Sivilceli Ciltler Sivilcelerime yıllar önce bu su ile veda ettim.

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
tuliş hala konuyu takip ediyomusun bilmiyorum ama yinede sormak istiyorum bu suyun belli bi son kullanma süresi var mı aldıgım suyu 6 ay sonra da kullanabilrmiyim? bilen arklardan da cvp bekliyrm

Forumda vakit geçiremesem de konuyu takip etmeye çalışıyorum canım.Suyu uzun süre kullanabilirsin ancak bazı şartlar yerine getirilmişse.
Kapak açık kalmışsa,hava almışsa kullanmaman gerekir.Bir de losyonu yaptırdığın yerin taze ve doğru malzemeler kullanmış olması lazım.Bazen eczaneden aldığımız aseton,bayatlamış oluyor mesela oje bile çıkartmıyor.Bu şekilde bayatlamamış maddeler kullanmışsa ve suyun kapağını açık bırakmamışsan,kullanabilirsin.

Benim şu an sivilcem yok ama eskı sıvılcelerımın kırmızı kırmızı ızlerı kaldı bırde hamılelıkte hafıf çillenme oldu bunlarada ıyı gelırmı kullanan arkadaslar bılgınız var mı?
Sivilcelerin yoksa kullanmanı tavsiye etmem çünkü kurutucu etkisinden tahriş olabilir cildin.Lekelerin için bir çok çözüm var tabii hem medikal hem de kozmetik ürünler içinde ama sana çok ucuz çok pratik bir şey önereyim.Hiç sivilcen yoksa eğer,Madecassol krem al,her gece yatmadan yüzüne sür.Eczanelerde çok ama çok ucuz bir ücrete satılıyor.Geçmiş olsun.

Canım alkol/aseton burda sadece herhangi birini tercih mi edicez yoksa 2 sindende ayrı ayrı 125':KK50::KK50:er grammı
Nur,formülü verdiğim yerde uzun bir açıklama yapmıştım canım ve demiştim ki siz eczacınıza verin o anlar.(Anlamıyorsa ve size soruyorsa ne kadar olcak bu diye,emin olun kieczacılıkla ilgisi yoktur zaten.Kaçın ordan)
Ama yine de merakını gidermek açısından yazıyorum,evet ikisi de ayrı ayrı 125'er gram olacak.

ben bu karışımı 2 yıl önce kızlarım için yaptırdım ve her iki kızımında sivilceleri geçti şu an duru bir ciltleri var ...şimdi bir arkadaşımın oğlu için yaptıracağım kullandıktan sonra onun sonucunuda burada belirtirim...teşekkürler canım ben çok faydasını gördüm..

ben yaklaşık 1 bucuk yıl once roaccutane tedavisi gormuştum işe yaradı bebek gibi bi cildim olmuştu ama tedavi bitince eski haline yakın bi hal aldı. ne sürdüysem ne ilaç aldıysam işe yaramamıştı. 2 hafta once bu karışımı hazırlattım eczaneye. ama bi fark var aseton koydurmadım eczacı hiç tavsiye etmedi cildin pütür pütür olabilir dedi. tmm dedim kalan maddeleri tam oranında hazırlattım ve 2 haftadır kullanıyorum. ama yalnızca akşamları cunku gul suyunun ağır bi kokusu var ve dışarı cıkarken rahatsz ediyodu. sadece akşmları kullanmama rağmen 2 haftada baya bi işe yaradı. normalde fondotensiz dışarı gtmezken gectiğimz hafta hiç kullanmadım :) ve pürüzsüzlüğe doğru ilerliyorum arkadaşlar hepinize tavsiye ederim :)

bende dun okudum bu toipiği hemen bugun eczanede annem yaptırdı. Eczacı tanıdıgımızdı asteon koyamam tahriş eder demiş. Bende bunu doktor yazmış dedim telefonda oyledır ama belkı onun sılıvcesı coktur bence gerek yok dedi bi asit koymuş bılmıyorum adını. Grlarına dıkkat edın aynısı olsun dedım. cok yok bende sadece adet oncesı olyuor ozelıkle cenemde oluyor :KK43: Cok yoğun degılse belkı sızde boyle yaparsınız ben tonık gıbı sureklı kullanmayı dusunuyorum tuliş çok teşerkküler şimdiden umarım geçer.

ben yaklaşık 1 bucuk yıl once roaccutane tedavisi gormuştum işe yaradı bebek gibi bi cildim olmuştu ama tedavi bitince eski haline yakın bi hal aldı. ne sürdüysem ne ilaç aldıysam işe yaramamıştı. 2 hafta once bu karışımı hazırlattım eczaneye. ama bi fark var aseton koydurmadım eczacı hiç tavsiye etmedi cildin pütür pütür olabilir dedi. tmm dedim kalan maddeleri tam oranında hazırlattım ve 2 haftadır kullanıyorum. ama yalnızca akşamları cunku gul suyunun ağır bi kokusu var ve dışarı cıkarken rahatsz ediyodu. sadece akşmları kullanmama rağmen 2 haftada baya bi işe yaradı. normalde fondotensiz dışarı gtmezken gectiğimz hafta hiç kullanmadım :) ve pürüzsüzlüğe doğru ilerliyorum arkadaşlar hepinize tavsiye ederim :)

cnm roaccutane kullandıktan sonra benimde tekrarladı bu yüzden resmen bunalıma girdim ama tek değilmişim:)bende yaptırcam en yakın zamanda herşeyi denedim bide bunu deniyim roaccutandan zararlı olcağını düşünmüyorum buda olmadı tekrar roc....

