- 5 Aralık 2011
- 55
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok sağol canım ya gerçekten okadar morelim bozuluyo ki anlatamam pazartesi ilk işim bunu yaptırmak olacak inşş bendede işe yarar sonuçlarını mutlaka yazarımm :))) ilgin için sonsuzz teşekkürlerr..
sabah akşam yüzümü bu suyla siliyorum ama lekelerim duruyo sivilcelerimde kırmızı ve patlatılmıs bi sekilde kaldı acaba etkisini ne zaman gösterir bu arada 25 tl verdim suya :S
cevap verecek biri yok mu acaba
Bu suyu kullandığımız süre boyunca güneşe maruz kalırsak ciltte herhangi bir leke bırakır mır acaba ?
sabah akşam yüzümü bu suyla siliyorum ama lekelerim duruyo sivilcelerimde kırmızı ve patlatılmıs bi sekilde kaldı acaba etkisini ne zaman gösterir bu arada 25 tl verdim suya :S
cevap verecek biri yok mu acaba
kızlar benim bi sorum olcak suyu kullanırken başka bişi kullanmayın deniliyo suyu kullanmaya yeni başladım iyi geliyo ama tam olarak geçmedi daha ama faydasını gördüm fakat dışarı çıkmam gerekince yine fondoten sürmem gerek yani dışarı fondotensiz çıkacak kadar düzelmedi daha.bu durumda napmalıyım yani fondoten sürünce temizlemem gerek makyajı.makyajı temizleyince sürsem olurmu yoksa makyaj yaptığım gün hiç sürmeyim mi suyu ?
canım ben sabah akşam kullanıyorum dışları çıkmak gerekiyosa suyu kullanıyorum sonra makyaj yapıyorum gelincede hemen çıkarıp tekrar suyu süüryorum öle kullanıyorum
tşk ederim cnm cvbın için.ilk sayfalarda bunu kullanıyosanız su bile sürmeyin denmişti bende baya korkmuştum makyaj yaptığım günler kullanamıcam diye.bende tonik gibi kullanıyım ozaman