Fırınlar, Ocaklar, Aspiratörler Siyah ankastre mı? beyaz ankastre mi?

Ankastre set olarak hangisi daha kullanışlı?

• Beyaz

OY: 9 64,3%
  • Siyah

OY: 3 21,4%
  • Inox

OY: 2 14,3%

• Ankete Katılan
    14

Oykusare

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2015
60
21
33
Arkadaşlar ankastre set almak istiyorum..siyah çok şık duruyor ama kullanım olarak beyaz daha kullanışlı diyorlar.. temizlik acısından.. kullanan arkadaşlar memnuniyetleirni yazarlarsa çok sevinirim..
Screenshot_20170521-234416.png

mutfak büyükse siyah küçükse daha daratmasın diye beyaz. Ancak siyah çok daha şık.

Siyah beyaza.göre.temizlik açısından kötü su deyse leke bırakıyor. Ben olsam beyaz alirdim

Beyaz ya da inox tercih et bence. Ben de şık duruyor diye siyah seçtim ama pişman oldum. Özellikle siyah ocaktan nefret ettim. Temizliği çok zor.

Bende siyahi çok şık buluyorum.. Ama satıcı bana beyaz tercih etmemi söyledi.. kararsız kaldım..

Kullandım baya elit duruyor ancak mutfağım 18 m2. Baya geniş o sebepten dolayı ben çok memnunum

Beyaz bana çok sıradan geliyor. Bu biraz da mutfağın dekoru ile ilgili bir resim paylaşırsanız onun üstünden yorumlar daha işe yarar olur.

resimde görmeden yorum yapmak zor. Eğer güneş fazla almıyorsa karanlık düşebilir. Ama ben öneririm

Siyahı kesinlikle beğenmiyorum kapkara iç karartıcı şıkta bulmuyorum elektrikli düz ocak dışında. Ayrıca siyahin temizliğide zor hergün tozunu almak lazım. Benim tercihim beyaz yada inox. Kendi evimde beyaz kullanıyorum. Yalnız fırın ve davlumbazda griyi şık buldugumdan onlar gri

X