siyah beyaz koltuk takımı için öner :(

elifay

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2010
804
305
123
$polo-oturma-odasi-grubu.webparkadaşlar merhaba,

haziranda düğünüm var ve beni en iyi sizler anlarsınız , bu tv ünitesi ve koltuk takımları için perde ve halı önerisi arıyorum fikirleriniz nelerdir? (yemek odası da siyah beyazlı )

Bayıldım canım, tam benim zevkim..:16:

Perde beyaz, kenarları siyah fon perdeli yaptır bence, harika olur..Halıdada aynı tonlar hakim olmalı:16:

Salon objelerinide siyah, beyaz ve kesinlikle aralarında kırmızı kullan canım..

Son düzenleyen: Moderatör:
Bayıldım canım, tam benim zevkim..:16:

Perde beyaz, kenarları siyah fon perdeli yaptır bence, harika olur..Halıdada aynı tonlar hakim olmalı:16:

Salon objelerinide siyah, beyaz ve kesinlikle aralarında kırmızı kullan canım..

tşk ederm canım beğendiğine çok sevindim,siyah fon kapatmazmı her taraf siyah beyaz çok gözü yorar gibime geldi ,perdeyi krem storlu uçları siyah düşündüm ama fona karasızım halı ve perde ,sehpa önerimi ekliyorum nasıllar

http://www.royalhali.com/img/salsa/new/1352F_.jpg buna bak çok uyar royal halı 1352F. mobilya süer görünüyor buna siyah fon, içi beyaz ip perde ve ortasında metalik süs süper olur. siyah beyaz semakik süsler ayna kullanacaksan sportif metalik olur. kesinlikle altın sarısı yakışmaz. aşırı beyaz halı da önermem. temizliği kolay şeyler al bence. bu halıyı yakıştırdım

canım köşe takımı salon içinse sakııııın. sakın salona köşe takımı alma misafirler dipdibe oturuyo gibi oluyo rahatsız oturma odası için süper seçim ama rengi oturma odası için hiç uygun değil çünkü 2 hafta kullanınca kirlececek sildiğinde de acayip olcak bin pişman olacaksın. oturma odası için şıkır şıkır renkli canlı insanı uyandırıp silkeleyip coşturacak renkler güzel bence. hem kir götürür canlı renk köşe takımı, kremli, seçtiğin mobilya rengi halı, açık renk duvar oturma odası için iyi seçim olur. bunlara da bak çok şık ve kullanışlılar kk da bir yerde torontoyu öneriyolardı.

tşk ederm canım beğendiğine çok sevindim,siyah fon kapatmazmı her taraf siyah beyaz çok gözü yorar gibime geldi ,perdeyi krem storlu uçları siyah düşündüm ama fona karasızım halı ve perde ,sehpa önerimi ekliyorum nasıllar

Araya kırmızı tonlarıda katayım diyorsun, olabilir canım, resimdeki sehpa, halı ve perde de hoş duruyor..

kızlar teşekkürler köşe takımı oturma odası için düşünüyorum ama kırmızısını :) canlı renklerden yanayım , ama salonun fon perdesinde siyaha içim sinmiyor koyu renkler istemiyorum sizce toprak rengi nasıl olur

http://www.royalhali.com/img/salsa/new/1352F_.jpg buna bak çok uyar royal halı 1352F. mobilya süer görünüyor buna siyah fon, içi beyaz ip perde ve ortasında metalik süs süper olur. siyah beyaz semakik süsler ayna kullanacaksan sportif metalik olur. kesinlikle altın sarısı yakışmaz. aşırı beyaz halı da önermem. temizliği kolay şeyler al bence. bu halıyı yakıştırdım

çok tşk ederim evet böyle bir halı olabilir ama arada azcık kırmızda olsa fena olmaz hani :) süs eşyalarımda saat ve vazoyu metalik aldım onlarıda eklerim ama perdede kararsızım :(

çok yakıştıramadım toprak rengini, ahşaplar toprak tonları olsa olabilir. gerçi bitince anlaşılır o. siyah fon koyu olabilir ama şimdi fonlarda desenliler var beyaz üzerine siyah çiçekli de yaptırabilirsin. içine beyaz ip perdeyle güzel durur.

canım bayıldım oturma grubuna ve tv ünitene.markasını öğrenebilirmiyim??perdeyi beyaz yanlarada siyah kırmızı tonlarında renkler kullanabilirsin.

canım bayıldım oturma grubuna ve tv ünitene.markasını öğrenebilirmiyim??perdeyi beyaz yanlarada siyah kırmızı tonlarında renkler kullanabilirsin.

canım tşk ederim ümr.dudulludan aldık,ama markası yok cnm mağazalara bakrken gördüm aldığmız yern kart bilgsini kayınvalidemden alıp atarım özeldn canım ,perdeyi beyaz storlu istiyorum ama fonda siyahı az istiyorm kapatır diyor oyüzden krem rengi içine serpme siyah şeklinde istiyorum halıyıda aynı tonlar nasıl olur

cnmm kırmızı üzeri siyah çiçekli bir tül ve dışına siyah fonn perde harika olur halında siyah ve kırmızı karışımı olsun çok asil durur ve objeler siyah beyaz ve kırmızıyı bir arada kullan çok şık bir oda yaratırsın güle güle kullan çok beğendimmmmmmmmm

Back
X