bu yöntem çok sağlıksız arkadaşlar bnmde bi dönem çok sivilcem oldu ve cildiyeciye gdip burdan okuduğum yöntemi söledim o zmnlar üye falnda değildim kesinlikle dedi herkesin cilt yapısı farklı ve sivilce öle basit bi olay da değil tavsiyem doktora danışmadan bu tarz şeyler kullanmayn sonu hüsran olabilir..
bn ilaç tedavisiyle kurtuldum çok şükür hiçbr problemim yok roactune kullandım..
roactune sonrası ne cildim eski haline döndü ne de ters bi durum oldu kimse kullanmaktan korkmsın doktor kontrolnde hiçbr sorun çıkmıo..
arkadaşım bu konuda öneride bulunmanı kınıyorum kusura bakma...
roaccutaneyi ben de kullandım. hayatımı mahvetti. o güne tkrar geri dönme şansım olsaydı asla asla aslaaa kesinlikleee kullanmazdım...
yüzünün eski haline dönmiceğini nasıl idda edebilirsin?? benim yüzüm tam 1 yıl sonra tanınmıcak hale geldi. ayrıca vücudumda çok ciddi kalıcı hasarlar bıraktı... nasıl kullanmaktan korkmayın diyebilirsin...
bu ilaç 138 kişinin ölümüne sebep oldu... 139da ben olcaktım nerdeyse.. ölümlerden döndüm...
yeter artık şu ilacı savunup durmayın 7-8 kişi aynı anda kullandık çevremde.. hepimizde perişan olduk...
zaten konuyu açan arkadaşın söylediği de çok çok aşırı sağlıksız bir yöntem bu konuda sana katılıyorum. ama böyle söze başlayan biri nasıl olupta devamında roaccutaneyi sağlıklı diye önerir anlam veremiyorum. herkesin cilt tipine uymaz diyorsun ama kendin direk herkeseçok tahlikeli bir ilaç öneriyosun.. bu ne perhiz bu ne lahana turşusu şimdi..
lmaz:
ben sivilcelerden çok çok basit bir yöntemle kurtuldum... hemde o doktorların peynir ekmek gibi verdikleri roaccutane saçmalığının gerçekten tam bir saçmalık olduğu anladıktan sonra.. meğersem ciltlerimiz kimyasala tepkime yapıyormuş.. kullandığım herşeyi bıraktım.. yüzyıkama jelleri tonikler nemlendiriciler vs. yüzüme kesinlikle şampuan getirtmedim...
bu yöntemle çok kısa sürede ne sivilcem kaldı nebişeyim. ne de izlerim tabiki..
çevremde sivilce sorunu olan tüm yakınlarımda başladı ve hepsinin cildi şuan pürüssüz bebek gibi...
çok basit sebeplerle oluşan birşey için olmadık yerlere götürmeyin kendinizi.. her duyduğunuzu da alıp kullanmayın...
lmaz: