- 8 Aralık 2008
- 218
- 21
slm arkadaşlar busu dedğiniz şey ne oluyor acaba yardımcı olurmusunuz banada benimde birtürlü geçmeyen sivilce izlerim var
gülşah merhaba konunun başlangıcında ne olduğu anlatılıyor ama istersende arama motoruna (dr.avni bakkal sivilce )yazarsan sanırım tarif cıkar ama yine de bulamazsan ben sana tekrar yazarım,bu arada sen bi ara suriyeden gelen bir krem die yazmıştın ben sana mesaj atmama rağmen sanırım mesajım sana ulaşmadı ,benim yüzümde lekelenme oldu da tabi artı sivilce şu krem hakkında bilgi verirmisin canım ,teşekkürler...
Benim de üniversite son sınıfta sivilce problemlerim başladı yaklaşık 1 sene felaket halde gezdim gitmediğim dermatolog kalmadı. tabiki kullandıklarım sonuç verdi ama benim sivilcelerimin altında yatan şey beyaz noktalar. tabi sivilcelerden sonra kırmızı izler kaldı, hala da o beyaz noktalar sivilce olarak bana geri dönüş yapıyor ve onlardan da çok var
oral yoldan antibiyotik vermedi doktor bana fakat antibiyotikli krem kullandım nadixa ve imex. exfoliac krem ve jel vermişti bir ara da.
ben de denicem bu formülü sizlerle paylaşacağım sonucu :)
malesef ki ben de çok inanıp bu sudan yaptırdım ama benim sivilcelerimi geçirmek yerine iyice azdırdı yaklaşık bir aydır kullanıyorum fayda etmedi,belkide ciltten cilde değişiyor olabilir ama geçmesini çok isterdim,şu anda aynaya bakamıyorum o derece kötü oldu yüzüm...
inş cnm iyi gelir bnde bugün gittim bakalım cildiyeye banada ısotrexin verdi bakalım nasıl olcak nadixayı kullandığımda iritasyon oldu başta sonra korktum ara verdim tekrar başladığımda baya iyi gelmişti ama bu nasıl olcak bakalım korkuyorum yine aynı olcak diye. benmde hiç geçmeyen kırmıızı lekelerim var sivilceler geçsede yinede kalıyo o lekelerkötükedihüso
cildin kusmuş olabilir devam etmelisin
bu doktorların verdiği bir tedavi şeklidir ve başlandı mı en az 4 ay devam etmeli
yalnız ben yine de dermatoloğa danışmadan kendi kendinize bu asidi kullanmamanızı öneririm
belki cildiniz çok hassas belki kılcal damar problemleriniz var belki size hiç uygun bir tedavi şekli değil
kızlar öyle kararlamaya kullanamazsınız bunu önce danışın belki sizin sorununuz başka bir yöntemle giderilecek
belki de hormonal problemleriniz var o zaman 20 şişe kullansanızda boş yani
gülşahcım ben isotrexin de kullandım o cildi çok soyan bir ilaç. yan azimle devam edersen çok iyi ama eğer nadixa sende iritasyon yaptıysa isotrexin çok daha tahriş edicektir cildini. tabiki doktorlardan iyi bilemeyiz ama... günde kaç kere uygulayacaksın isotrexin i? ben yalnızca geceleri yatarken kullanıyodum iyi geliyodu fakat sabahları yüzümü yıkarken temizlerken falan cosss diye yanıyodu yüzümsanırım isotrexin gibi ilaçları kullanırken çok ellememek gerekiyor yüzü. bir de sana tavsiyem; doktorum bana isotrexini komple yüzüme boca etmemin iyi olmayacağını yalnız problemli bölgeye uygulamam gerektiğini söylemişti. sama tavsiyem öyle kullan.
inşallah olumlu sonuçlar alırsın tatlım gelişmelerden haberdar etyerimseniben
inş benim yüzümde cosss diye yanmaz canımbu akşam başlıycam geceleri yatmadan önce sivilcelerin üstüne sürcem bakalım gelişmelerden haber veririm tatlım ....
ben bugün kardeşim iiçin karneme yazdırdım bugün alacam inş..normalde 60 ytl dediler ama karneye yazılırsa 15 yapılır dedi eczane ..bakalım ..ama biliyorumki iyi gelecek bana ii gelmişti çünkü :=)