*Siyah-beyaz-kırmızı*

BlackAngel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2008
59
1
86
İstanbul
Kızlar, 10 yıldır katlandığım - sabrettiğim kırık taşlı mutfağımı banyomu şükürler olsun sonunda yenileyebildim...Belki yeni evleneceklere yada tadilat yaptıracak arkadaşlara bir fikir de benden olur diye düşünüp, mutfağımın resimlerini paylaşmak istedim....:1hug:

Eklentiler

• $mutfak1.webp
    $mutfak1.webp
    40,4 KB · Görüntüleme: 99
  • $mutfak2.webp
    $mutfak2.webp
    29,9 KB · Görüntüleme: 86
  • $mutfak3.webp
    $mutfak3.webp
    43,1 KB · Görüntüleme: 112
  • $mutfak4.webp
    $mutfak4.webp
    36,7 KB · Görüntüleme: 116
  • $mutfak5.webp
    $mutfak5.webp
    41,3 KB · Görüntüleme: 93
zevkli hatunsun vesselam
ağız tadıyla oturmanı
ailene güzel güzel mamalar hazırlamanı diliyorum

muhteşem 3lü siyah beyaz kırmızı cok güzel bayıldım açıkcası hayallerimdeki mutfaga cok yakın diyebilirim güle güle kullanın

zevkli hatunsun vesselam
ağız tadıyla oturmanı
ailene güzel güzel mamalar hazırlamanı diliyorum

sağol canım, iyi dileklerin için teşekkürler...
İyiki bu renklerde yaptırmışım,çünkü oğlum 4 yaşında olmasına rağmen fanatik Beşiktaşlı, mutfağı yaptırdığımızdan beri, "anne ben beşiktaşlı mutfağımızda yemek yiycem" diyerek tüm yemeklerini bitiriyor :))cokacimcoook

muhteşem 3lü siyah beyaz kırmızı cok güzel bayıldım açıkcası hayallerimdeki mutfaga cok yakın diyebilirim güle güle kullanın

sağol canım,ben de bu 3 renge bayılırım, hatta salonu da bu renklerde yapmayı düşünüyorum , kısmet seneye artık ...;) Hayallerindeki mutfağı da en yakın zamanda gerçekleştirmen dileğimle;)kaydirigubbakcemile3

çok güzel görünüyor içiniz açıla açıla yaarsnız artık yemeklerinizii

çok şık cnm..buzdolabına bayıldım.bende salonumu siyah beyaz kırmızı olarak yanilemek istiyorum

çokkşıkk olmuş mutfağın gule gule kullan..
en ince detayına kadar uyum sağlamışsın..
buz dolabın çok deişik ve hoş görundu gözume..

Back
X