildiğin üzere....:52:

lys çok sağol canım ya ama işte cesaret edemiyorum palettenin 4-6 yoğun açıcıcısını deneyen çok kişi var memnunlar o da oryalle aynı işi görmez mi paletteyle açıp üstüne kumral falan yapsam olmaz mı

lys çok sağol canım ya ama işte cesaret edemiyorum palettenin 4-6 yoğun açıcıcısını deneyen çok kişi var memnunlar o da oryalle aynı işi görmez mi paletteyle açıp üstüne kumral falan yapsam olmaz mı

günaydın:55:.....elbette küllü bir kumral tonu kullanırsan olur ama beklediğin renkten daha koyu çıkma olasılığı var... neden dersen boya bünyesindeki açıcı peroksit tabanlı ve açıcılık özelliği oryale göre kısıtlı ve daha turuncumsu sonuç verecek tarzda....saçınızın ana rengi 8 ve daha yukarısı değilse yoğun açıcılar %99,9 turunculuk bırakır mutlaka...bilemiyorum,ben oryali her zaman doğru ve süresinde kullanıldığında kesin ve mükemmel sonuç veren bir ürün olarak gördüğümden belki de, ara işlem olarak tanımladığım bu tarz açıcılara pek sıcak bakmıyorum...ama tabi oryal kullanmayı çok iyi bilen biri olarak yazıyorum bunu,,canım sen dene ve sonuçları mutlaka yaz bize....ama ne olursa olsun neyle açarsan aç mutlaka küllü bir versiyona gitmen gerekecek....

bende dipleri sıcak çikolta uçları çilokta kahve olan saçlarımı açmayı düşünüyorum. ama kararsızım. koyu küllü kumralla diplerdeki kızıllığı akıtmış oldum ama kendi saç rengime çevrmk istiyorum artık. kendi saçım koyu küllü kumrldı:2: keşke bozmasydm saçlarımı... bu ultra açıcılrla saçımı açıp üzerine koyu küllü kumrl yapsam saçım tutar mı hiç bilemiyorum. boyalı saçlrda işe yaramıyor die duymştum

istediğin sonucu alman zor loreal ultra açıcı ile,,,,beklemeye tahammülün varsa gliserin+durulanmayan saç kremi uygulaması yap,,,2-3 haftada rengi kırabilirisn 1-2 ton ama yine yetmez,,, beklemeye tahammülün yoksa kesinlikle oryal....buarada boya boyayı açmaz,senin de bildiğin üzere....:52:

gliserin+durulanmayan saç kremi uygulaması nasıl yapılıyor ve oryali evde kendim yapabilirmiyim ki?? saçlarımı yakmaktan korkuyorum :(

gliserin+durulanmayan saç kremi uygulaması nasıl yapılıyor ve oryali evde kendim yapabilirmiyim ki?? saçlarımı yakmaktan korkuyorum :(
gliserin +su(veya) durulanmayan sprey tipi saç kremi) uygulaması için bi başlık açmıştım....oraya bakabilirisn detaylar için....(aslında detayı da yok:61: 20ml'lik gliserin şişesinin 1/3ü+ likit) bu karışım boyalı saçın rengini kırıyor...bekleme süresi 20 saat en az....ama 1-1,5 ton kadar kırıyor...bi anda 3-4 ton açmıyor....o yüzden güvenli...oryale gelince; korkuyorsan hiç yazmayacağım....aslında son derece basit ve güvenli ama genelde korkanların korktukları hep başlarına geliyor....ama yine de merak edersen çok yazdım buralarda,mutlaka denk gelirsin son açılan 5-6 topiğe bakarsan....:68: kolay gelsin diyorum...

bence yarar cnm

ama kullandıktan sonra hemen tekrar istediğin renge boyama

bi kaç ay bekle turuncu kızıl yansımalar akıp gidiyo o zaman
çok tatlı naturel yumuşak bi renk ortaya çıkıyo
ondan sonra istediğin tona boyayabilirsin..

Son düzenleme:
Back