Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
tşk ederm canım beğendiğine çok sevindim,siyah fon kapatmazmı her taraf siyah beyaz çok gözü yorar gibime geldi ,perdeyi krem storlu uçları siyah düşündüm ama fona karasızım halı ve perde ,sehpa önerimi ekliyorum nasıllar
son kararın ne oldu bilmiyorum ama siyah beyaz odaya kesinlikle siyah fon önermiyorum gerçekten karanlık oluyor kuzenim yapmıştı boğuluyor oda gümüş rengi fon düşünebilirsin ya da kırnızı - vişne çürüğü yastıklar ekleyip onlara uygun bir fon düşünebilirsin
benim evim komple siyah beyaz ve krmızı
salonumun perdesi beyaz ve siyah fonları var kesinlikle evim karanlık olmuyo tabi evin konumuylada alakalı..ben renklerden çokmemnunum tek sıkıntım koltuklarımın kumaşı
siyah kadife biraz fazla toz oluyo ama farklı bi kumaşta kullanabilirsin..resimlerini koymak isterdim ama yeni üye oldugum için koyamıyorum maalesef