bende dunden berı kullanıyorum yukarıda yazdıgım gıbı aseton koymadılar yerıne bı asıt koydular...
Yanlız sızın kı de oyle mı bılmıyorum acayıp kokuyo yaa :KK43: oyle surup sevgılınızn yanınıza gıtmek mumkun degıl yani :KK43: ama suruyorum sabah aksam eger kokuda rahatsız ederse sadece aksam surucem sımdıden bır kac sıvılcem kurudu :KK70::KK70:

bende dunden berı kullanıyorum yukarıda yazdıgım gıbı aseton koymadılar yerıne bı asıt koydular...
Yanlız sızın kı de oyle mı bılmıyorum acayıp kokuyo yaa :KK43: oyle surup sevgılınızn yanınıza gıtmek mumkun degıl yani :KK43: ama suruyorum sabah aksam eger kokuda rahatsız ederse sadece aksam surucem sımdıden bır kac sıvılcem kurudu :KK70::KK70:

sen onun bir de asetonlusunu kokla :) yada git direkt aseton kokla anlarsın nefesim kesiliyo sürerken :) alkolün kokusu hemen uçuyo zaten yerine çok güzel bi gül kokusu kalıyo. belki o ağır geliyodur sana.

walla benımkının kokusu hıc gıtmıyor cok kotu kokuyor denıyorum sımdlık kurdu gıbı ama bılemıyorum. en fazla 2 hafta kullanırım baktım olmuyor yazarım buraya olursa da yazarım tabı... gercı bende cok yok zaten benllı doınemlerde oluyo ama ınsallah duzelır...

cnm roaccutane kullandıktan sonra benimde tekrarladı bu yüzden resmen bunalıma girdim ama tek değilmişim:)bende yaptırcam en yakın zamanda herşeyi denedim bide bunu deniyim roaccutandan zararlı olcağını düşünmüyorum buda olmadı tekrar roc....

dene derim ben :) bide roaccutanedan sonra ne kullandıysam kullandığım donemde cildimi cok kurutmuştu bu oyle yapmadı. "kurutmadan iyileştiriyor" anlayacağın :)

arkadaşlar ben reacoutan kullanmak istemedim 20 yaşında vermişti doktor ama internette çok iyi yorumlar görmedim o yüzden de kullanmadım şimdi 24 yaşındayım eskiye göre baya iyi ama hala var sivilcelerim ama bunu kullanacağım ve kesinlikle yazacağım buraya şimdiden çok teşekkürler bende işe yararsa herkeste yarar diye düşünüyorum :)

Benimde herkes gibi sivilce problemim vr ve ne kadar ilaç kullndıydam fayda etmedi sivilcelerimin geçmesi için faydalı bir ürün vrmı ?

merhaba. uzun zamandır bu konuyu sıkılmadan okuyorum. bir süre önce arkadaşımın tavsiyesiyle bir cillt uzmanına gittim. o roaccutane tedavisi görüyor. 6 aylık bir tedavi süreci vardı. son iki ayı kaldı fakat bildiğimiz o belirtilerin hiç biri olmadı onda. sadce burnu çok hafif soyuldu o kadar.
ben bu ilaç konusunda dedirgin olduğum için ilk etapta istemedim.
iltihaplı sivilcelerim olduğu için bir ay klasik tedavi deniyoruz. antibiyotik ve iki krem kullanıyorum. kullandığm ilaçları kullanan ve yorum yapan var mı diye karıştırırken bu karışımı gördüm ve çook eski bir eczacı olan tanıdığa sordum. evet yapılabilir dedi.

Anlatılanlara göre aseton konusunda kafam karışmıştı ama o herhangi birşey söylemdi. istiyosan yapabilirim kullanabilirsin bunu dedi. Bende hazırlanmasını istedim.

yarın gidip alıcam ve gelişmeleri paylaşıp sizleri de haberdar edicem..

ewwett arkadaşlar 1 hafta önce bende bu topik'i okudum vede hemen yazdım.fakat acaba yaptırsammı diyede çok düşündüm :44: neyse sonunda dün gidip eczanede yaptırdım pazartesi almaya gidicem vede deniyicem bakalım ne olucak:18:gelişmeleri en kısa zamanda sizlerede ileticem :KK1: hepimize kolay gele :KK52::KK52:

ben yeni gördüm çok ilgimi çekti 28 yaşındayım ve sivilce problemim var zaman zaman streslenince artan ve artk beni çok rahatsız eden.. bebeğimi besliyorum o yüzden şüphelerim var bi danışıp sonra yaptırıcam ben de inşallah.. umarım işe yarar artk benden ne kadar dua alır paylaşan arkadaş tahmin dahi edemez.. :)

1. şişe bitti sanırım biraz bol kullandım,cildimin şu an ki durumu ; sivilce izlerinin iyileşme sürecinde hızlanma,regl döneminde çıkan sivilcelerin kısa sürede kuruyup dökülmesi,regl dönemi haricinde sivilce çıkmaması,beyazlayan ve dupduru bir cilt. Daha ne diyeyim di mi ? Hala yapayam mı,aseton zararlı mı diye düşünmeyin,ben yıllardır her ürünü denedim faydasını gördüğüm tek yöntem bu oldu.

1. şişe bitti sanırım biraz bol kullandım,cildimin şu an ki durumu ; sivilce izlerinin iyileşme sürecinde hızlanma,regl döneminde çıkan sivilcelerin kısa sürede kuruyup dökülmesi,regl dönemi haricinde sivilce çıkmaması,beyazlayan ve dupduru bir cilt. Daha ne diyeyim di mi ? Hala yapayam mı,aseton zararlı mı diye düşünmeyin,ben yıllardır her ürünü denedim faydasını gördüğüm tek yöntem bu oldu.

cnm ücreti nedir bunun? doktoruma yazdırsam ne kadar öderim bilgin varmıdır?

X