çok tebrik ederim.:1rolleyes: açıkçası bende kuaföre gitmeyi sevmediğim içim platin sarı yapıcak dahi olsam kendim evde yapıyorum.3 yıl içinde 4 kere siyah boyalı saçlarımı açtım. birçok kuaförden daha tecrübeliyim diyebilirim.şakkıdı
ben de aynı durumdayım haftalardır bakıyorum kk da ama cesaret edemiyorum ben de koyu kahveye boyamıştım açıcı olmadan asla açılmaz dediler ve 150 tl istediler ben de evde açmaya cesarete edemiyorum turuncu falan olur diye üstüne daha açık bir renk boyasam tuttar mı cevaplarsanız sevinirim.tenim esmer zaten çok açık bir renk istemiyorum
istediğin sonucu alman zor loreal ultra açıcı ile,,,,beklemeye tahammülün varsa gliserin+durulanmayan saç kremi uygulaması yap,,,2-3 haftada rengi kırabilirisn 1-2 ton ama yine yetmez,,, beklemeye tahammülün yoksa kesinlikle oryal....buarada boya boyayı açmaz,senin de bildiğin üzere....Bu konuya yazanların hepsi yarı kuaför olmuş :)) bana da bir fikir verirseniz sevinirm. Saçlarım küt 1 senedir koyu kahve boyayıp siyaha yakın renk elde ediyodum ama en son 2 ay önce siyah yaptım. buaralar çikolata kahveye dönmek istiyorum. Aklıma esti palette nin çikolata kahvesiyle boyadım. (açılmayacağını bile bile:) 1 saat beklettim ama 1cm. dipteki kendi saç rengim hariç bi değişiklik olmadı:)
Niyetim sarı falan değil dediğim gibi hoş bir kahve. Lorealin ultra açıcı kahvesi bende de işe yararmı sizce kızlar??
lys çok sağol canım ya ama işte cesaret edemiyorum palettenin 4-6 yoğun açıcıcısını deneyen çok kişi var memnunlar o da oryalle aynı işi görmez mi paletteyle açıp üstüne kumral falan yapsam olmaz mı
istediğin sonucu alman zor loreal ultra açıcı ile,,,,beklemeye tahammülün varsa gliserin+durulanmayan saç kremi uygulaması yap,,,2-3 haftada rengi kırabilirisn 1-2 ton ama yine yetmez,,, beklemeye tahammülün yoksa kesinlikle oryal....buarada boya boyayı açmaz,senin de bildiğin üzere....
gliserin +su(veya) durulanmayan sprey tipi saç kremi) uygulaması için bi başlık açmıştım....oraya bakabilirisn detaylar için....(aslında detayı da yokgliserin+durulanmayan saç kremi uygulaması nasıl yapılıyor ve oryali evde kendim yapabilirmiyim ki?? saçlarımı yakmaktan korkuyorum
bence yarar cnmBu konuya yazanların hepsi yarı kuaför olmuş :)) bana da bir fikir verirseniz sevinirm. Saçlarım küt 1 senedir koyu kahve boyayıp siyaha yakın renk elde ediyodum ama en son 2 ay önce siyah yaptım. buaralar çikolata kahveye dönmek istiyorum. Aklıma esti palette nin çikolata kahvesiyle boyadım. (açılmayacağını bile bile:) 1 saat beklettim ama 1cm. dipteki kendi saç rengim hariç bi değişiklik olmadı:)
Niyetim sarı falan değil dediğim gibi hoş bir kahve. Lorealin ultra açıcı kahvesi bende de işe yararmı sizce kızlar??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?