• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

siyah beyaz koltuk takımı için öner :(

dün indirememiştim resmi ama şimdi indi bak süper bence fiyatı 95 ten 52ye düşmüş
blck2019401220x306.jpg

:) öyle gibi görünüyo. ben evlendiğimde kendi eviimize daha bitmemişti eve uygun olsun diye eşya almadım. ev 8 ayda bitti ve eve uygun yaptırdık bi koltuk takımımdan memnun değilim. eşim seçti de küçük salonumuzda, büyük oldu. önce mobilyala çalıştık para tükendiği için şimdilerde dekorasyonla ilgilenebiliyorum hem kedime bakıyorum. hem de senin topi,k aklımda sana bakıyorum. mesala markofoniden kendime tablo alırken bulmuştum bunu. ben serap bu arada kullanıcı adım değişti.

Öncelikle ,evde beyaz salondaysa kesinlikle sıkıntı olmaz. Köşeli takım salona düşünme.Oturma odası için daha renkli bir köşe takımı bakabilirsin . İllaki her oda da aynı ton olacak diye bir şeyde yok.
siyah beyaz dekorasyonlarda yapılan yanlışlardan biri her şeyi siyah ve beyaz yapma fikri. Fon kesinlikle siyah kullanma .İllaki fon kullanmak gerekiyorsa daha canlı renkler olabilir. Siyah beyaz kırmızı güzel bir bütün oluşturur.

Bu arada fon kullanmak yerine stor ve katlamalı tül de şık olabilir. Duvarlar açıkta kalır odan daha ferah görünür. Aldığın rekli objelerle belki bir renkli tablo ile odayı hareketlendirebilirsin. Abartmamak kaydıyla :) çünkü dekorasyon adına bazen salonlara obje yığıyoruz buda sonra kullanım alanlarını daraltıyor.

Stor ve renkli tüldende fon yapabilirsin. Ben salonumda stor yanlarına fon olarak kanat tül kullandım .İstersem açarak istersem bağlayarak kullanıyorum. Aşağıya doğru renkli boncuklardan sarkıtlardan alırsın . İstediğin zaman çıkartır istediğinde takarsın . Pratik olur . Halıda renkli tercih edebilirsin .İlla açık renk olacak diye bir şey yok. Kırmızı bile olur :)

Salonda çok büyük halı kullanma , masa altına kesinlikle halı alma ben evdekilerden kurtulmaya çalışıyorum. Mekanları halılar daraltıyor hiç gerek yok. sormak istediğin bir şey olursa severek cevaplarım. Birde zamanla eşyanın renginden sıkılabileceğini unutma üzerine örtü kullanacabileceğin yada kılıf vb tercih et . Tecrübe sahibi olaraktan :)) 4 yıllık evliliğim sonunda ay acaba başka renkmi alsaydım oluyorum. Sürekli bir şeyler çıkıyor .Bu arada fazlada halı tül takma kafana artık çok uygun fiyata her şey var.

Öncelikle ,evde beyaz salondaysa kesinlikle sıkıntı olmaz. Köşeli takım salona düşünme.Oturma odası için daha renkli bir köşe takımı bakabilirsin . İllaki her oda da aynı ton olacak diye bir şeyde yok.
siyah beyaz dekorasyonlarda yapılan yanlışlardan biri her şeyi siyah ve beyaz yapma fikri. Fon kesinlikle siyah kullanma .İllaki fon kullanmak gerekiyorsa daha canlı renkler olabilir. Siyah beyaz kırmızı güzel bir bütün oluşturur.

Bu arada fon kullanmak yerine stor ve katlamalı tül de şık olabilir. Duvarlar açıkta kalır odan daha ferah görünür. Aldığın rekli objelerle belki bir renkli tablo ile odayı hareketlendirebilirsin. Abartmamak kaydıyla :) çünkü dekorasyon adına bazen salonlara obje yığıyoruz buda sonra kullanım alanlarını daraltıyor.

