- 11 Mayıs 2017
- 3.451
- 1.922
- Konu Sahibi garipbirhayat
Hanımlar merhabalar,
Biliyorsunuz stresli dönemler geçirdim, bir evliliği bitirdim,ardından bazı önemli sağlık sorunları çıktı. Çok şükür hepsini aştık.
Fakat bende bazı kalıntılar bıraktı. Ergenlik döneminde dahi sivilce çıkmayan yüzümde stres sıkıntıdan 6-7 aydır alın bölgemde yoğun olmak üzere sivilce peydah oldu..
2 ay önce bir dermatologa gitmiştim devlet hastanesinde. Bana nadixa diye bir krem,sivex diye bir losyon ve cleocin diye bir losyon daha verdi.. Roaccutane o dönemde pek araştırmamıştım, ve yan etkilerinden haberdar olmayarak onu kullansam diye sorduğumda bana “cildinin ona ihtiyacı yok”demişti.
1 ay kullan dedi verdiğim kremleri..fakat hiçbir fayda göremedim..
krem yüzümü yağ küpüne çeviriyordu resmen,o kadar yağlıydı ki..
Beyaz tenliyim, ve alnım pütür pütür durumda, haliyle daha çok belli oluyor
Yüzümü yıkadığımda kıpkırmızı oluyor alnım mesela..
Kükürtlü,zeytinyağlı sabun vs kullanıyorum ama yok,hiçbir fayda yok
Sizden ricam ise benimle aynı sorunu yaşayıp şunu yaptım da geçti vs diyebilecek kimse var mı ?
Ya da Ankara’da yaşıyorum, bana önerebileceğiniz devlet - özel fark etmez iyi bir dermatolog var mı sivilce alanında ?
Uzun oldu,kusura bakmayın .teşekkür ederim..
Biliyorsunuz stresli dönemler geçirdim, bir evliliği bitirdim,ardından bazı önemli sağlık sorunları çıktı. Çok şükür hepsini aştık.
Fakat bende bazı kalıntılar bıraktı. Ergenlik döneminde dahi sivilce çıkmayan yüzümde stres sıkıntıdan 6-7 aydır alın bölgemde yoğun olmak üzere sivilce peydah oldu..
2 ay önce bir dermatologa gitmiştim devlet hastanesinde. Bana nadixa diye bir krem,sivex diye bir losyon ve cleocin diye bir losyon daha verdi.. Roaccutane o dönemde pek araştırmamıştım, ve yan etkilerinden haberdar olmayarak onu kullansam diye sorduğumda bana “cildinin ona ihtiyacı yok”demişti.
1 ay kullan dedi verdiğim kremleri..fakat hiçbir fayda göremedim..
krem yüzümü yağ küpüne çeviriyordu resmen,o kadar yağlıydı ki..
Beyaz tenliyim, ve alnım pütür pütür durumda, haliyle daha çok belli oluyor
Yüzümü yıkadığımda kıpkırmızı oluyor alnım mesela..
Kükürtlü,zeytinyağlı sabun vs kullanıyorum ama yok,hiçbir fayda yok
Sizden ricam ise benimle aynı sorunu yaşayıp şunu yaptım da geçti vs diyebilecek kimse var mı ?
Ya da Ankara’da yaşıyorum, bana önerebileceğiniz devlet - özel fark etmez iyi bir dermatolog var mı sivilce alanında ?
Uzun oldu,kusura bakmayın .teşekkür ederim..