Sivilceli Ciltler Sivilcelerime yıllar önce bu su ile veda ettim.

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Bende kendi cildimdeki etkisini yazayım ...

ilk kullanmaya başladığım günden buyana gerçekten etkisini gördüm.. cildim daha duru ve temiz oldu ayrıca çenemdeki lekeler gün geçtikçe azalmaya başladı hergün istisnasız sabah akşam sürüyorum akşamlarıda yatarken medicassol kremi sürüyorum ve sivilce için olan antibiyotik tetradox ilaç var onuda kullanıyorum .. azalmalar meydana geldi ve tekrar söleyim çenemdeki izler yokolmaya başladı..

ya ben o karışımdan yaptırdım ve ilaçtan da aldım ama ilacın bi küçük kapsülü var bide büyük olanı yani büyüğü 1 gr lık hangi hapı kullanmalıyım ve ne kadar kullanmalıyım cevap yazarsan sevinirim tşkk

ya ben açıksa korkuorm byle aseton ve alkollü şyler kullanmktan sen kaç sene önce kullandn cnm bi sorun yaşadın mı yani :)

herkese mrhb ben yeni katıldım aranıza trentin kremi bilen vardır mutlaka onu eczacı dışarı çıkmadan önce sürüp biraz bekleyip sonra güneş kremini süreceksin öle çıkacaksın demişti öyle dışarı çıkınca yüzüm yanmaya kırmızı izlr çıkmaya başladı sivilcelerimde alın bölgesinde hala var gidip sordum eczacıya böle böle die o zmn daha az sür dedi ki galiba yanlış bilgi vermiş o dışarı çıkmadan önce değil gece yatmdan mı sürülecekmiş şimdi bana yardımı olabilicek varmı aspirinli su lekelere ve sivilceye ii geliyor diolar ama korkuyorum kırmızılıklardan sonra cvp yazarsanız çok sevinirim sağolun ....

merhabalar;
ben de yeni katıldım aranıza daha doğrusu bir süedir ilgileniyorum site ile ama anca kısmet oldu. Herkesde aynı sorunlar var herhalde benimde leke sorunlarım var. Trentin lkremini ben denedim, bana doktor şöyle tarif etmişti; önce nemlendirici sonra trendin krem sonra en az 50 faktör güzneş koruyucu ve sadece kısın kullanılacak demişti.Bana iyi gelmedi.(

selam yeniden. ben bir kaç aydır bu karışımı düzenli kullanıyorum. daha önce de yazmıştım. yanağımda kistik benzeri sivilceleri yıllardır geçiremediğimi, bu karışım iyi gelirse tekrar yazacağımı söylemiştim. ve evet sanırım artık kurtuldum. sadece izleri kaldı. eskiden her an sivilce olabilecek şişlikler vardı yanağımda. sivilce çıkardı o bölgede ama bilirdim ki yeniden çıkıcak çünkü bir türlü o bölgeyi kurutamamıştım. genel olarak sivilcelerimde bir azalma var o yüzden mi geçti diyecektim ancak diğer yanağımda yeni bir sivilce daha cıktı:)..arada bir tek tük çıkmalarını artık sorun etmiyorum fakat ağrılı olan sivilcelerimde ve ufak tefek uç vermiş olan sivilcelerimde baya etkili olduğunu söyleyebilirim..ayrıca ben cildimizi temizlemek için de kullanıyorum o yüzden kullanmaya devam edicem. belirteyim, esmerim, ve karma bir cildim var. bende hiç kuruma olmadı aksine cildim eskisinden daha yumusak, ekstra nemlendirici hala sürmüyorum. ama hassas ciltlerde başka etki yapabilir, yanıltmak istemem o nedenle. sonucu yazayım dedim. iyi haftalar herkese

bu arada tretin denilmiş. tretini geçen sene kullanmıştım. yüzüm yandı diyebilirim. ki bana tavsiye edildiği şekilde, haftada 2 kez ve ufak ufak sürerdim. yüzüm çok soyuldu. evet soyulması gerekiyor zaten tedavi için ancak acısı ve sonrasındaki görüntü sebebiyle yanık kremi kullanmak zorunda kalmıştım. ilk başlarda iyi geldiğini hissetmiştim ama düzenli kullanım aksine bana iyi gelmedi. kullanacaksanız da gerçekten dikkatli kullanın, nemlendiriciyi eksik etmeyin

arkadaşlar bende bugün yaptırdım bu suyu eczaneye dün verdim bugüne hazırladı . 15 TL tuttu benim su. ancak bazı arkadaşlar çok güzel kokusu var dedi :s benim suyun kokusu hiçte öyle güzel değil :S

merhaba 15 yaşındaki kızım da bu karışımı kullanmaya başladı.1 haftadır düzenli olarak kullanıyor ama hiç azalma yok aksine yüzünde yeni sivilceler çıktı. acaba ilk başta böyle etkimi gösteriyor ??yorumunuzu bekliyorum.

arkadaşlar ben bu suyu iki aydır kullanıyorum.gerçekten sivilce kalmadı sadece bir kaç tane izi kaldı..ilk başta sivilceler artıyo kusuyo bir nevi ama sabredin gerçekten zamanla geçiriyor.cilt renginde düzelme parlama oluyor.çevremdeki herkes farkında bendeki değişimin.tuliş Allah senden razı olsun :))çok makbule geçti..zemuszemus

günaydın arkadaşlar,bende dün yaptırdım eczaneden 15liraya yaptılar.ama ben tüm yüzüme sürmüyorum sadece leke ve sivilcelerin oldugu yerlere sürüyorum kokusu bildiğiniz aseton gibi,bakalım bir faydasını görürsem yazarım yine.herkese sevgiler...

peki antibiyotik kullandınız mı bunun yanında?:uhm:

benımde sıvılcelerım benı hıç bırakmadı..asırı degıller.ama arada ırı ırı çıkıyorlar..32 yasımdayım artık bu ne sıvılcesı..ama çok ılaç denedım..çok cesıt sabun.sebameedd kukurtlu vs.vs.
çesıt cesıt marka krem..ama aynı ozellıkte yanaklarımda ve boynuma dogru var..

aynen benımde yanak ve boyunda alnımda burnumda felan hıc bısı yok gayet guzel gorunuyo oralar ... bugun ben bı eczaneye sordum aseton neden var diğerleri gayet yararlı ama dedi cevap veremedim maksipor u da sordum o iyi bir antibiyotikmiş zaten şu yirmilik dişlerin çekiminden sonra başlamayı düşünüyorum bu suya çunku artık baska carem kalmadı kullanmaya başladıgımda ve sıvılcelerım tamamen gectıgınde yorumlarımı yazarım sizede ön ayak gibi bişi olur ... hepinize güzellik dolu günler boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…