Stor ve renkli tüldende fon yapabilirsin. Ben salonumda stor yanlarına fon olarak kanat tül kullandım .İstersem açarak istersem bağlayarak kullanıyorum. Aşağıya doğru renkli boncuklardan sarkıtlardan alırsın . İstediğin zaman çıkartır istediğinde takarsın . Pratik olur . Halıda renkli tercih edebilirsin .İlla açık renk olacak diye bir şey yok. Kırmızı bile olur :)

Salonda çok büyük halı kullanma , masa altına kesinlikle halı alma ben evdekilerden kurtulmaya çalışıyorum. Mekanları halılar daraltıyor hiç gerek yok. sormak istediğin bir şey olursa severek cevaplarım. Birde zamanla eşyanın renginden sıkılabileceğini unutma üzerine örtü kullanacabileceğin yada kılıf vb tercih et . Tecrübe sahibi olaraktan :)) 4 yıllık evliliğim sonunda ay acaba başka renkmi alsaydım oluyorum. Sürekli bir şeyler çıkıyor .Bu arada fazlada halı tül takma kafana artık çok uygun fiyata her şey var.

Çoook teşekkür ederim gerçekten çok güzel bir paylaşım olmuş :66: özellikle perdede çok kararsızdım acaba sizin perde resminizi yüklmeniz mümkünmü?

bence tablo yerine kendi beğendiğiniz bir düğün fotoğrafınızı siyah beyaz tonajlayıp kanvas baskı yaptırın fotoğrafın içinde de kırmızı objeler varsa süper olur...hem size ait bir desen hemde eşyanıza uygun olur hem de tablo gibi olur...
Benim çektiğim fotoğraflardan bir örnek
http://img97.imageshack.us/img97/1935/img3143e1.jpg

şuan görüntüleyemeedim hata verdi akşam evden bakıcam büyük bir merakla, fotoğrafçımısınız ?

yorumlara katılıyorum. beğendiğin bir resmi yapabilirsin resim düzenleme siteleri var onlarda yaparsın ya da fotoşopla türkçe yazdım:) olmadı fotoğrafçı yapar ama şahsen ben salonda büyük boy düğün fotoğrafı beğenmiyorum. kişisel görüşüm.

canım bence siyah fon düşünme.Ben oturma odamda turuncu köşe koltuk kullanıyorum ama çok pişmanım. sade renkler daha hoş.sütlü kahve mesela.

Son düzenleme:
[süper süper süpeeeeeer koltukalrin baska bisey yazamiyorum güle güle kullan ins canim ...

Eki Görüntüle 120481 arkadaşlar merhaba,

haziranda düğünüm var ve beni en iyi sizler anlarsınız , bu tv ünitesi ve koltuk takımları için perde ve halı önerisi arıyorum fikirleriniz nelerdir? (yemek odası da siyah beyazlı )

Merhaba beğendiğiniz koltuk takımınız gerçekten hoş :) koltukların kenardaki şilteleri var ya onların kuması sizde mevcut mu onlardan fon perde yapabilr ortayada beyaz stor düşünebilirsiniz tabii bu benim fikrim tablo olarakda zebra seklinde desenli tablolar var ikeada bakmanızı öneriyorum umarım yardımcı olmuşumdur :90:

canım bence siyah fon düşünme.Ben oturma odamda turuncu köşe koltuk kullanıyorum ama çok pişmanım. sade renkler daha hoş.sütlü kahve mesela.

bende sütlü kahve düşünmüştüm ama siyahla olmaz dediler ben her yeri siyah beyaz istemiyorum çünkü :84:

Merhaba beğendiğiniz koltuk takımınız gerçekten hoş :) koltukların kenardaki şilteleri var ya onların kuması sizde mevcut mu onlardan fon perde yapabilr ortayada beyaz stor düşünebilirsiniz tabii bu benim fikrim tablo olarakda zebra seklinde desenli tablolar var ikeada bakmanızı öneriyorum umarım yardımcı olmuşumdur :90:

çok tşk'ler yok ama güzel fikirler buluyoruz kızlar sayenizde süperiz biz :66::66:

bu topik benim icinde cok faydali oldu
bende mobilyalari siyah beyaz düsünüyorum..
bahsettiginiz fon tam olarak nedir

kirmizi bir müddet sonra insana iyi gelmiyor diyorlar, sinir yapiyormus..

Simdiden güle güle otur evinde.. siyah beyazin yanina bencede renk katmalisin tablo vazo vs. (renkler ve anlamlari diye gir google e, yardimci olur. Bende yeni evliyim bende deli olmustum mobilya konusunda:) ama simdi coook mutluyum huzurluyum evimde)... ayrica perdende siyah renk cok olmasin, bence hos durmuyor, acik renk herzaman icini rahatlatir.. buda benim sahsi görüsümm

Back
X