Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba kızlar bende dün sabah başladım kullanmaya sırtımdada çıkıyodu tek tük sivilceler birde boynumun altında minik minik.oralarada süreyim dedim sabah sürdüm akşam sürdüm bu sabah uyandığımda boyun çevrem kıpkırmızı pıtır pıtır ve inanılmaz bir kaşıntı var,bepantene sürüp işe geldim yüzümde bişey yok ama boyun çverem çok kötü napıcam yaaa sürmeyi bıraktım korkup acaba oralarda çok bişey olmadığı için tahriş mi oldu bilmiyorum ki
Ya kızlarr ben de yaptırdım 2. haftam kullanıyorum ama bazı yerler kaşınıyo yüzümde ve sivilce çıkıyo..
hepsini çıkartıp ondan sonra mı kurutuyo acaba bazı ilaçlar öyle yapıyo da ...
çenemde 2 büyük sivilce çıkmak üzere acıyo
kullanmaya devam edicem de ne kadar sürede etkisini gösterir bilemedim okuduklarımda da 1-2 sene kullananlar yazmış bilmiyorum belki de bana iyi gelmedi ...
ben de kullanıyorum ben de 1 ay sonra etkisini gösterdi tatlım, tabi her cilde yarayacak diye bişey yok, hiç sivilce çıkartmıycak diye bir şey de olmuyor tabi, nadirleşiyor ama arada çıkıyor yine regl dönemlerinde falan ama genel olarak cilt yüzeyini pürüzlerini azaltıp cilde daha sağlıklı bir görünüm veriyor.
cildim parladı yumuşadı orası kesin ama hemen etkisini gösterdi diye yazılınca bana etki etmedi mi diye düşündüm neyse kullanıyim 1 ay bakiiim inşallah etki eder.
seninki salisilik asitliydi di mi lachesis? çok fark ediyo mu acep?
selam arkadaşlar bişey sormak istiyorum. benim cildim karma yani alnım burnum ve çenem yağlı yanaklarım kuru ve hassas. Bu yüzden alnım ve çenemdeki sivilce ve siyah noktalarla başa çıkamıyorum. doktor bana gül suyu kokulu bi losyon verdi ama pek işe yaramadı alnıma ve çeneme bu sudan kullansam fayda edermi??
evet canım salisilik asitli, zaten doktorumun verdiği reçetedeki salisilik asitliydi yani. seninki asetonlu mu, eczaneler aseton koymuyorlar istesende bildiğim kadarıyla artık.
asetonlu canımmm...
şimdi şimdi parlamaya başladı yüzüm ama aseton karartabilir yüzü ben öyle biliyorum ama bakıcaz kararırsa açmak için başka kür uygularız artık :)))) di mi ama sempatiksalakcinni