*Siyah-beyaz-kırmızı*

desperatehousewives ve aycaaaaa canlarım sağolun....Buzdolabıma ben de zaten nette görüp bayılarak aldım görüntüye kandım diyebilirim, ama şunu söyliyim iç hacmi benim eski kıytırık buzdolabımın çeyreği edemez :( dıştan bakınca dev gibi, içini açınca pire gibi :)) tencere falan rahat sığmıyo, yani anlıyacağınız görüntü 10 ,kullanışlılık 5 puan:)) Ha bu arada siyah rengi de var-mış buzdolabının, yeni çıkmış yani biz aldıktan sonra :((

teşekkür ederim hepinize....umarım bir fikir olmuştur sizlere de;)kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bir de xsude canım buzdolabımın markası hotpoint-ariston bu yeni çıkan bi serisi var ya Quadro ydu sanırım ;)

çok hoş ve şık olmus 10 yıl beklemeye degmiş bence güle gle kullan çok begendım ben:nazar:

vaooww super bence harıkaaa.. ozellıkle buzdolabına bayıldım canım .. gule gule kullanmak nasıp olur umarım kı ..

Beğenen herkese çok teşekkür ederim,beğenmenize çok sevindim, sizlerden gelen olumlu mesajlarla mutfağıma daha çok ısındım:) çünkü 2,5 ay gibi uzun süren bir tadilattan sonra inanın ki artık soğumuştum herşeyden, depresyona girmiştim resmen ,evi kullanırken tadilat yaptırmak çok zor, aynı anda banyomu da yaptırdım,ondan çok uzun ve sıkıntılı oldu bizim için neyse ki geçti ve değdi :sm_cool:
bu arada mutfak kapımdan da çok memnunum, onun da resmini sizle paylaşmak istedim ,katlanır amerikan kapı, fazla yer kaplamıyor,yaptırmayı düşünenlere tavsiye ederim..
Bir de banyomdan bahsetmişken onu da sizinle paylaşmak istedim, banyom da yine siyah*beyaz*kırmızı :)sırnaşık şey bu gidişle tüm evi S*B*K yapıcam :roflol:

Eklentiler

• $katlanır mutfak kapısı.webp
    $katlanır mutfak kapısı.webp
    29,9 KB · Görüntüleme: 83
  • $katlanır mutfak kapısı 2.webp
    $katlanır mutfak kapısı 2.webp
    35,1 KB · Görüntüleme: 75
  • $yolluk.webp
    $yolluk.webp
    42,8 KB · Görüntüleme: 71
  • $banyom.webp
    $banyom.webp
    37,9 KB · Görüntüleme: 149
çoooook güzel yolluğunu ve banyo halısını nerdedn aldın ve banyonu nereye yaptırdın canım söylermisin
duşakabinde güzel lavabo ay herşey
yalnız fotoğrafları böyle değilde direk açılmış vaziyette yüklesen o güzel evini her daim görebilsek

çoooook güzel yolluğunu ve banyo halısını nerdedn aldın ve banyonu nereye yaptırdın canım söylermisin
duşakabinde güzel lavabo ay herşey
yalnız fotoğrafları böyle değilde direk açılmış vaziyette yüklesen o güzel evini her daim görebilsek

Guguzcum beğendiğine sevindim canımopuyorumnanaktan, yolluğumla banyo halımı dilek halı diye bir yer var istanbul fındıkzadede ordan aldım , ama sanırım sen Amasya'da yaşıyorsun:(
banyomu ve mutfağımı da oturduğum semtteki bir dekorasyon firmasına yaptırdım ama banyo dolabını ve duşakabini bauhause'dan aldım. yalnız duşakabin camındakiler orjinalinde yok yani ben duvar stickerı alıp yapıştırdım camına tam da uydu gri gri :) seramikleri de kütahya seramik...
fotoğrafları direk açılmış vaziyette nasıl yüklenir bilmiyorum o yüzden bu şekilde yükledim canım:(..

cnm benım ALLAH nazarlardan saklasın cok guzel olmus mutfagında banyonda.zaten kullandıgın renkler benım favorı renklerım.eskı halı nasıldı bılmıyorum ama 10 sene bekledıgıne ınan degmıs.gule gule kullan hayatım...

Back
X