Sivilce izleri

pin123ooo

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2025
12
5
1
27
Merhaba kızlar. Birkaç yıldır yüzümde inanılmaz akneler çıkmaya başladı, dermatoloğa gittim ama hiçbir işe yaramadı. Daha sonra eurhyrox ilacı yüzünden olduğunu anladım ilacı bıraktım. artık akne yok ama o daha önceki aknelerin izleri var, hem de kızarık akne izleri. Bu izlere kesin çözüm olan serum veya krem öneriniz varmı. La roche'un kırmızı serumunu kullandım ama tam geçmiyor.
 
Daha net anlamanız için. Burda biraz da bb krem var.
 

Eklentiler

  • IMG_8327.webp
    IMG_8327.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 41
Evet denedim, haftada 1 ya da 2 kez cera ve'den retinol sürdüm ama izleri geçirmede iyi değil sanki.
Eczanede satılan kremlerden dene dif acnl a3 olanlar. Yanına da cica nia içeren serum kullan. Benim izlerim böyle geçti ama yaz geldi bilemiyorum
 
Kzz geçerse haber et bana da yaz buraya bende de var
 
Valla ben şunu söyleyeyim dermo iğneler var ya ondan edinin oraya 5 dakika uygulama yapın baya yanıyor sonra salisilik asit geçiriyor denendi onaylandı.
 
Back
X