karışımı aldım eczaneden aslında ben kardeşim kullanır diye daha çok isdedim bende tek tük çıkanlar oluyor onada bal tarçın sürüyorum geçiyor ama bu suyun 50 ml kendime ayırdım gerisini kardeşime ergenlik sivilceleri var vede lekeleri doktora yazdırdım bana aseton değil salik asit yazdı onun yerine karışımım beyaz renkde su gibi gül suyu kokusu ve alkol kokusu baskın ben kokusunuda çok beğendim yazdığım gibi
resorchine 8 gr
alkol 125 gr
eau de rose 100 gr
salik asit%1
zaten aseton konusu biraz şüphelendirdi benide hem doktor hem eczacı salik asitin daha iyi olcağını söyleyince direk bu şekilde hazırlattım
karışımım bu yanında madecassol kremde aldım ve 5 tl ödedim
etkilerini tabiki yazıcam inş. iyi gelir
biraz kafa karışdırıcı durumlarda olmuş bunu sürünce ne sabun ne su nede makyaj kullanılmıcak denilmiş yüze su sürmeden krem kullanmadan nasıl olcak anlamadım bu madecassol kremde leke geçirici olduğu için cildim gerilirse bunuda sürerim diye düşündüm ama beni doktorda eczacıda uyarmadı cildini temz tut dedi bunu sür dedi o kadar yani yıkama jeli kullanılabilir demek oluyo bilginiz olsun iltihap ve antibiyotik kullanımı olursa belki denildiği gibi sadece bu kullanılır ama az lekeler ve mini sivilceler için ben genede yüzümü yıkarım yıkamadan uyuyamam sabahda yıkamadan duramam