Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sivilceli CiltlerSivilcesi olmayıp sonradan çıkan arkadaşlar BAHARATI KESİN
ESKİDEN SURATIMDA SİVİLCE YOKTU bu aralar çok acı ve yemeklerde baharatı çokca kullanmaya başladım ve suratımda sivilceler çıkmaya başladı. baharatı çok kullanan arkadaşlar yemeklerde acı ve baharatı kesinnnnnn
Çok doğru söylüyosun arkadaşım çok baharatlı yemekler sivilce yapıyor. Kilo yapmıyo ama karaciğeri yoruyomuş sanırım. Nefret ediyorum ya bende çok baharatlı yemek severim
ya arkadaşlar bana yardımcı olun eskden annımda çıkardı sivilce ama şimdi ağız kenarından çıkmaya başladı nasıl giderebliirm ya fikri olan var mı krem fln kullananlar bilgi verebilirlermi
ESKİDEN SURATIMDA SİVİLCE YOKTU bu aralar çok acı ve yemeklerde baharatı çokca kullanmaya başladım ve suratımda sivilceler çıkmaya başladı. baharatı çok kullanan arkadaşlar yemeklerde acı ve baharatı kesinnnnnn
sivilcem çıkmayacak diye damak tadımdan vazgeçemem yagdan,tuzdan fakir beslenirken yemeklere tadı baharatlar veriyor onu da keselim genç yasta hasta yaslılar gibi yemek yiyelim mersi ben almayalım dünya birseyler var artık çıkanı tedavi ederim lezzetime bakarım
Arkadaşlar beslenmemizin sivilceyle bi alakası yok. Kola patates kızartması cipsler vs tamam bunların zararı vardır ama akneler üzerinde etkisi olmadığı kanıtlanmıştır bilimsel olarak.
Arkadaşlar beslenmemizin sivilceyle bi alakası yok. Kola patates kızartması cipsler vs tamam bunların zararı vardır ama akneler üzerinde etkisi olmadığı kanıtlanmıştır bilimsel olarak.