• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak Dekorasyonu SİYAH BEYAZ mutfağın ara fayanslarını ne renk seçmeliyim????

akrepyelkovan55

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2012
438
350
158
Ankara
yeni mutfak yaptırıyorum.dolaplarım lake beyaz tezgahım siyah granit.ara fayanslara karar veremiyorum.mutfağın göz yormamasını istiyorum bu yüzden karışık renkli(gri siyah beyaz) düşünmüyorum.bu yüzden düz siyah mı yoksa düz beyaz mı seçsem şık durur??? yardımcı olursanız sevinirim..

yeni mutfak yaptırıyorum.dolaplarım lake beyaz tezgahım siyah granit.ara fayanslara karar veremiyorum.mutfağın göz yormamasını istiyorum bu yüzden karışık renkli(gri siyah beyaz) düşünmüyorum.bu yüzden düz siyah mı yoksa düz beyaz mı seçsem şık durur??? yardımcı olursanız sevinirim..

cam seramiklerin içinde paslanmaz metal olanları var çok şık duruyor hem dolap kulpların ile de uyumlu olur.metal mozail ya da cam mozaik meatl yazıp atarırsan foto görebilirsin.kolay gelsin

Son düzenleme:
kesinlikle beyaz olmalı göz yormaz[/QUOT

bende öyle düşünüyorum göz yormasın.
siyah seramikte tezgaha koyduğum aksesuarlar kendini göstermez diyorum. siyahı,griyi yada fümeyi halıda kullanabilirim. karşı duvarına iki mor raf asıp ortasına beyaz LCD asacağım. kısacası beyaz yapıp göz alıcılığı aksesuarlara vermek en iyisi galiba...

mutfağını dekore edeceğin başka bir renkte olabilr mesela halı ve masa takımında kırmızı kullanacaksan o renk veya mor kullanacaksan o renkte düşünebilisin hoş olur:1:

arkadaşlar teşekkür ediyorum. seramiği seçtim beyaz yaptırıyorum resmini koydum.mutfağımın resmini tamamlandığında koyarım.
seçtiğim seramik 3 boyutlu ve taş gibi duruyor umarım pişman olmam.

Eklentiler

• $bnt70981125975.webp
    $bnt70981125975.webp
    2,2 KB · Görüntüleme: 195
seçtiğiniz model çok sade ve şık bence de. markasını öğrenebilir miyim acaba? ben de yakında tezgah arası seramiklerimi seçmeye başlıycam bana da fikir olur

Back
X