Incitici ya da kaba degilim hakaret de etmem. Ama iyi laf sokarim.. hesap sorarim tutarsizliklari soylerim. Ve tavizsiz de bi kiz olunca gıcık kapiyorlar geneldeSiz mutluysaniz sorun yok ama Dogru yer dogru zaman diye birsey var. Bazen dobralik yaptığını sanıp boşboğazlik yapanlarda var (karşıdakini kiracak sekildeyse) ve her dogru her yerde her zaman soylenmez. Biraz törpülemek lazim heleki dobra kiz degilde sivri dilli deniliyorsa
Söyleminiz patavatsızlık seviyesine geliyorsa
"Evet" kötü..
-Her bildiğini söyleme, her söylediğini bil demişler..
Dobra olmak laf sokmak değildir yalnız. Laf sokmak da incitici oluyor genellikle. Siz tatlı tatli laf sokuyorum sanıyorsunuz ya da. Hesap sormak da 3.sahislar olarak bize dusmuyor bunu da dusunursek bir daha gozden geçirin kendinizi o haldeIncitici ya da kaba degilim hakaret de etmem. Ama iyi laf sokarim.. hesap sorarim tutarsizliklari soylerim. Ve tavizsiz de bi kiz olunca gıcık kapiyorlar genelde
Belki de karşıdakine patavatsız geliyorsunuz..Yok asla bos konusma degil tavrim beni ilgilendirmeyen seylere karismam. Ama iliskide cizgileri olan gerektiginde tepki gosteren biriyim onu sa makul sekilde bana kalsa normalim aslinda ama ikidir keskinsin sivrisin denildi de.
Sivri dilli olmak, dobra açıksözlü olmak adı altında kaba, duyarsız, konuşmayı bilmeyen, kendi süper doğru ama milletin hatalarını yüzüne vuran insanlar sadece erkekler değil toplum tarafından da dışlanır. Bence de dışlanmayı hakederler.Sivri dilli oldugumu soyluyorlar. Aslinda gayet iyi niyetliyim sadece dobra bi sekilde cat cat soyluyorum hatalarini insanlara. Ozellikle karsima cikan erkeler bunu soyluyor ve biliyorsunuz erkekler boyle kizlardan adeta korkuyor durustluge ne kadar onem verselerde.
Kendime dikkat ediyorum ama bu durum canimi sıktı o kadar mi kotu sey biraz keskin konusmak ?
Patavatsız değilim çok farklı şeyler.. söyleyeceğimi keskin net biraz da sert söylüyorum sanırım pot kirmakla gereksiz konuşmakla ilgisi yok.Belki de karşıdakine patavatsız geliyorsunuz..
Açık sözlülüğü patavatsızlıktan ayıran bir duruş sergileyin karşınızdakine..
Yani:
Çizgilerinizi bilmiyorsa, bildirin..
Size benzeyen bir arkadaşım var. Çok güzel, zeki ve biraz suyuna gittiğinizde çok iyi bir arkadaş. Ama bırakın erkekleri -ki yaklaşık 5 yıldır hayatinda kimse yok ve bu insan evlenip anne olma hayalleri kuruyor- kız arkadaşları da konuşmaya çekinir. Ben de çok severim ama söyleyeceğim bir lafı kırk kere düşünür söyler söyledikten sonra yine düşünürüm. Biraz daha hassas ve dikkatli olmak gerekiyor. Hem sizin hem de karşınızdaki kişinin iyiliği için[/QUOTE
Öyleyim demedim ki bu sizin varsayımına bana söylenen sadece biraz sivri dilli olduğum aynı zamanda da çok zarif olduğum çok daha fazla soylendi.. beni çok seven ısrarla ilgilenen de oldu durum dışlanma degil yani neyseSivri dilli olmak, dobra açıksözlü olmak adı altında kaba, duyarsız, konuşmayı bilmeyen, kendi süper doğru ama milletin hatalarını yüzüne vuran insanlar sadece erkekler değil toplum tarafından da dışlanır. Bence de dışlanmayı hakederler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?