Sivilceli Ciltler Sivilceli ciltler için temizleyici ne kullanıyorsunuz?

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Meryem ana

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2020
47
4
54
Arkadaşlar, kardeşimin cildinde içi sıvı dolu küçük sivilcelerden çok var,kullandığı ürünler iyi gelmiyor,psikolojisi bozuldu. Sivilcelere iyi gelen, kullanıpda memnun kaldığınız sabun veya temizleyici tavsiye edermisiniz?

Dermokozmetik ürünler güzel. La roche posay'dan çok memnun kaldım. Tanışma kiti oluyor uygun fiyata onunla deneme yapılıp memnun kalınırsa alınabilir.

1-2 ay önce yüze kese yaptım sadece çenemde olan sivilceler yanağıma da yayıldı
karma ve hassas bir cildim var arkadaşım bıttım sabununu oneriyordu ben de bir alayım dedim haftada iki gün 5-10 dk yüzümde bekletip yıkayarak kullandım
her akşam yaptıklarım:celenes karma ciltliler için yüz yıkama jelini kullandım ben ama la rache posay da olabilir baya övülüyor
ziaja yağlı ve karma ciltliler için toniğini kullandım gül suyu da olabilir
nemlendirici olarak aloe vera jeli kullandım
ilk başlarda cildim kusma yaptı bırakmayı düşündüm ama düzenli olarak devam ettim onun dışında sağlıklı besleniyorum diyet grubundayım çok su içiyorum onun da etkisi olabilir keşke ürünleri tek tek rutinime dahil etseydim bir anda başladığım için hangi ürünün iyi geldiğini bilemiyorum

Cosrx salisilik asitli temizleyici

Ben Cosrx good morning gel kullanıyorum. Çünkü cildim hassas. Sivilceli ciltler için genelde yağını alan asitli temizliyici önerirler veya sabun. Benim cildimi bunlar kurutuyor. Evet o an ki sivilceler gidiyor ama aşırı kuru ciltte sivilce yapıyor. Bu sefer yenileri çıkmış oluyor. Cosrx kurutmadı beni memnunum.

Cosrx asitli olan ilk 3 gün çok kurutuyor ama sonra cilt alışıyor :) hatta sabunla yıkamış gibi hissediyordum şuan yumuşacık:)

Teşekkür ederim ama asit içeren ürünleri kullanamıyor,cildi alerjik,hassas ve kuru.Mümkünse asit içermeyen sabun vs. tavsiyesi olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…