- 26 Mart 2009
- 5.546
- 198
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sevgilim uzun yıllar bu dertten kurtulamadı ama burayı okuyup denedik 1 haftadır kullanıyor yüzü çok iyileşti...bir sürü ilaç kullandı ama hiç bu kadar hızlı düzelten birşey olmamıştı..
biz ilk sayfadaki formulu aynen yaptırdık hiç değiştirtmeden...
inşallah 1 2 haftaya hiç birşeyi kalmayacak gibi görünüyor..morali düzeldi sevgilimin resmen...
Doktora gitmeden direk eczaneden alınca ne kadara mal oluyo canım pahali bisey mi
20 tlye yaptırmış pahalı değil.ayrıca doktora yazdırabiliyorsun o zaman sadece katkı payını ödüyorsun 3, 5 tl kadar birşey tutuyor[/QUOTE
Hadi ya direk gidip alırım o zaman canım ucuzmus:) antibiyotik yerine içten kurutmasi icun soğan suyu kuru de yapilabolir sanırım
zaten gül suyu kokusu baskın olması lazım eğer alkol kokusu baskınsa o zaman daha kötü bence çünkü yüze çok aşırı alkol kullanımıda deriyi inceltip hassaslaşdırır ve daha sonraları sorun yaratabilir en kötüsüde kurutur hiçbir nemlendirici işede yaramaz
ilk aldığımda sabah akşam sürmüşdüm artık günde 1 kere gündüz sürüyorum çünkü gece bakımımı yapıyorum diyorumya bende sadece tek tük lekeler vardı yüzümü dezenfekde etsin temizlesin diye sürdüm asıl kardeşime yazdırmışdım onun sivilceleri kurumuş bile 2.yazdırcakmış memnun yani
ya kızlar şimdi ben sivilce izlerim için acnelyse krem kullanıyorum, işede yarıyor ama bi yandan izleri gidiyor diğer yandan başka sivilceler çıkıyor içteki sivilcelerimi yani evet iyi bişey ama çıkmasınlar ya içte kuruyup gitsinler istiyorum ben.
haftaya cuma ya cildiyeden randevu aldım bu sulardan birini yaptırıcam ama hangisini bilemedim şimdi ben ?
Birde ben sebamed sabunla sabah akşam yüzümü yıkar üstünede bepanthen krem kullıyorum bunları bırakmakta istemiyorum bişey olurmu ? sebamedle yüzümü yıkarım sonra bunu sürerim cildim kurursada bepanthen kullanırım diyorum , bunu dermatoloğa sorsam daha iyi olur sanırım :) siz bana hangisini tavsiye edersiniz..
1.
Resorchine >>>>>8gr
Alkol/Aseton(aâ) >>>>125gr
Eau de rose >>>>>100 gr (u.s.ext)= (Bu ekstra kalitede gül suyu demektir)
2.
Resorchine :5gr
Alkol: 125gr
Eau de rose :100 gr
salisilik asit(%1): 3 gr
hangisi :18:
biz ilk sayfada konu sahibinin ddediğini yaptırdık sevgilim 1 hafta kullandı şaka gibi hepsi geçti lekeleri de açılıyor şimdi 2.şişeye başlayacak sırtındada sıkıntısı var orada da kullanacak...
ki o kadar çekti ki bu dertten neredeyse 10 senedır çekiyor roakutan mı nedir çok ağır bir ilaç var ya ondan kullanmasına rağmen tekrar etmiş...bence ilk formülü kullan..
zaten konu sahıbı de demişki benım yazdığımı değiştirip başka formulleri denerseniz sonucu bilemem demiş...sen yazılanlara bakma bence içinde alkol ve aseton olan, hıçbirşey yapmıyor yapsa şimdiye sevgilimin yüzü parça pinçik olurdu ama aksıne çok iyi geldi...
evet o ilaci ben de kullandim cok agir bi ialctir ama benim de tekrar etti ilac bitimi cok güzel oluyor cilt ama sonrasinda %100 olmasa da yari yariya tekrarladi bende..
erkek arkadaşım demişti ki o ilacı kullandığıma çok pişman oldum keşke bunu daha önce bulsaydık...
erkek arkadaşım demişti ki o ilacı kullandığıma çok pişman oldum keşke bunu daha önce bulsaydık...