Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasıl etkisi ne zamandır kullanıyorsun alerjik bişey mi anlatır mısın rica etsemBen kullanıyorum bu ürünü .
Hm benim sonradan oldu lekeler ve sivilceler. Hormon ilaçları ve vitamin kullandığım için maalesefKutunun üzerinde 10 dk bekleyin diyor ama benim cildim ciddi anlamda alerji oldu ve kızardı . Ben haftada bir defa kullanıyorum , 2 -3 dk bekleyip yıkıyorum. Ardından cica krem sürüyorum . Cildi aydınlatıyor , lekeler için net bir şey söylemek için erken daha 1 aydır kullanıyorum :)
Bu ürünü kullanan var mı arkadaşlar cildim aşırı sivilce olmaya başladı ve iz kalıyor. Sizin öneriniz nedir?
Eki Görüntüle 3239511
Bende korkuyorum bilinçsiz bişey yapmaktan çünkü cildi toplaması zor.Aha bha için ben the purest marka olanını kullandım. Kısa vadede iyi ama uzun vadede cilde gözenekleri yaktığı için ciltte kalıcı iz bırakıyor. Gözenekler daha belirgin ve daha derin hale geliyor. Benimki baya üst deriyi yakıp inceltiyordu. Zaten soyucu etkisi de var. İlk zamanlar siyah noktaları anında temizliyor diye bayılıyordum, şimdi pişmanım :)
Niacinamide içerikli cildi yakmayan serumlara bak eğer serum alacaksan. Ya da kil maskesi yapıp cildini kurutup, sıcak suyla cildini durulayabilirsin. Ben eskiden böyle yapıyordum, keşke bu şekilde devam etseymişim cildimi yormadan Cilt asitlerle yorulunca toparlaması zor oluyor.
Aleoveranin bitkisini mi sürüyorsun. Bende Döve beyaz olanı kullanıyorum çok güzel yan etkisini görmedim zaten cilde uyumlu pembesi de beyazı da.İzleri bilmem ama sivilce için gece yatmadan aleovera sürüyorum sabahlarıda dove sabunla yüzümü yıkıyorum sadece burnumda sivilce çıkar ve aleovera iyi geliyor
Bende yok maalesef ama bulurum alerji yapmazsa tabiEvet evde kendim yetiştirdim kullanıyorum dalından koparıp yüzüme sürüyorum yan etki falan yapmadı hiç hafif kaşıntı oluyo sonrasında cildim yumuşacık oluyor bi dene
Benim ki de aynı şekilde çok kurudu ve aynı zamanda sivilcelendi ne yapacağımı bilmiyorum bilinçsiz bişey de yapmak istemiyorumKızlar Allah şükür sivilcelerden kurtuldum ama izlerinden bir türlü kurtulamadim doktora gidiyorum hep aynı kremleri veriyorlar . Ne izler geçti ne de kızarıklık . Ne yapicam bilmiyorum... Cildim yağlı idi ama son bir senedir anlamadığım şekilde kuruyor hep pul pul görüntü oluşuyor